Sinsiler kraliçesi görümcek..

Helal hoş olsun geçmiş olsun okumadım canım bilmiyordum stresten olabilir hiç değer mi yazık günah değil mi sana sağlığına o bulur allahından hakkından gelen biri çıkar elbet sen takma kafana öyle birini çokta tın yani yüz nakli yapsında tıpa tıp sana benzesin bari millet ona bi tarafıyla güler be utanmıyo mu be o yengesini fotokopi yapmaya ne zaman istersen motive ederim seni

Aglamak icin bundan daha gereksiz bi sebep olamaz ama ... Olan size olur bu gidisle ,herkesin keyfi yerinde nasilsa. Kendinize bunu yapmayin !

kız senin konularında hep eşin ve eşinin ailesi
ha araya bir de halanı sıkıştırmışsın

Sinek küçük mide bulandirir durumu bu. Benim gorumce de benim evimi, eşyalarımı beğenmez, evlenirken eşya çizme faslında bana "biz pembe ve çiçekli şeyler sevmiyoruz o yüzden böyle mobilyalar seçtik" demişti durduk yere. Şimdi evine yaptığı aksesuarları göndermiş. Geçen sene benim yaptiklarimdan, çiçekli pembeli, rengarenk. Bu da bir çeşit fesatlik. Ama demekki ben ondan üstünüm, gizli hayranlık duyuyor. Sen de kendini hirpalamak, sırf bu kiytirik mevzularla üzülmek yerine kendi değerini hatırla.

Ay cidden cok takintili cok sorunlu bir insansin, acileb tedavi görmeni öneririm yoksa sonun hüsran, bu ne ya, insan bir gömlek yüzünden aglar mi? Olan sana oluyor, baskalarina hic bisey olmaz

Artik bu actigin konulardan gina geldi yaaa

E ya ben napiyim.

Memleketteki evimize evlenmeden önce girip dolaplarimi karıştırıp ceyizini ona göre yapmıştı.
Sonra salon takimimin birebir aynisini aldı. Tencere takimim falan.

Valla ben görünce hiç aglamadim da ezikligine yandim. Şimdi de cocuklarimiz ayni yaşta. Bu kadar bana özenip beni taklit eden kişi cocugumun esyalarina laf uzatıyor.

Konu sahibinin takıntısı kına gecesinde kına tepsisini görümce tutmak istemiş, sorun çıkmış oradan kinlenmiş. Konularını okudum, ne yapmış görümce anlayamadım. Eşinden dayak yemiş, ama kendini döven eşini değil, görümcesini suçluyor ve eşini şişirip birazda o dayak yesin diyor. Görümcenin sözü var, ev kalabalık hazırlık yapılıyor konu sahibi oturmuş erik yiyor ve kirli tabağı mutfağa koyuyor. Görümcesi ben onun hizmetçisi miyim diyor ki -haklı- yine ağlıyor. Herşeye ağlıyor. Gerçekten ilginç kişilik. Konuların çoğu hep görümce.

Madem bu kadar rahatsız oluyorsunuz, konumu okumayıp es geçebilirsiniz. Sanki silah zoruyla konularımı okutuyorum sizlere. Birde üşenmeden yorum fln atmışsınız, hiç gerek yok. Engelle olsun bitsin..

Off sende ki umursamazlığı istiyorum ya. Ben de keşke böyle olabilseydim..!

Sus kız duymasın vallah yaptırır haha :) özentilikte level atlamış bir insan herşey yapar.. Aynen kimse değmiyor olan bana oluyor ve evliliğime yansıyor.. Onlar yine aynı tas aynı hamam.

Off sende ki umursamazlığı istiyorum ya. Ben de keşke böyle olabilseydim..!

Ya delimisin bunun için aglanir mi :) açık açık benim ondan daha üstün olduğumu kabul etmesidir bu. Yada kendi zevkine guvenmediginin... bence bu durumun keyfini çıkar..

Ya delimisin bunun için aglanir mi :) açık açık benim ondan daha üstün olduğumu kabul etmesidir bu. Yada kendi zevkine guvenmediginin... bence bu durumun keyfini çıkar..

Ama o böyle olduğunu düşünmüyor, gurur verici birşey olduğunu sanıyor kendince. Keşke bilse bu durumun ondan daha üstün olduğumu göstergesi olduğunu. Keşke anlasa ya keşke keşkee.. Ama cidden haklısın kız, ne güzel ya benden iyisini yapmak varken iki senelik saç boyamın aynısını yaptırıyor fln :)) kız yazık kııız şimdi düşündümde cidden gülmem geldi

Valla benim bu gorumcelerden cektigimi yazsam suraya oyy oyyy... buarada oturma odamin aynisini teyzem ve nenem ayri ayri evlerine aldılar. ben böyle kaldim iste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…