Sipaydi ye Yardım lütfen

yok be canım sıkıldı sohbet edelim falan :) gittim makyaj yaptım geldim bundan sonra kıyafetimje falan bakıcam dikkat edicem, paspal gezmek istemiyorum :) bugün elbise giydim ve eski günlerdeki gibi topuklu ayakkabı

Son düzenleme:
ay benimde canım çok sıkılıyo
hep cuma gibime geliyo ama değil ne yazık ki daha çarşambaaa

hımm benim cumartesileri çalışma saatim 16:00 değişmez ama elimdeki işler çok yoğun pazartesi izinli olursak belki çalışabilirim bitmez gibi geliyor bana :)

tatil şafağı ikimiz içinde karanlık dahaa
birde uzun tatil ya insan o moda girio hiç çalışası gelmiyo
bizimkileri kandırabilirsem bursada kalmak istiyorum 1-2 gün cuma cumartesi ama ne derler emin değilim

aynen tatil yapmayı öyle çok istiyorum ki anlatamam.
ama malesef bu gidişle yine zehir olacak gibi geliyor bana,
bana kalsa bende kaçarım bi yerlere ama gidemem sanırım aileler,bayram falan derken.

normalde benimkilerde izin vermezler ama tatil uzun evde otur otur ne yapıcam
bu bayram doğrusu gezme havamda değilim
ben nişanlımla normalde gezmiyorum ne yani bayramda mecbur muyum 4 gün gezmeye
1. günü çıkamayız zaten onların kurban işi falan uzun sürüyo belki annesine giderzi tek
2. günü bursa
3. gün onun akrabaları

bizim aileye de dicem son günü gelin bayramın hafta sonuna bırakmayın diye
amcamlar falan genelde pazar akşamına bırakıyolar
ee bişey de yapamıyosun
tatilde insan kendini illa salıyo birde son günü gece yarısına kadar oturunca iş başı yapmak ölümm geliyo

Bizim ilk günü biter mi bilmiyorum ama kurban falan bana göre değil, Allah affetsin ama çok kötü oluyorum. zaten et yemiyorum. bide onları öyle görmek..

kurban olayı bana da sıkıntı yapıyo ne yazık ki
bizim orda olmadık yerlerde kesildiğini gördükçe :S
birde normalde et yemem koyun kıyması falan kokuyor gibi geliyo bana
sokaklar et kokuyo ya

Bu arada söz-nişan-düğün merasiminizde kucağınıza kız yada erkek nasıl bebek alırsanız öyle olurmuş. :) yengem kız almıştı kızı oldu teyzem yeğenini aldı kızı oldu kuzenim erkek almıştı oğlu oldu tabi şans eseri ama çok ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…