- 9 Ocak 2020
- 204
- 144
- 53
- Konu Sahibi komiklikyapma
Vallaha yaYani denecek çok şey var aslında da en kolayı bu napsın Kızcağız millet bedavacı olmuş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallaha yaYani denecek çok şey var aslında da en kolayı bu napsın Kızcağız millet bedavacı olmuş![]()
E Yukarda da yazdım ya sormayın zaten sormuş gibi yapın . Sordum veremeyeceğini söyledi deyin bitsin gitsinBen zaten söylemem bile, tek derdim arayi bozmadan gecistirmek
İnan bende oyleyimEnıstem terzı, bayramda giyeceğim elbisenin boyunu kısalttırmam lazımdı.
Adamın ısı basından askındır dıyıp ona vermek yerine gıttım baska terziye yaptırdım
Hem vakit ayıracak hem para almayacak biliyorum.ne gerek var dedım.
Bizde mi bir sıkıntı var acaba, 10lıralık seyı bile yaptırmak istemiyoruz.
Düşünceli olmak başka bi şey işte herkes böyle değil . Millet işim görülsün hesabındaEnıstem terzı, bayramda giyeceğim elbisenin boyunu kısalttırmam lazımdı.
Adamın ısı basından askındır dıyıp ona vermek yerine gıttım baska terziye yaptırdım
Hem vakit ayıracak hem para almayacak biliyorum.ne gerek var dedım.
Bizde mi bir sıkıntı var acaba, 10lıralık seyı bile yaptırmak istemiyoruz.
Zaten en çok buna bozuluyorum, birçok şey var burda dusuncesizlik, cehalet, yakınlık iliskilerini istismar diycem ama yakin bile degiliz kiyan yana bir kez nisanda geldik. Nisanlim doktor akrabanla bi gorustursene ablami deyince bende hastalikla alakali tabi yardimci olalim dedim
saf ben.
He bir de 6 ay istiyor. O heyet raporunu Aspirin sanıyor herhalde. Çocuğu ağlıyorsa az yesin de ücretsiz izne ayrılsın. Şahsen biz normal insanlar öyle yapıyoruz.Ya kadin dogum mu ne yapmis, çocuğu cok agliyormus 6 ay rapor istiyor, ama bu kul hakki yani ben soramam bile halledebilir miyiz diye ne kadar yakin olursa olsun, etik değil.
Zaten öyle diycem, siz asagi tekrar biseyler yazinca mesajiniza cevaplayim diye tekrar ettim.E Yukarda da yazdım ya sormayın zaten sormuş gibi yapın . Sordum veremeyeceğini söyledi deyin bitsin gitsin
He bir de 6 ay istiyor. O heyet raporunu Aspirin sanıyor herhalde. Çocuğu ağlıyorsa az yesin de ücretsiz izne ayrılsın. Şahsen biz normal insanlar öyle yapıyoruz.
Olay burda benim yapip yapamayacagim degil anlamadiniz sanirim, böyle birseyi benden istemesi, kaldi ki doktor bile ben degilim akrabamdan bunu istememi, akrabamin da heyet raporu için baska doktorlara minnet etmesini nasıl benden bekliyor. Bende kirmadan bir cevap vermek istiyorum Yani bu konuSiz de ne hoşsunuz.
Sanki koskoca heyet sizin lafınıza bakıyor gibi hareket etmişsiniz.
Ne kadar rapor alabilirsen bende istiyorum..O kadar çok var ki bu kafadaki insanlar.. 5aylık hamileydim(eşim dr),iş arkadaşım cuma günü gebe olduğunu öğrenmiş pazartesi yanıma geldi haberi verdi,ardından da "ne kadar rapor alabilirsen ben de istiyorum"dedihiç rapor aldığımı gördün mü sen dedim
doğum yaptım ücretsiz izne ayrıldım,kendisi 1 seneyi heyet raporlarıyla kapattı.. bazı insanlara ne desen boş,Allahtan korkmuyorsa bari kuldan utansalar
Sordum yapamazmıs de hıc kasma kendiniOlay burda benim yapip yapamayacagim degil anlamadiniz sanirim, böyle birseyi benden istemesi, kaldi ki doktor bile ben degilim akrabamdan bunu istememi, akrabamin da heyet raporu için baska doktorlara minnet etmesini nasıl benden bekliyor. Bende kirmadan bir cevap vermek istiyorum Yani bu konuanlamadiysaniz diye aciklayim dedim.
Yemin ederim trajikomik yaa. Cuma öğrenmiş pazartesi rapor istedi. Halbuki 5 aya kadar raporsuz geçirdiğimi de gözleriyle gördüğü haldeNe kadar rapor alabilirsen bende istiyorum..
Pes arsızlığa bak.
Sankı evde seker kalmamıs seker istiyor.
Aynen öyle diycem malesefBenim en yakın arkadaşımın doktor olduğunu bilenler de bana böyle isteklerle geliyorlar, benim arkadaşımın da en sinir olduğu şeylerdir bunlar. Çok ısrar edenlerin yanında arıyorum arkadaşımı veriyorum kendilerine telefonu arkadaşım da bir güzel tersliyor bunları. Sizin durumunuzda bu olmaz tabi çünkü müstakbel eş ailesi, siz en iyisi yazankalem arkadaşımızın dediği gibi "sordum veremeyeceğini söyledi" deyin; yalan söylemiş olmak istemiyorsanız akrabanıza da anlatın durumu "böyle söyleyeceğim" deyin. Eğer bunlar yüz bulursa arkası kesilmez bu isteklerin.