Sinsi görümce

Bu sozleri arkadasiniz soylese mantikli bulurdunuz,görümce soyleyince neden kötü olduKır dizini otur,o erkek,cekeceksin mi deseydi?

Ay ben de cok sasirdim. Otur cek dememis kadin diye suclaniyor. Ne desin babam mahmut mu desin ya?
Gorumce potansiyel suclu,cek te dese,sessiz de kalsa,uzulup aglasa,hay Allah ne yapsakta dese,aile meclisini de toplasa yine suclu olacakti.
Evlenirken,evlilik iyiyken gorumce dis kapinin mandalıysa,sorunlarda nasıl bilirkisi konumuna geliyor anlamiyorum...
Ayrica sinsileri sevmezmiste,sinsilik nerede,sanki aaah canııım,oyle mi yapti tüh tüh tüh deyip bıyık altindan gülmüş

Ya verdiginiz ornekte kendinizi iyi izah edemediniz. Yada sizde bi ufaktan kiskanclik ve fesatlik var.
Bilemem, sizi tanimiyorum. Sizin yazdiginiz kadariyla taniyorum sizi ve boyle bi dusundum su an
Nasıl bir kıskançlık olabilir. Böyle düşündüğünüze göre kıskandığım bir noktayı yakalamış olmanız lazım. Paylaşın da ithamınızın içini doldurun lütfen

ben sizi cok masum bulmadim.bence sizde herseyde bi art niyet arayan birisiniz.anlattiklarinizdan gorumcenin nefretlik bi durumu yok.hem bana karismiyor diyosunuz hem nefret ediyor diyosunuz
Karışmak ve nefret birbirini gerektirenn şeyler mi? Eşim izin verse karışacak zaten. Eltime yaptıkları da buna örnek. Arkamdan konuşması ve iftira atması da buna örnek. Ayrıca kardeşine karşı resmen hırsızlıkk yapmış. Sizin başınıza gelirse siz nefret etmeyin o zaman

Eşim saf olabilir ama bu görümcemin hırsızlık yapmadığı anlamına gelmez. Diger mevzuları da defalarca açıkladım

Bu sozleri arkadasiniz soylese mantikli bulurdunuz,görümce soyleyince neden kötü olduKır dizini otur,o erkek,cekeceksin mi deseydi?
Evet dediğiniz gibi arkadaşım söylese mantıklı bulurdum, bir abla bunu söyleyince mantıklı falan olmuyor. Neden mi ne olursa olsun şideetin sebebi olmaz, erkek adamın karısını evden kovmasının bahanesi olmaz. Olaya kardeşim ne olursa olsun karına elini kaldıramaz, biz bir büyük olarak biz alıp karşımıza konuşalım, yaptıgı sey cok yanlus demeliydi. Demeliydi ki ben onun arkadaşımdan farkına anlayabikmeliydim. Biri arkadaş biri abla. Aradaki fark bu.

İster arkadas ister görümce olsun kimsenin kimseye bunu hakettigini ima etmesi dogru degil. Görümcen resmen bütün bunları kardeşinin durduk yere yapmayacağını ima etmiş

Eşim saf olabilir ama bu görümcemin hırsızlık yapmadığı anlamına gelmez. Diger mevzuları da defalarca açıkladım
Gorumceniz hirsizlik yaptiysa sikayet edebilirdiniz zaten. Ama esiniz karti bile isteye onda birakmis,gorumce yerinde baskasi da olsa yine bu olay basiniza gelebilirdi,sahsi esyasina sahip cikmayan esiniz neticede

Ayrıca böyle sizin gibi düşünen insanlara verecek tek cevap olur. Dilerim başınıza gelmez ama olur da gelirse eşim beni dövüyor ben bir büyük olarak ablasına anasına dedim, bana da bu cevapları verdiler diye. Siz de insallahh çok mantıklı konuştu arkadasım olsa o da bu cevabı verirdi diyin emi. Böyle aynı olgunlukla düşünün. Kusura bakmayın amaa çok sığ bir düşünce yapınız var. Şiddet kim yapar yapsın öz be öz kardeşiniz de yapsa asla ve asla göz yumulamaz.

Yaptıgı yanlış oturup konuşalım dediğinde bu sorunlu evliliği devam mı ettirecektin?

Gorumceniz hirsizlik yaptiysa sikayet edebilirdiniz zaten. Ama esiniz karti bile isteye onda birakmis,gorumce yerinde baskasi da olsa yine bu olay basiniza gelebilirdi,sahsi esyasina sahip cikmayan esiniz neticede
Bakın ben zaten eşimin ona "kardes" diye güvenerek kartı bırakmasını onaylamıyorum. Ayrıca şikayet ne alaka? Şikayet etsem de etmesem de bu yaptıgı çirkinlik nedeniyle o kadını iyi biri olarak görmüyorum. Çünkü bunu öz kardesine yapıyor. Üstelik ona iyilik yapmış birine. Hem de kocası için. Ben de onu sevmiyorum. Bu duygularımla ilgili bir durum. Eşimin saf olması,şikayet etmek veya etmemek ise başka şeyler.

Göz yum dememiş yazdığına göre

Yaptıgı yanlış oturup konuşalım dediğinde bu sorunlu evliliği devam mı ettirecektin?
O sütüne düşen ablalılığı daha doğrusu insanlığı yapar, ben boşandığımda bile derim ki yine de Allah razı olsun büyüklük yaptılar. Hayat bir imtihandır şimdi geline söylediğin laflar gün gelir senin kızına söylenir. Bu hayat böyledir. Bir görümce olarak onun kardeşini destekleyip bana kapıyı göstermesi şiddet olayını bile bile tamamen bir insanlıktan nasibini almamış davranıştır. Olay da tam olarak budur

Bu arada bırakmamış. Bir kere onlar için kart çekilmiş zaten. Sonra eşim unutmuş. onlar da fırsattan istifade gizlice tekrar çekmiş ve ödememişler.

Bu arada bırakmamış. Bir kere onlar için zaten kart çekilmiş zaten. Sonra eşim unutmuş. Kılar da fırsattan istifade gizlice tekrar çekmiş ve ödememişler.
Yaa bu kartta ne kadar para vardı ki,önce çektiklerini ödemişler mı?

Yaa bu kartta ne kadar para vardı ki,önce çektiklerini ödemişler mı?
Önceki ailecek zar zor ödenmiş. Sonra bitince bunlar tekrar gizlice çekmişler.
Eşimin haberi yok. Kartı da unutmuş. Kocası bir gün çalışır bir gün çalışmaz, iddia vs oynar. Karısıyla birlikte çekip bi de ödememişler. Ayrıca böyle bi kocası oldugu için ailesi destek oldu boşan dediler kabul etmedi. Bile isteye o adamı çekiyor hatta ikinci çocuk düşünüyor. Ben de hem koca sevdalısı olup hem de o koca için eşimi harcamasından sonra ondan nedret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…