Aynen öyle farklı bakış açıları iyidir, rica ederimAslında evet yaa. O kim ki? Ne kadar da önemsizleri önemseyen biriyim.. Ya arada böyle konuları açmak iyi oluyor, yemin ederim bakış açımı değiştirdiniz rahatladım. İyi ki sizin gibi insanlar var
Ay cidden cok takintili cok sorunlu bir insansin, acileb tedavi görmeni öneririm yoksa sonun hüsran, bu ne ya, insan bir gömlek yüzünden aglar mi? Olan sana oluyor, baskalarina hic bisey olmaz
Artik bu actigin konulardan gina geldi yaaa
Ay cidden cok takintili cok sorunlu bir insansin, acileb tedavi görmeni öneririm yoksa sonun hüsran, bu ne ya, insan bir gömlek yüzünden aglar mi? Olan sana oluyor, baskalarina hic bisey olmaz
kız senin konularında hep eşin ve eşinin ailesi
ha araya bir de halanı sıkıştırmışsın
E ya ben napiyim.
Memleketteki evimize evlenmeden önce girip dolaplarimi karıştırıp ceyizini ona göre yapmıştı.
Sonra salon takimimin birebir aynisini aldı. Tencere takimim falan.
Valla ben görünce hiç aglamadim da ezikligine yandim. Şimdi de cocuklarimiz ayni yaşta. Bu kadar bana özenip beni taklit eden kişi cocugumun esyalarina laf uzatıyor.
Helal hoş olsun geçmiş olsun okumadım canım bilmiyordum stresten olabilir hiç değer mi yazık günah değil mi sana sağlığınao bulur allahından hakkından gelen biri çıkar elbet sen takma kafana öyle birini çokta tın yani yüz nakli yapsında tıpa tıp sana benzesin bari millet ona bi tarafıyla güler be utanmıyo mu be o yengesini fotokopi yapmaya ne zaman istersen motive ederim seni
Off sende ki umursamazlığı istiyorum ya. Ben de keşke böyle olabilseydim..!
Taklitler asıllarını Yaşatır. Üzülecek ne var ki boşver. Ne güzel işte seni taklit ediyor demekki kendi zevki kendi düşünsesi olmayan bir embesil.
mersii Tatlım :)Ağzına sağlık canımmmm
Ya delimisin bunun için aglanir mi :) açık açık benim ondan daha üstün olduğumu kabul etmesidir bu. Yada kendi zevkine guvenmediginin... bence bu durumun keyfini çıkar..
Senin derdinde çok büyükmuş be tatlım. Allah yardimci olsun...
Ama o böyle olduğunu düşünmüyor, gurur verici birşey olduğunu sanıyor kendince. Keşke bilse bu durumun ondan daha üstün olduğumu göstergesi olduğunu. Keşke anlasa ya keşke keşkee.. Ama cidden haklısın kız, ne güzel ya benden iyisini yapmak varken iki senelik saç boyamın aynısını yaptırıyor fln :)) kız yazık kııız şimdi düşündümde cidden gülmem geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?