Sipaydi ye Yardım lütfen

seacım en son sen değilsin
daha benim tarihim bile yok =(

yavrum tarıhı belrleyn bır an önce yer bulamazsnz yoksa biz zor yer bulmştuk wallaa :) hem bellimi olur belki bnden önceki tarıhı alırsn :) aslnda bız mayıs hazıran istioduk ama askerlk aralıga sarknca düğünde temmuza sarktı ama 2 temmz çok uzun değil allahtan benım aşkım askere gdıo kzlar 11 aralkta mayısa kadar yoıkkkk gelicekkk 40 gunumz kalcakk artıkk nasıl yetştrcez blmıorummmm

Son düzenleme:
seacım bende aynı sebepten tepinip duruyorum ama karşı tarafta tık yok
artık ne zaman eserse hadi decekler onlar hadi dedikten 6-7 ay sonrasına da salon tutulcak :S

özgecim hiç örtü falan yaymamışın =)
bende yerleşmedi sandım :26:

sea Allah kavuştursun canım o yokken çoğu işi sen yapıcaksın artık

ya işte alabıldıgımz kadar buyuk esyaları aldım bı moblyamz kaldı onuda 2-3 gunde hallederiz benım kafamda alacagm tum modeller var zatennn ama aşkım olmadan bu kış hiçç geçmicekk bana yaaaa desteklerınızı beklıorummmm yılbaşnda ilk defa ayrı olacagız

canım erkek tarafı bıras öle oluyor amaa sen bastr bıras nişanlınaa vallaa bızımde benım bastrmalarımla aldık tarıhıı onlara göre cok kolaydıı yer bulmakk bı de baktılar her yer temmuza kadar doluuu şaşırdılarr geldnzmi şimdi lafıma dedimmmm ama çok şükürr tarıhımızı aldıkkk sen bastrrrr k.pederini ara ben öle yaptımm wallaaa

SEA nişanlının sevgisini veremeyiz ama elimzden geleni yaparık
aslında inan daha çabuk geçer stres yok sinir yok

wallaa öle cnmm ama eve gtcem erkenden yatıcm her akşam tellee konuşmaktan uykusuz kalıorummm radyasyona kapıldık iicee 5 yıldrrrr birinin bize dur demesi lasımdıı oda TSK olduuu benım kuzum sağ salim gidip gelsnde ben beklerımm neyapimm

bizde hiç konuışmayız arada mesajlaşırız falan işte çokta merak ederim saatlerce ne konuşursunuz yaw hatt abimle hep dalga geçiyordum oda öyleydi. Z raporu veriyor falan diye :84::84:
a

özge ne güzel ya valla ben anneme örtü koymıcam desem keser beni

seacım tabii ki her zaman yanındayız biz
göz açıp kapayana dek geçicek inş zaman

benim kayınpederim yok =( herşeyi kendimiz yapıcsz ama nişanlıma ne kadar bastırsamda adam rahat adam
neyse ya buluruz umarım
hem burası küçük yer ya illa ayarlanır

Bende eve geldim kızlar eşyaları falan toplayım diye
ablamlar geldi dün akşam
ranişkoyu bana bıraktılar
bu bücür hiiç bişey yaptırmıyo insana

off kızlar hem ay sonu geldi
hemde yıl bitiyo :S ağlamak istiyorum ya
devamlı müşterilerle konuşup duruyorum anam ağladı

inş.canım çabuk geçer ve sizde inş..yer bulabılırsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…