Siparişle rapor...

Enıstem terzı, bayramda giyeceğim elbisenin boyunu kısalttırmam lazımdı.
Adamın ısı basından askındır dıyıp ona vermek yerine gıttım baska terziye yaptırdım
Hem vakit ayıracak hem para almayacak biliyorum.ne gerek var dedım.
Bizde mi bir sıkıntı var acaba, 10lıralık seyı bile yaptırmak istemiyoruz.
İnan bende oyleyim

Enıstem terzı, bayramda giyeceğim elbisenin boyunu kısalttırmam lazımdı.
Adamın ısı basından askındır dıyıp ona vermek yerine gıttım baska terziye yaptırdım
Hem vakit ayıracak hem para almayacak biliyorum.ne gerek var dedım.
Bizde mi bir sıkıntı var acaba, 10lıralık seyı bile yaptırmak istemiyoruz.
Düşünceli olmak başka bi şey işte herkes böyle değil . Millet işim görülsün hesabında

Zaten en çok buna bozuluyorum, birçok şey var burda dusuncesizlik, cehalet, yakınlık iliskilerini istismar diycem ama yakin bile degiliz ki😀 yan yana bir kez nisanda geldik. Nisanlim doktor akrabanla bi gorustursene ablami deyince bende hastalikla alakali tabi yardimci olalim dedim😀 saf ben.

Hiç o toplara girmeyin. Doktorlar zaten bıkmış durumda bu tarz muhabbetlerden. Akrabanız için de can sıkıcı olur.

Ya kadin dogum mu ne yapmis, çocuğu cok agliyormus 6 ay rapor istiyor, ama bu kul hakki yani ben soramam bile halledebilir miyiz diye ne kadar yakin olursa olsun, etik değil.
He bir de 6 ay istiyor. O heyet raporunu Aspirin sanıyor herhalde. Çocuğu ağlıyorsa az yesin de ücretsiz izne ayrılsın. Şahsen biz normal insanlar öyle yapıyoruz.

He bir de 6 ay istiyor. O heyet raporunu Aspirin sanıyor herhalde. Çocuğu ağlıyorsa az yesin de ücretsiz izne ayrılsın. Şahsen biz normal insanlar öyle yapıyoruz.

olur mu kendisine hak verilmiş o rapor, yasal ama etik değil, hak yemiyor ona göre, onun hakkı.
haram helal olayından çok ben haksızlığına, haksız emekle para kazanıp çocuğuna o parayla bakmasına tuhaf bakıyorum.

O kadar çok var ki bu kafadaki insanlar.. 5aylık hamileydim(eşim dr),iş arkadaşım cuma günü gebe olduğunu öğrenmiş pazartesi yanıma geldi haberi verdi,ardından da "ne kadar rapor alabilirsen ben de istiyorum"dedi :skandal: hiç rapor aldığımı gördün mü sen dedim :işsiz: doğum yaptım ücretsiz izne ayrıldım,kendisi 1 seneyi heyet raporlarıyla kapattı.. bazı insanlara ne desen boş,Allahtan korkmuyorsa bari kuldan utansalar

Siz de ne hoşsunuz.
Sanki koskoca heyet sizin lafınıza bakıyor gibi hareket etmişsiniz.
Olay burda benim yapip yapamayacagim degil anlamadiniz sanirim, böyle birseyi benden istemesi, kaldi ki doktor bile ben degilim akrabamdan bunu istememi, akrabamin da heyet raporu için baska doktorlara minnet etmesini nasıl benden bekliyor. Bende kirmadan bir cevap vermek istiyorum Yani bu konu😀 anlamadiysaniz diye aciklayim dedim.

O kadar çok var ki bu kafadaki insanlar.. 5aylık hamileydim(eşim dr),iş arkadaşım cuma günü gebe olduğunu öğrenmiş pazartesi yanıma geldi haberi verdi,ardından da "ne kadar rapor alabilirsen ben de istiyorum"dedi :skandal: hiç rapor aldığımı gördün mü sen dedim :işsiz: doğum yaptım ücretsiz izne ayrıldım,kendisi 1 seneyi heyet raporlarıyla kapattı.. bazı insanlara ne desen boş,Allahtan korkmuyorsa bari kuldan utansalar
Ne kadar rapor alabilirsen bende istiyorum..
Pes arsızlığa bak.
Sankı evde seker kalmamıs seker istiyor.

Olay burda benim yapip yapamayacagim degil anlamadiniz sanirim, böyle birseyi benden istemesi, kaldi ki doktor bile ben degilim akrabamdan bunu istememi, akrabamin da heyet raporu için baska doktorlara minnet etmesini nasıl benden bekliyor. Bende kirmadan bir cevap vermek istiyorum Yani bu konu😀 anlamadiysaniz diye aciklayim dedim.
Sordum yapamazmıs de hıc kasma kendini

Benim en yakın arkadaşımın doktor olduğunu bilenler de bana böyle isteklerle geliyorlar, benim arkadaşımın da en sinir olduğu şeylerdir bunlar. Çok ısrar edenlerin yanında arıyorum arkadaşımı veriyorum kendilerine telefonu arkadaşım da bir güzel tersliyor bunları. Sizin durumunuzda bu olmaz tabi çünkü müstakbel eş ailesi, siz en iyisi yazankalem arkadaşımızın dediği gibi "sordum veremeyeceğini söyledi" deyin; yalan söylemiş olmak istemiyorsanız akrabanıza da anlatın durumu "böyle söyleyeceğim" deyin. Eğer bunlar yüz bulursa arkası kesilmez bu isteklerin.

Benim en yakın arkadaşımın doktor olduğunu bilenler de bana böyle isteklerle geliyorlar, benim arkadaşımın da en sinir olduğu şeylerdir bunlar. Çok ısrar edenlerin yanında arıyorum arkadaşımı veriyorum kendilerine telefonu arkadaşım da bir güzel tersliyor bunları. Sizin durumunuzda bu olmaz tabi çünkü müstakbel eş ailesi, siz en iyisi yazankalem arkadaşımızın dediği gibi "sordum veremeyeceğini söyledi" deyin; yalan söylemiş olmak istemiyorsanız akrabanıza da anlatın durumu "böyle söyleyeceğim" deyin. Eğer bunlar yüz bulursa arkası kesilmez bu isteklerin.
Aynen öyle diycem malesef

Back
X