Sipaydi ye Yardım lütfen

ay ne bileyim hayal edemedim ben
benim annem dışarı örmüştü bir dönem ama komple dantel değil :S
sırf kenar örmüştü onu sardırdılar sonra işte pike mi nevresim mi ne diye geçiyo
valla bravo diyorum tekrardan

ben istemedim ama pike nevresim çünkü yorucu oluyor ee sardırması da dünya para hiç kullanmıcam gerek yok dedim
ama diğerlerini yaptı tutamadım
masa örtüsü fiskos onlar basit
annem söz bohçasını ve havluyu örmüştü komple dantel yaptı 1 ay sürmedi

Kızlar eksikler bitmiyor demi, ben çeyizim var diyordum, benim iş yavaştan ciddiye binince annemle bir liste yapık, ooo çok eksiğim varmış ya:26:
Mutfak eşyalarımdan, çatal kaşık takımı, teflon set, düdüklü, şık bardak, kadeh takımları,çaydanlık, kahvaltı seti....
Bornoz takımı, nevresim takımı, pike,yatak örtüsü, havlular...
Benimde aklıma gelenler bunlar, sonra yatak oda takımı alacağım, sevgilim çamaşır makinesinide kız tarafı alır diyor, onuda o alsın canım demi ama

Kızlar bunlar tatlı heyecanlarmış, ilk kez böyle yaşıyorum, hoşuma da gidiyor, inşallah benim işimde tamamına erer, bende burda sizinle paylaşırım:92:

Son düzenleyen: Moderatör:
bizimkide bundan 4 sene öncesine kadar örüyodu
en son söz bıhçamı ördü ananem bizdeyken vakit geçsin diye
bohça bitti 1 ay sonra ananem öldü tabi o dönem zor olduğuna bıkmıştı
şimdi havlu kenarı örtü falan yapıyo

rozelinda hakikaten zor iş çeyiz işi ne kadar yapsanda bitmiyor eksikler :S

Öyle canım haklısın valla, şimdi aklımda olan bu eksikler, ama özellikle mutfağa ıvır, zıvır eksik o kadar çokki, bakıldığında az tutar gibi geliyor ama bir hesap yaptım ooo, baya çokmuş. Allahtan çalışıyorum, evlenene kadar hem para biriktirecem hemde eksiklerimi alacağım, baya zorlayacak, ama olsun, inşallah olurda, ben sizin kervanınıza katılmış olurum.

aslım boşalttım :)

rozelinda hemde ne tutuyor mutfak eşyaları 20 lira diyosun normalde büyük para değil gibi her eline geçtiğinde bir iki parça bişey alsan azalır eksiklerin

pandomim geçen hafta sonu nişan cd izledik.
siz geldiğinizde 5 dk falan kamerada gözüküyorsunuz. 4 müz pistin kenarında sohbet ediyoruz. ben senle hakan yasinle sohbet ediyor. :)

bazen çok bunalıyorum yaw.
daha öylke çok şeye bakıcaz ki

ev bakıcaz
mobilya bakıcaz
tül bakıcaz
eşya bakıcaz
detaylara bakıcaz of anam offff

pandomim geçen hafta sonu nişan cd izledik.
siz geldiğinizde 5 dk falan kamerada gözüküyorsunuz. 4 müz pistin kenarında sohbet ediyoruz. ben senle hakan yasinle sohbet ediyor. :)

Hatırlıyorum dün gibi =)))
Çıkışını filan. =)

Benim nişan cd sinde Hakanla seni zumlamışlar
Dedimmi daha önce hatırlamıyorum.
Ama ikinizi zumlayıp çekmiş bi ara.
Çok tatlı duruyosunuz

bazen çok bunalıyorum yaw.
daha öylke çok şeye bakıcaz ki

ev bakıcaz
mobilya bakıcaz
tül bakıcaz
eşya bakıcaz
detaylara bakıcaz of anam offff

ALLAH yardımcımız olsun.
Ben perdeyi düşünüyorum şimdi.
İki yana tutturulmuş tüller var ya.
Onlar çok güzel duruyor ama ayrıca store mi ne diyolar ondanda yaptırmak lazım altından.
Yoksa evin içi görünür bizim.
Yatak odası cadde ye bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…