Aslinda madem herseyi taklit ediyo
Sacina guzelce sim dök. Kabart. Ustune yarmagul tokalari tak.
Yine simli bir makyaj. Tabi asiriya kacmak sartiyla.
Kiyafet olarak da birbirine en yakismayan seyleri giy.
Bide bunu taklit etsin bakalim.
Hodri meydan
Ayrıca ailesini neden siliyorsun kişiyi engelle tamam bitti gitti, sorun senin yaşam çesmen olmuş resmen
Sinsilik bunun neresinde
Amma zorlastiriyorsun hayati kendine ya.
Tum paylasimlarini gizle, onu da takip etme olsun bitsin.
Aynı marka ve aynı rengi almış diyor, o kadar emin yani... Bir de herkes sarışın ki artık. Bende bir ara düşündüm erkek arkadaşım "yapma her yer birbirinin aynı kadınla dolu hep sarışın" dedi. Tek sarı saçlı konu sahibi sanki.
Bu mu sorununuz Allah aşkına özenmiştir almıştır kavga gürültü mü var aranızda ailesi diyorsunuz da eşinizin ailesi onlar görümcenin ailesi diye niye söz ediyorsunuz ki ailesiyle ne sorununuz var. Siz de görümcek falan diyerek pek iyi niyeti sayılmazsınız herşey karşılıklı kendi ailenize gelince eşiniz saygıda kusur etmesin gitsin gelsin sürekli istersiniz ama eşinizin ailesinin biraz kusuru olunca görüşmezsiniz elle tutulur bir şey yok gülün geçin ağlanacak ne var ki ?
Kimsenin işi gücü yok, sizin ne yaptuğınızı takip edip sinsice taklit ediyor. Hassas damarınızı bulup, ki bu aynı kıyafeti, eşyayı almaksa bir sorun var, oradan vuruyor. Hmm. Siz neyin kafasındasınız? Görümceye o kadar takmışsınız ki, onu da size takık sanıyorsunuz. Siz saplantılısınız o kadına karşı, bu. Açıkça yapılan bir kötülük yok, laf soz yok. Neymiş, saçını boyatmış, aynı gömleği almış. Sürekli kadını takip edip kendinize pay çıkaran sizsiniz. Ciddi öneriyorum, tedavi olun. Sonra da kendinize bir hayat amacı edinin, yapacak iş güç bulun . Çok zavallı bir hale getirmişsiniz kendinizi. Dışarıdan bakan biri olarak gördüğüm bu.Benim damarımı biliyor sinsice basıyor demek. Sinsice beni en hassas noktamdan vuruyor demek.. Açık açık savaşmıyor, dolaylı yollardan beni tahrik ediyor demek..
Benim damarımı biliyor sinsice basıyor demek. Sinsice beni en hassas noktamdan vuruyor demek.. Açık açık savaşmıyor, dolaylı yollardan beni tahrik ediyor demek..
Benim damarımı biliyor sinsice basıyor demek. Sinsice beni en hassas noktamdan vuruyor demek.. Açık açık savaşmıyor, dolaylı yollardan beni tahrik ediyor demek..
aynen bende hatta kanlı bıcaklıgınız cevremde görmedim öyle görümceyle sarmaş dolaş...Valla değil .Yani ben sarmaş dolaş değilim.
Bilakis baya mesafeliyim.
Benim bi sorunum yokVallaha kimse görümcesiyle sarmaş dolaş falan değil
Kahkaha attımKardeş Allah şifa versin sana.
Ne güzel maşallahBenim bi sorunum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?