Sinsi görümce

Yaa bu kartta ne kadar para vardı ki,önce çektiklerini ödemişler mı?
Bu arada eltim evlendiği günün ertesi de ondan takılarını borç istemiş. Kaynıma da yalan söyletmiş bir arkadas istiyor diye. Yani bunun gibi birçok ahlaksız hareketi var. Bana göre ahlaksızlık. Karı ve koca arasına yalan sokuyor. Sonra ortaya cıkmış tabii.
Zaten elti örneklerini ondan verdim. Eltimin kocası izin verdigi için bunları yapabiliyor. Benimki verse bize de yapacak diye. Ama herkes elti meselesinden sana ne diyor. Benim anlatmak istediğim anlaşılmıyor.

Koca sevdalısı olması kendi bileceği iş, kocan kendisi dikkat etsin,kartı nasıl unutmuş ilginç. Hiç mi aklına gelmedi,hiç mi gerekli olmadı. Ayrıca kocan sorun etmezken sen de fazla takılma.

Kardeş bana sinir geliyor hee. Bir Sana ne, bak ben açmamışım konuyu değil mi. Saçma sapan ikili diyaloğa giriyorsun. Olay burda boşanıp boşanmamak değil. Olay insanlık insanlık. İnsanlık
Peki

Koca sevdalısı olması kendi bileceği iş, kocan kendisi dikkat etsin,kartı nasıl unutmuş ilginç. Hiç mi aklına gelmedi,hiç mi gerekli olmadı. Ayrıca kocan sorun etmezken sen de fazla takılma.
Kocam gerçekten çok saf biri. Ben zaten ço K az muhatap oluyorum. Ayda yılda bir. Bir de ben nefret etmek kafaya takmak istemiyorum zaten. Hiç umrumda olmasın istiyorum

Gorumceyi sevme zorunlulugunuz yok. O da sizi sevmiyordur belki. Sizi etkileyen bir durum olmaz sonucta. İyi biri olup olmamasi da sizi etkilemez. Bence fazla alingansiniz hepsi bu. Kafayi gorumceye takmissiniz,rahat olun kendi ailenize odaklanin, esiniz dusunsun.

Bu arada bırakmamış. Bir kere onlar için kart çekilmiş zaten. Sonra eşim unutmuş. onlar da fırsattan istifade gizlice tekrar çekmiş ve ödememişler.
Unutmasaydi esiniz de. Karti cebinizden alsalar okey de. Esiniz malina sahip cikabilecek olgunlukta ve yasta. Bu hirsizlik degil. Esinizin unutma luksu varsa gorumcenizin de ayni luksu var belki o da unutmustur. İKi kardes bunu aralarinda halletsinler siz neden taraf oluyorsunuz ki? Yemege cagirma meselesinde de siz haksizsiniz. Diger konularda da alingansiniz hepsi bu. Ortada bir olay yok ama siz sanki cok buyuk seyler yasanmis gibi davraniyorsunuz. Gorusmeyin,evinize de cagirmayin madem. Esiniz size tam destekmis,neden maaileyi topluyorsunuz ki hala basiniza? Hadi topladiniz gorumcenizi cagirmayabilirdi esiniz. Ben de kendi gorumcemle gorusmuyorum,herkesi cagiriyorum ama onu cagirmiyorum hic de garip olmuyor. Abi kardes istedikleri kadar gorusebilirler disarida.

Son düzenleme:
Resmen art niyetlisiniz. Kadına resmen hakettigini ima etmiş. Pes
Hicte art niyetli degilim.
Hic bir kadin siddeti hak etmez,fakat gorumceden mi medet umuluyor,hani su oturup kalkip kotuluklerinden bahsettigimiz esimizin kardesinden?
Ablaysa esinizin ablasi,ha siz abla kardes iliskisi kurabildiyseniz sizi tebrik ederim,o zaman beklentinizde haklisiniz.
Ha ben hic kimsenin tirnagina zarar verilmesine razi olmam,fakat saniyormusunuz ki herkes boyle düşünüyor?
Gecinemiyorlarsa ayrilsinlar der,gecer yani...

Basima gelirse (Ki ben kv gorumce aramam,o kalkan eli kendi basima kirarim)Esim pekala bilir ki bu ona gemilerin yakilmasi olarak yansir,bir daha tarafina tükürmem bile,nerede kaldi birisi beni savunsun,esime akıl versin diye bakacagim

Basima gelirse (Ki ben kv gorumce aramam,o kalkan eli kendi basima kirarim)Esim pekala bilir ki bu ona gemilerin yakilmasi olarak yansir,bir daha tarafina tükürmem bile,nerede kaldi birisi beni savunsun,esime akıl versin diye bakacagim
Dusunsene denizcan
Kocan kotu
Gorumceyi ariyorsun kocam kotu diyorsun
Gorumcen de evet kocan kotu bosan deyince
Kocan birden bal dok yala bi insana donusuyor. Oyle bi sihirli degnek.

