- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #21.821
bende torbasız süpürge istiyorum
sulu olsada güzel olur
ama illa olmak zorunda diil
rowentanın sessizlerinden istiyorumda
oda pahalı yaa
off ya 20 sinde hastalanmam lazımdı hala olmadım
ağrıdan delitiyorum yaa akannehir
kzlar bakın eğerki iyi bişey istıyorsanız ve birasda bütçenizi zorlamıcaksa bnm aldıgımdan almanızı şiddetle öneririm 560 tl bosch un daha öncede sölemştim modelini falan size alın kafanz rahat etsn arkadşm 1 yıldır kullanıo tık demedi ve çok kullanşlı bnde aldım evde denedm 10 numaraa iyikide almışım wallaa hem torbalı hem torbasız hazneli ama sulu deil haznesine çekio tozu sıkıştırıo ben o bölümünü kullncam torbayla uğraşamam vee sessizzz tekrar gönderiorum modelini karar sizin ay tanıtımcılar gibi hissettim kndimi kaydirigubbakcemile3
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Elektrikli Süpürgeler - Elektrikli Süpürgeler - Elektrikli Süpürgeler - BSG82480
oyyy şimdiden tebrik ederim aslıcım nice nice seneler görün inşopuyorumnanaktanKızlar 31 Ekimde dolu dolu 2 senemizi bitirmiş olucaz. :asigim:
canım güzelmişte
okadar para vermelimi bir süpürge için emin olamıyorum işte
oyyy şimdiden tebrik ederim aslıcım nice nice seneler görün inşopuyorumnanaktan
bende aynı seyi düsünüyorum güzel ama pahalı degilmi diye düsündüm bakınca bilmiyorumkismile
Kızlar 31 Ekimde dolu dolu 2 senemizi bitirmiş olucaz. :asigim:
Kızlar 31 Ekimde dolu dolu 2 senemizi bitirmiş olucaz. :asigim:
canım güzelmişte
okadar para vermelimi bir süpürge için emin olamıyorum işte
wallaa özellkleri bana uyuyosaa verilirr canım yaa haa 300 ha 500 nerelere vermıoruzz kiii
ya öle düşününcede tabi verilir diyosun :)
aklıma girme Seaaa :) aklinialirimsmile
daha nice yıllar görün inşallah canım tebrik ederim ikinizi de
ohooooo bizim 26 agustosta 5 yılımız bittiii canımm darısııı başınızaaaa opuyorumnanaktan
tmm cnmm karışmıorummm ben 4 takst yaptrdımm düğüne kadar 40 kere biticekk kaydirigubbakcemile3 ayy nyse sen bilirsinn cnmmm :teytey:
tmm cnmm karışmıorummm ben 4 takst yaptrdımm düğüne kadar 40 kere biticekk kaydirigubbakcemile3 ayy nyse sen bilirsinn cnmmm :teytey:
ay bugün hiç keyfim yok benim havada kapalı
miskin miskin oturmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?