Sipaydi ye Yardım lütfen

altın, aslı bugün yine yok, bıktım sizden ama haaa, bağa, donla çıkıcam, ece döverim naan seni, geçtik, gelün, gonzi, kıyafet lazım laa, lutfen, müzik lazım hade, naan şarkımı çalma, ne çalcam bee, nişan, pasaklının sipaydisiiii, pasaklıoyımm naaan, secl arabasını aldı sonunda, seksüü, seksiiyimmm, sipadiye yardım edin laa, sipadyii, sipaydi, sipidi, sipidi evlende kurtulalım, tektaş, yardıma, yardim

bu ne yaaaaaaaa! :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bazılarını bilmiyorum durun ekleyim birazcık

öhö öhö işin uzmanına sordun canım.
sen duvağını nasıl kullanmak istiyorsun?
mesela saç modelin açıksa yukardan takılabilir.
topuz ise topuz altına veya biraz yukarıya takılıyor.
seçtiğin saç modeline göre oluyor. benimki aşağıya takıldı model görünsün diye.

meloşşşş canım,
aslında ben saçımı toplu istiyorum ama bi çok duvak modeli hoşuma gidiyor.. :)

asıl istediğim saç modeli bu işte. duvak içinde diğeri ceydadüvenci
FONT="Tahoma"]

[/FONT]

Eklentiler

• $GELİN SAÇI 3.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $49447567.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
meloşum mesela ne gibi tedbirler

mesela el öpme konusunu konuşurdum burda. çeyizle evlilikle ilgili, eşya ile ilgili fikir alış verişi yapardım. çünkü bana fikir veren olmadı. elimde net yok ki araştırayım.

mesela bebek ile ilgili alınacak birşeyi bizim kasım annelerine soruyorum.
gereksiz birşey almıyorum.

Benimkini kuaför karar verdiydi, ama zaten saç modeline göre değişiyor takılma durumu bildiği kadarıyla
benim kuaförüm karar vermişti saç modelime de duvağı nasıl takacağına da

yani biz istediğimiz duvağı yapıyoruz onlar takıyor.
duvak özel yapılmıyor takımı farklı olsa bile aynı model yapılıyor olumunekankayizsmile

meloşşşş canım,
aslında ben saçımı toplu istiyorum ama bi çok duvak modeli hoşuma gidiyor.. :)

asıl istediğim saç modeli bu işte. duvak içinde diğeri ceydadüvenci
FONT="Tahoma"]

[/FONT]

ilk resmi gördüm canım. topuz çok hoş. topuzun tamamen görünmesini istersen ve duvak modeli uygunsa topuz altında güzel durur.
bazıları özene bezene topuz yaptırıyor sonrada duvakla modeli kapatıyor.

ilk resmi gördüm canım. topuz çok hoş. topuzun tamamen görünmesini istersen ve duvak modeli uygunsa topuz altında güzel durur.
bazıları özene bezene topuz yaptırıyor sonrada duvakla modeli kapatıyor.

ben mesela yüüzmün kapanmasını da istiyorum yüzüm kapanacak kadar boşluk bırakılır sonra açınca arkada kalır topuzum gözükmeli bide uzun duvak istiyorum. aşırı uzun değil fakat gelinlik boyunda falan aklinialirimsmileaklinialirimsmile
gerçi modaevleri yardım ediyor nişanda çok yardım etmişlteri inşallah yine öyle olur :kedi:

gelinlikcin gelinliğine uygun olarak senin istediğin gibi yapıyor kısa uzun gibi.
çok uzun duvak tercih etme onu sağlam tuttrmak zor sende zorlanırsın.

gelinlikcin gelinliğine uygun olarak senin istediğin gibi yapıyor kısa uzun gibi.
çok uzun duvak tercih etme onu sağlam tuttrmak zor sende zorlanırsın.

bide gelinlik modeli falan bunlarda çok etkiliyor
daha modelin net olmadığı içinde sürekli fikrim değişior -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

benimde yüzüm kapandı nikahta. kısa birsüre kapanacak. duvak açıldığında topuzunda görünmeli bence.

duvağın şeklini gelinliğe göre seçersin. boyu gelinlikle bi olacaksa güzel. ama 4-5 metre duvak sevmiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…