Ben bugun gorumceyi birak kendi oz be oz anami arasam kocam beni dovuyor desem kizim birak da git su adami der

Kardeş bana sinir geliyor hee. Bir Sana ne, bak ben açmamışım konuyu değil mi. Saçma sapan ikili diyaloğa giriyorsun. Olay burda boşanıp boşanmamak değil. Olay insanlık insanlık. İnsanlık
Kaldıki ben boşandım. Sebep te kocanın
Ben böyle sizin gibi özgüveni yüksek insanları hep çok takdir etmişimdir. Saygılar.

Evet haklısınız acizlik dizboyu bendeki napcaksınız. Belki insan olurlar da çeki düzen verirler kardeşlerine diye sadece derdimi yanmıştım. He bu arada ben zaten boşandım da ben şöle olsa boşarım böle olsa kapının önüne koyarım diyenlere cidden çok hayran kalırım. Size de saygılar

Ama o ANA,senin iyiligini düşünür:)
Gorumce "bak sen,el mi kaldiriyor,evden mi kovuyor,bir de hakaret,dur sen ben onun kulagini cekerim"deseydi, bu defa da "kardesi dul kalacak diye korkuyor,tabii nerden bulacaklar benin gibi en.... "olurdu.
Görümceye dert yanacak kadar cile cekiyorsam cek ipini rahvan gitsin yani,ötesi var mi?

Olay ne bilio musun, eş kişisi koca benm anamı ablamı aratıp kızınız bana hakaret ediyor, bana el kaldırdı deseydi. Benim anam da ona her türlü özgürlüğün var git o zaman o evden demez, kızı adına yerin dibine girerdi. He bnm de agzıma tükürürdü. Yine boşanılırdı ama eziklik bizim acizlik bizim olurdu. Benim anamla görümcen in arasındaki fark bu. Birinin kzı şiddet gördüm dio, diğerinin ablasına kardeşin bana şiddet uyguluyor diyo. Ben bunların hiçbirini aileme anlattım zaten anlatmam da ki annemi zaten kaybettim. Ama yaşamadan bilinemiyecek şeyler var. İnanın görümcen in dediği GB her türlü özgürlüğüm var. Kpss a grubu memurlarından işim gücüm yerinde. Ama Bi evlilik hakaret ve şiddet yüzünden bitio. Ve buna herkes sessiz kalıo. Kimseden medet ummak da değil bu. Abla aklıyla koca adam zaten olamaz. Ama dediğim GB yaşanılmadan bilinmşcek durumlar var. Ha deyince boşanılmıo o içine sıçılan psikoloji öne azıcık tamir edilmeye çalışılınıyor.

Biraz kuruntulu olabiliyoruz hatta dozunu kaçırıp o kişiyi öyle görebiliyoruz.Bunu kendi başımıza nasıl yaptıysak öyle de yok edebiliriz yani düşünceni değiştir.Kafan rahat sen rahat

Bir evlilik hakaret ve siddet yuzunden biter asil zaten.
Anlatmaya calistigim da bu,o sessiz kalanlar o gune kadar yaninizdamiydi,az cok renklerini belli etmislerdir.
Esinizle gecindiginiz icin devam ettiriyordunuz,o ipte koptuysa herkes yoluna oluyor tabii.
Ben hic bir evliligin iyi de olsa kv gorumce hatirina surduruldugunu gormedim,tanimadiysaniz da son olayla tanimis oldunuz...

Bir evlilik hakaret ve şiddet yüzünden bitio ve buna herkes sessiz kalıyor demişim. Acıtan her ikisi de oluyo bilio musunuz. Ben iki kere tokat yedim. Birincisinde hamileyim ikincisinde annemi yeni kaybetmiştim. Böyle ikisi de insanım vicdanının kımıl kımıl edeceği durumlar bilio musunuz. Hani şiddeti yapan da buna sessiz kalıp göz yuman da aynı can acıtıcılıkta. Evet haklısınız ne bk olduklarını bu durumda bile ortaya koydular. Çok şükür benim her türlü özgürlüğüm vardı hamd olsun ama ailem başka memleketteydi, annemi yeni kaybetmiştim, rapor alıp işe bile gşdemitıdum fln fln. Ama Bi arkadaş dün yorum yapmış hiç öle düşünmemiştim pis görümce ye tesekkür ettim çünkü onun ettiği laf o evlilikte son oldu ve aldım çantamı çıkıp gittim. İyi bişiye sebep oldu bnm için.

Yani cidden hayyrettlle okyuyorum demek görümcenin unutup hırsızlık yapma lüksü var peki. Bu arada ben eşimin unutma luksu var demedim. Neyse bu da sizin görüşünüz, dileyecek bir şey yok k

Bazen en iyisi budur,hayirlisi olsun sizin icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…