- 26 Eylül 2007
- 2.844
- 1
- 641
- 40
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #21.441
kübram nasılsın tatlım ben yogunum yaa off bitmiyor su işler
aslı hadi gözün aydın sizinde kesinleşti negüzel tarihiniz darısı bana inşşş
oske senin dügün nezamandı
baktım oskenin bişey kalmamıs ay negüzel yaa
Ya kızlar rüyamda ne gördüm anlatim =) Sabah niyetine.
Düğün yapıcağımız gün bi aksilik oluyo. Düğünümüz iptal oluyodu. Ama salona parayı vermek zorunda kalıyoduk düğün yapmadığımız halde. Sonra bir iki ay sonrasına yine gün alıyoduk. Yine aynı parayı veriyoduk. O zamanda seçim haftasına geliyodu düğüne kimse gelmiyodu...
Sonra yattım kalktım bu sefer 15 tane köpek karşıma çıkıyo yasinle yolda yürürken. Üstümüze saldırıcaklar nerdeyse. öyle bi havlıyolar ki. Gelinlik bakmaya gitmişiz güya. Acayip korktum. Yasin bütün köpekleri kovaladı.
pammukum bizim belliydi zaten. haziran 1 yada 2. haftası diyorduk.
Gerçi ben hep 4 hazirandan sonra olmaz desem bile :jeyyar: yinede 12 netleşti. napalım kısmet böyleymiş.
sizinde düğün olacağı için bence kesinleştirin sonradan zorlanmamış olursun istediğin tarihe alırsın.
pandomim salonda nikah mı istiyorsun :) ne zaman başvurucaz ya şuanda erkendir büyük ihtimalle
evet kübram yogun oldugumdan hiç acmadım burayı actımduruyo öyle
fırsat buldukca yazıyorum
27 kasım kına 5 aralık nikahmıs oskenin seacım
sıpaydiii senin yine tarihin kesinleşti bide benimki kesinleşsede rahatlasam
Ya kızlar rüyamda ne gördüm anlatim =) Sabah niyetine.
Düğün yapıcağımız gün bi aksilik oluyo. Düğünümüz iptal oluyodu. Ama salona parayı vermek zorunda kalıyoduk düğün yapmadığımız halde. Sonra bir iki ay sonrasına yine gün alıyoduk. Yine aynı parayı veriyoduk. O zamanda seçim haftasına geliyodu düğüne kimse gelmiyodu...
Sonra yattım kalktım bu sefer 15 tane köpek karşıma çıkıyo yasinle yolda yürürken. Üstümüze saldırıcaklar nerdeyse. öyle bi havlıyolar ki. Gelinlik bakmaya gitmişiz güya. Acayip korktum. Yasin bütün köpekleri kovaladı.
ayy bişey sölimmi c.tesi gecesi bende böle saçma sapan bi rüya gördüm yaa ben kuafördeyım saçm bir türlü olmuo ben evde kndım yapmaya çalışıorum herkes salona gtmş ben bi türlü gidemıorum falan herkess beklıo iptalmı oluck falan oluoo ben çok korkuorum sinirleniormm sabah niyetıne olsundaa cokk etkilenmştm yaa uyanr uyanmaz aşkıma baktım bzde kalmştıda o gece gittim direk yanınaa baktım uyanmşlar babamla muhabbet edıoduu beni görünce günaydın bebeğim dedii nasıl rahatladım oh be rüyaymş dedimmm Allah yazdıysa bozsunn yaaaa :Saruboceq:
çeneniz çok düşük anacım sizin yaa
şu kıza da acıyın birazcık
speddyim yorganı bi yerde sorduk işte taç 40 tl dedi
onu alıcam
hem tacın yorganı sonuçta hem uygunda o 10 lirayla da başka bişey alırım artık
şimdi ev arıyoruz yaa bizim oturduğumuz ev inegölün dışında siteler bölgesi var orda
ee gitmek gelmek zor oluyor birde dünya masraf o yüzden
inegöl merkeze taşınalım
daha rahat olur gidip gelmek dedik
bayramdan sonra taşınıncaz büyük ihtimalle
annem o yüzden kırılcak bişi alma dedi
aslında bardak takımı beğenmiştim aldırmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?