Sipaydi ye Yardım lütfen

anladım haber bekliyorsunuz ozaman inşallah güzel ucuz bişey bulursunuz.
bizde int bakıyoruz şubat gibi falan bakıcaz inşallah. kısmetse tabi. ben bakıyorum yine hakan durdu.. araya bayram girince :)
biz artık açmayız 3-4 ay kala açılır başlanır yıka+ütüle kısmına mecbur erken başlıycaz çünkü annemle ben yapıcaz yardıma gelen olur ama.
evde kimse yok gelenler mecbur akşam gelecek falan

300-350 arasına bulurz büyük ihtimalle

bizde herşeyi annemle yapıcaz ya orası zor olcak gibime geliyo
bizim kimsenin yardıma gelme ihtimali de yok uzak sonuçta
belki çeyiz gideceğine yakın gelirler ama 1 günde ne yapılabilir

daha erken başlarsınız biter mutlaka. yavaş yavaş yormadan yapmanız lazım.
bi sürü arkadaşın var onlar gelir bebekler büyümüş olur onların annesi gelir çeyizde Allah yardım ediyor

bu kadar olur ya bende gördüm şimdi
cevap yazmaya buraya geldim :)

seacım hayrlı olsun canım
iyi günlerde kullan inşş

:) yok canım neden gülelim
ee nasılsın anlat bakalım neler aldınız? bizde aldık set üstü ocak. bosch marka sanırım.

Ece o bölümden silsene yavrucum karışimasın kafam

kızlar düşündüm de 100 tane falan nikah şekeri yaptırmak istiyorum. ama nasıl olmalı sizce? biblo düşündüm farklı bişeyde olabilir

bende istiyorum dğünden sonra eve gelenlere veririm ya da yakın akrabalara yalnızca
ben magnet düşünüyorum ama daha belli değil

aslında aklımda tam model yok, gelin damat minik biblolarından olabilir. kelebekli modeller olabilir yada en son alternatif diğerleri pahalı gelirse magnet olabilir. :)

kelebekli magnetler çok hoş oluyo :)
nikah şekeri malzemeleri diye yazınca google amcaya neler neler çıkıyo bi bak derim
mesela nikahşekeri.tv adresine bak derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…