Sinsiler kraliçesi görümcek..

Güldürdün beni canım ya :) Allahta seni güldürsün :)

Gömleğin üzerinde logosu var markanın, ordan anlaşılıyor. O kadar ki eminim yani.. O yüzden.

E öyle.. Ailesi fesatlıkta bir numara! Evliliğimizin huzurunu bozmakta bir numara! Ailem bu konuda hep anlayışlı hep alttan alan.. Kusura bakmada herkes hak ettiği yerde kalır, onlarda bunu hakediyor.

Benim damarımı biliyor sinsice basıyor demek. Sinsice beni en hassas noktamdan vuruyor demek.. Açık açık savaşmıyor, dolaylı yollardan beni tahrik ediyor demek..
Kimsenin işi gücü yok, sizin ne yaptuğınızı takip edip sinsice taklit ediyor. Hassas damarınızı bulup, ki bu aynı kıyafeti, eşyayı almaksa bir sorun var, oradan vuruyor. Hmm. Siz neyin kafasındasınız? Görümceye o kadar takmışsınız ki, onu da size takık sanıyorsunuz. Siz saplantılısınız o kadına karşı, bu. Açıkça yapılan bir kötülük yok, laf soz yok. Neymiş, saçını boyatmış, aynı gömleği almış. Sürekli kadını takip edip kendinize pay çıkaran sizsiniz. Ciddi öneriyorum, tedavi olun. Sonra da kendinize bir hayat amacı edinin, yapacak iş güç bulun . Çok zavallı bir hale getirmişsiniz kendinizi. Dışarıdan bakan biri olarak gördüğüm bu.

Benim damarımı biliyor sinsice basıyor demek. Sinsice beni en hassas noktamdan vuruyor demek.. Açık açık savaşmıyor, dolaylı yollardan beni tahrik ediyor demek..

En hassas noktaniz aldiklarinizi yaptiklarinizi baskalarinin da almasi yapmasi mi? Kime anlatirsaniz anlatin görümceyi anormal ve haksiz bulan cikmaz heralde. Gömlegin aynisini almis giymis diye oturup agladiginizi bari kimseye söylemeyin.

Böyle konular okuduğumda konu sahibi adına korkuyorum Rabb'inin gücüne gider ve Allah korusun esaslı bir dert verir al buna üzül der
Sizden görüp aldığı her ne ise gömlek mi eşya mı her ne ise firma 1 tane mi üretmiş Allah aşkına böyle birşey için 1 saat ağlanır mı?
Eşinize de ayrıca üzüldüm ne diyor nasıl teselli veriyor
Bence yardım alın kendiniz için lütfen ...

Bende görümceyim sen bizim gelinin aynısı anlattın sanki
bize soruyorsun siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız diye biz bu insana ne yaptık söyliyim mi ;
her hatasını görmezden geldik alttan aldık büyüklük bizde kalsın dedik ve baktık ki o aynı tas aynı hamam bıraktık kendi haline kendi oyunlarıyla rezil rüsva oldu valla hiç bişi yapmaya gerek bile kalmadı
Size tavsiyem hiç öylelerinin seviyesine inmeyin asla umursamayın varsın ne yaparsa yapsın sonunda kaybeden o olcak
Burada tecrübe konuşuyor

Valla hiç de yeni nesil gelin görümceler sarmaş dolaş değil. Geneli birbirinin hayatına müdahale etmemekten yana. En güzeli de bu zaten, mesafe iyidir.
Senin sorununa gelince sen bu görümceni çok kafaya takmışsın, belki o da seni taktı. Böyle uğraşıyorsunuz birbirinizle boş yere. Bence artık sorun neyse kafa kafaya verin çözün. Bunu yapmak istemiyorsan da kadının her hareketini kendine yorma. Kendi dünyasında eğlensin işte sanane.

buna mı taktın

geçen görümcem ayakkabı almış

şurdan aldım şu paraya dedi

sen de bak dedi

gittim baktım aynı rengini hem de daha ucuza aldım

hatta ona da dedim sağda solda bizim gelin beni taklit ediyor diye şikayet etme diye :)

aynı monttan montumuz var

benzer kazak vs

Sinsice gizlice bakıyo ama alenen de yapıyo gözüne gözüne sokuyo valla korkulur. Iy ne biçim görümcek.
Ama bence sen ondan daha güzelsindir ben seni tutuyorum.

Amaaan boşver kız. Biz de de benzer şeyler olur, açıkça kv anneme demiş görümcemin beni kıskandığını. Ben ne yaptımsa aynısı. Umursamıyorum.düşün sözde kınada düğünde misafir gibi geldi gitti. Hep yabancı gibi davrandı. Ama herkes anladı beni kıskandığını. Böyle daha iyi merhaba merhaba ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…