Sipaydi ye Yardım lütfen

pandomim olsun bende bana ne gelecek heycanından ziyade,
ne alsam heycanı olacak. genelde hep öyle oluyor. her çekilişte bildiğim halde heycan yapıyorduım

Kardeşim canım. Erkek kardeşim yani. Hazırladıklarım kız tarafı için.

Nişan da sepete bohça yapacağım kısmet olursa. Bunlar söz içindi.

Ece
Bunlar kına için sanırım canım. Dur bende bikaç resim ekliyim az sonra

tmm cnm kım kıme hediye alacaksa birbirimize adresi yollayalım ok zaten 4 kişiyiz 2ye bölüncez

o zaman aslı sen yap çekilişi adresleri de sana yollayalım

Benim için farketmez canım.
Fikir sipitten çıktı o yapsın

pandomim olsun bende bana ne gelecek heycanından ziyade,
ne alsam heycanı olacak. genelde hep öyle oluyor. her çekilişte bildiğim halde heycan yapıyorduım

geçen çekilişte bende de o heycan olmuştu. ne alsam ne alsam diye.

Kızlar sizede örnek olsun diye kendimi tanıtma kısmını ben şimdi ekliyorum. bana kim alacağını bilmeden.

21 yaşımdayim 50 kiloyum 170 Boyum var Ama böyle yersem seneye falan 2 katı olma yolundayım.
Haziranda nişanlandım işte biliyorsunuz
Çeyiz Hazırlama Derdi ile uğraşıyorum anam hiç bitmiyor bunlar yaw vallahi aklinialirimsmile
ıç çamaşırı bedenimi de söyleyim üst 75 alt En küçük beden ve string
Kıyafet Bedenim ise Alt ve Üstte S yada 36 beden
Renklerin Hepsini Seviyorum ama kırmızı-pembe-siyah bunlar benim için çok özel
Kendimi anlatmam gerekirse sigara kullanmıyorum arada zevk için işte sonra süs eşyalarını seviyorum-oyuncakları seviyorum-bebekleri seviyorum
bekarım bu arada çocuğumda yok Allahın izniyle evlenince
ıç çamaşırını seviyorum sevmediğim Tek şey kışlık şapka atkı normal yazın şapka takarım
Bana alacağın hediye tabikide seni bana yansıtıcak içinden ne almak geliyort ise

Aslıcım saol canım.

Ece çok güzeller onlar da.

Gizem bir sürü var ama hepsini ekleme şansım yok. Daha önce ekledim mi bilmiyorum ama bunlar var şu an pc de.

Resimler biraz karışık oldu ama. Gelin yatak odası kapı süsü, taç, kına seti, sepet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…