- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Maalesef gördüğün sürece kafana takacaksınBaşta gerçekten anlamadım ve sevmiştim. Zamanla anladım ve sadece eşim için gerektigi sürece görüşülüyor. Keşke kafama da takmasam
Ben de gorumce yok da 10 gorumce gucunde kaynana var. Her ramazan sahurda ve iftarda arar. Oglusu ac kaldi saniyo heraldeBenim görümcemi yollayayım sana
6 senelik evliyim
Hala eşime annesi ve kendi çocukları İle birlikte duygu sömürüsü yaparlar .
Sen de evlendin gittin ya HAyatta kimseye güveniniz kalmadı
Yeğenlerin senin evlenmeni hala hazmedemedi derler.
Eşime sürekli bir foto at da annemle içimiz rahat etsin derler
Hatta eşimin zor zamanlarında yanında olduğum için bana teşekkür ederler
Senin olayda birsey yok
Canını sıkma
Nefret etmek için gayet haklı gerekçeleriniz var ama ben burada taksi olayındaki art niyeti anlamadım. Birkaç kişi de sormuş, cevaplamamışsınız. Merak ettim.kadının hasta annesini ziyaret etmesinden tut, oraya taksi ile gitmesine kadar...
Yani otobusle degil de taksi tutarak gitmiş olması annesine. Masraf yapmak anlamındaNefret etmek için gayet haklı gerekçeleriniz var ama ben burada taksi olayındaki art niyeti anlamadım. Birkaç kişi de sormuş, cevaplamamışsınız. Merak ettim.
Aynen eşim biliyor aslında. Ama kabul edemiyor.Amaaan salla ya emin ol eşinde kardeşinin ne olduğunu biliyordur sadece kabullenmek istemiyordur insan kardeşini bilmez mi hiç...
Koca delisi olması ya da kızına bakmaması sizi çok ilgilendirmez diye düşünüyorum. Zira onun hayatı, onun kararları falan..
Ama madem bu kadar nefret ediyorsanız yemeğe çağırmanın anlamı ne, tam olarak ne arıyorsunuz anlamadım yani. Taksi muhabbetini de hiiiç anlamadım, benimde çok oluyor otobüsle gidilecek yere takti ta da birini çağırıp öyle gidiyorum. Kimilerinin otobüste midesi bulanıyor, kendini iyi hissetmiyor falan..
Ben nefret ettiğim insanın sokağından geçmiyorum millet burnunun dibine dibine getiriyor.
Kocası için yaptı kredi olayını ona binaen söyledim falan yani...Koca delisi olması ya da kızına bakmaması sizi çok ilgilendirmez diye düşünüyorum. Zira onun hayatı, onun kararları falan..
Ama madem bu kadar nefret ediyorsanız yemeğe çağırmanın anlamı ne, tam olarak ne arıyorsunuz anlamadım yani. Taksi muhabbetini de hiiiç anlamadım, benimde çok oluyor otobüsle gidilecek yere takti ta da birini çağırıp öyle gidiyorum. Kimilerinin otobüste midesi bulanıyor, kendini iyi hissetmiyor falan..
Ben nefret ettiğim insanın sokağından geçmiyorum millet burnunun dibine dibine getiriyor.
Açıklayıcı olmuş. Ancak yine de koca ve kız konusuna karışmayın derim, aile içerisinde hoş gözükmez. Görümce ne yaparsa yapsın kendi terbiyesizliği.Kocası için yaptı kredi olayını ona binaen söyledim falan yani...
Cocuk olayı beni ilgilendirmez evet falan yani...
Taksi olayını çok yanlış anlamışsın. Eltimin taksi ile gitmesine karışıyor dedim falan yani...
Ayrıca evlendim evleneli evime ikinci gelişi olacak. Bir Davetle burnumun dibine sokmuş olmuyorum. Bunu da zaten eşim için yapıyorum falan yani..
Valla bana hiç garip gelmedi . Asıl fesat düşünce sizinki gibi geldi aynı cümleyi ben de kurarım ne var? Kaynım da çok gitme gelme meraklısıdır x’ in haberi var dimi derim yorulmasın derim hatta geri onu bile ararım ben art niyetli miyim şimdi anlamadımBeni düşünse kız hamile kendini yormasın vs der. Sizce eşime " kendi başına iş yapıyorsun " tarzı konuşması garip degil mi? Hani sanki ben onu çağırmak istemiyorum da eşim gizli gizli benden habersiz arayıp çağırıyor. Bu arada kv vs birçok kişiyi çağırdım ve bundan haberi var. Herkesi çağırıp onu mu çağırınca hamileliğim söz konusu olacak. Sanırım ben eksik anlattım biraz.
Kimse ile paylaşmadım sadece düşüncelerimi yazdım. Beni ilgilendirmiyor ama ına gıcık oldugum için bunlar da batıyor. Aslında böyle yaparak kendime zarar verdigimin de farkındayım malesef.Açıklayıcı olmuş. Ancak yine de koca ve kız konusuna karışmayın derim, aile içerisinde hoş gözükmez. Görümce ne yaparsa yapsın kendi terbiyesizliği.
Ha şunu da belirteyim birini sırf başka birinin gönlü olsun diye davet etmeyin, ne gerek var. Eşiniz çok seviyorsa gidip görür kardeşin, sizin haz etmediğiniz biliyorsa anlayış göstermesi lazım.
Konunun bir kesitini alırsanız evet öyle ama bütüne bakarsanız ben durup dururken öyle düşünmüyorum.Valla bana hiç garip gelmedi . Asıl fesat düşünce sizinki gibi geldi aynı cümleyi ben de kurarım ne var? Kaynım da çok gitme gelme meraklısıdır x’ in haberi var dimi derim yorulmasın derim hatta geri onu bile ararım ben art niyetli miyim şimdi anlamadım
Zaten ona karşı aşırı dolu olduğun koynunda anlaşılıyor. Kadın ne yapsa batıyor. Yani ne diyeyim haklısın. Ama sana tavsiyem hamilesin kimse için kendini boş yere strese sokma, her şeyden önce karnındaki bebeğine yazık. Çağıracaksan hepsini birlikte çağır elini vs en azından orada saygısızlık yapma/seni sinirlendirme ihtimali daha az olur.Kimse ile paylaşmadım sadece düşüncelerimi yazdım. Beni ilgilendirmiyor ama ına gıcık oldugum için bunlar da batıyor. Aslında böyle yaparak kendime zarar verdigimin de farkındayım malesef.
İşte eşim benim aileme karşı çok iyi oldugu için ben de ayda yılda bir onu mutlu etmek istedim
Kesinlikleİnsan bi kere tiksindi mi böyle oluyor demek ki
Ama gercekten de gezerek yemesi dogru mu,evet anneler ogretmeli,yere temiz bir örtü serilir,cocuk uzerine oturtulur,bir taraftan ilgilenilir ki sıkılmasın,yiyecegini yer,sonra gezinir oynar.Benim görümcem de öyle arkadaslarini öve öve anlatir örnek gösterir. Benim cocugum gezerek biseyler yiyo diye filanca arkadssimin cocugu oturup bide bismillah diyerek yiyor cok guzel eğitmiş der. Bu ne demek sen egitemiyorsun demek. Attığımız adima aldigimiz nefese kadar yorum yapar fikir sunar hayır senin yorumlarin benim umrumda mi ki konusup duruyosun. Senin fikrini soruyo muyum ben. O kadar gereksiz ki. Herseyin en iyisini en güzelini o bilir surekli çok bilmişlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?