Sipaydi ye Yardım lütfen

aynen ya
hayır bebeklerin mevlüdüyle düğününü beraber yapıcaklar bu gidişle 2 aylık oldular
tamam ufak duruyolar ama dğeiller 15 gün sonra olcak mevlüt

bana limangodan dove kremle sabun gelmişti numune o duruyo çantamda

Bendede var aynısından, krem böyle naneli gibi nasıl desem yakıyor, değişik bişey ya, anlamış değilim. Dudak kenarlarım kurumuştu, yüzüme az sürdüm ordan biliyorum.
Limango dan benimde siparişim var, baharat takımı almıştım en son, galiba haftaya elimde olur anca, siz neler aldınız kızlar:87:

ben ellerime sürdüm pek bişey farketmedim kokusu ferahlatıcı ama

ben ıvr zıvır aldım ya
çokta büyük bişey almam sanırım kırılır falan diye korkuyrum

BE yatak örtüsü aldım canım bugün kargoda falan demedi büyük ihtimalle pazartesi çıkartılar artık

BE yatak örtüsü aldım canım bugün kargoda falan demedi büyük ihtimalle pazartesi çıkartılar artık

Hayırlı olsun canım, ben yatak örtümü sona saklıyorum, yatak oda takımımı siyah, beyaz düşünüyorum, eğer böyle alırsam, taçın sayfasında görmüştüm, 160 TL felandı, siyah bir örtü alayım istiyorum, yada krem rengini

evet canım ilçe orası da ama bursaya çok yakın =)

Öyleymiş, adapte olurmuyum severmiyim bilmiyorum, ben Ankara'da yaşıyorum, burayı çok aramam inşallah..Hiç gitmedim Bursa'ya, evlenmeden önce gideceğim mutlaka, sonra ailemlede gideriz kesin..
Ankara'nın doğası yoktur ama bolca alışveriş merkezleri felan vardır, bizde oralarda oyalanıyoruz işte:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…