Sipaydi ye Yardım lütfen

bayram için aldıklarında güzelmiş, dün manikür yaptırdım bugünde ağda yaptırıcam. eminönüne gidicez bide hakanla bi kaçö bişey değiştiricem kendime bişeyler alıcam :)

bende akşama ya da yarın ağda işini halletmem lazım etek giycem malumm :S
tırnaklarımında şekli kaçtı ama manikür falan hiç anlamam o yüzden kesicem sanırım :S

akşam zaman bulmam lazım yoksa ağda işim yatacak gidemem, 5 dk ayırabilsem çok güzel olacak

ne güzel çıkmışşsınız biz ikimiz çekilmedik bu bayram çekiliriz ama

Son düzenleme:
bizimde tek resmimiz bu
bu resimden yarım saat sonra makinayı kaptırmıştım

ben evde kendim yapıyorum o yüzden sıkıntı yok

resim yüklemeyi özlemişim be

buda nevresim takımım bimden almıştım ya :)
az önce biri deniz koymuş ondan çaldım resmi

mrb kızlar ben daha bayramlık almadım buyuk ihtimal yarın alır nişanlım bana bende hala sormadım cunkü her bayram alıo ve son gun alıoruz çok çalştıgı için bayramdn sonra koyarım artık foto çekip aşkıtomla koyarım size gösteririm kızlarr :) ama ben bu bayram kot pantolon alım dıorum cnku pant.eskidi gecen bayram 2 tane takım elbise almştık bi siyah bi koyu kahve o yusden ihtiyacım olan tek sey kot bılmıorum ama benim kafa o anda neye esersee :)

ben boşş boşş oturuyorum bugün paydos sat 6 da :S
o yüzden maaşları da ayarlamadım
bikaç evrak var yerleşicek 3 gibi başlasam biter hemen

bende oturdum şimdi bi kaç iş çıktı onları halledeyim diyorum,i
kimse zorda kalmasın aslında bayramdan sonra dedim ama bitirim mail atartım

Evet ama bizim bırakmadan çıkmamız lazım. işlerim de çok fazla
müşteriler 9 gün tatilim var falan anlamaz tüm bayram boyunca arar dururular artıka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…