- 9 Haziran 2013
- 1.916
- 3.739
- 133
- Konu Sahibi calamityjane
-
Haklısınız büyük şeyler değil ama insanda birikim yapıyor ya o kötü işteMağazadan eşya alıp kargolamak mı kaldı ya hu, eşiniz internet diye bir şeyin varlığından haberdar mı?
Büyük şeyler değil ama eşiniz fazla hassas davranıyor, bilemedim var mı çözümü.
Aynen ya ben yadırgadıkça eşim normalleştiriyor 8 saatlik yola eşya mı gidermiş geline çeyiz mi bu Allasen :)Mağazadan eşya alıp kargolamak mı kaldı ya hu, eşiniz internet diye bir şeyin varlığından haberdar mı?
Büyük şeyler değil ama eşiniz fazla hassas davranıyor, bilemedim var mı çözümü.
sanırım eşimin bana olan sevgisini ve benim ailemin yanında olmamızı kaldıramadı ama gerçekten tuhaf bi kadınGelini olmasan eğlenceli kaynana aslında
Allahtan gitti de :)) ya o değil sanki yaşıtmışız gibi hep bir ilgi bekliyor sanki gelin ben değilim de obenim kv gibi heryere gelıyor cok can sıkıcı gercektende.
hay ağzın bal yesin... sözün özü valla sağolHep onlarinki cahil zaten hep onlarinki saf..
aynen de öyle.. sağolunSürekli ilginiz alakanız üzerinde olsun istiyor zor Allah sabır versin
valla herkesin derdini derisi bilir daha zor durumda olanlar tabiki var Allah yardımcıları olsun bebek düşünen insandım sayesinde askıya aldım. Bir ay kaldı her istediği yapıldı bir dediğini iki etmedik gitmeden önce bir ağlama krizleri iki göz yaşı sebebini de aileme attı gitti arkasından eşimle papaz olan benSiz kaynana görmemişsiniz. Ne var kayınvalidenizin yaptıklarında.
Ben kadında art niyet göremedim. Bence sizde fazla didiklemeyin.
Şimdiye kadar hep cici anne modundaydı şimdi gördüm gerçek yüzünü daha bu başlangıç bakalım devamında eskiyen hangi eşyalarını yeniletecekNeyseki gitmiş burnunun dibinde değilmiş şükür et ya olanlar napsın ? Kv konusu açılırsa en iyisi konuşma konuştukca sinirlerini zıplatırtma
Ayni aynisi. Gititgimiz genc arkadaslara gelmedi. Bize geldimi komsularimi sahiplenmesi. Gezmeye bile kocamla basbasa gidememiz.Allahtan gitti de :)) ya o değil sanki yaşıtmışız gibi hep bir ilgi bekliyor sanki gelin ben değilim de o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?