Sipaydi ye Yardım lütfen

ben bursayı seviyorum ya ama mutlaka alışana kadar zaman alır :)

bana da yarım saat uzaklıkta olcaksın gelirsin arada :

her yer kendine göre güzel elbette ama şuda kesin istanbulda yaşayıp başka memleke giden için hayat daha zor.
Küçük şehirden büyüğe adapte olmak elbette kolay. ama büyükten küçüğe bocalar insan onun için yine de şanslısınız.

rozelindaaaaa
Ankaranın yerini hiç bir memleket tutmaz yaaa
bende ankarada yaşıyorum
sen enrde oturuyosun

Ahhh ahh bilmem mi, çok severim burayı, alıştık bide doğup büyüdüğümüz yerler...Gönül isterki hiç burdan ayrılmayım, ama hep kısmetlerim şehir dışı oldu canım ya, artık benim için evlenme vakti geldi geçti bile aslında :86: bu kez şehir dışı felan demiyorum, hee diyorum

Benim ev Yenimahalle'de iş yerimde Çetinemeçte sen canım?

Roze görücü usulümü evleniyosun. Severekmi.
Sakıncası yoksa eğer :80:

aaa bende öveçlerde çalışıyorum
4.caddenin başında hemen
Ankara Sanayi Odasının eski binasındayız belki bilirsin
100.yılda oturuyorum

Haklısınız kızlar, İstanbul bambaşka bi şehir, tek sıkıntısı kalabalık olması..Yoksa Ankara'ya binbasar doğası, tarihiyle...
Ben Ankarayı yaşanılacak şehir olarak görüyorum, yoksa ne doğası var ne bişeyi
Büyük şehire alışkın biri gerçekten taşra da felan yapamaz, Allahtan benimki Bursalı, orası baya gelişmiş diyorlar..

aaa bende öveçlerde çalışıyorum
4.caddenin başında hemen
Ankara Sanayi Odasının eski binasındayız belki bilirsin
100.yılda oturuyorum

Yakınmışım sana, belki otobüste, dolmuşta bile karşılaşmış olabiliriz Çok fazla bilemiyorum 4. cd ama biz Citroen olduğu yerdeyiz, yakınım sana

bencede İstanbul sadece gezip gelmelik
yaşamak çok zor
heryer tıkış tıkış
en nefret ettiğim şey "KALABALIK"tır.
Tıklım tıkışşş ulaşım araçları
sokaklarda gürültü
her gece klubünde olmazsa olmaz kavgalar gürültüler
bunlar çok rahatsız edici

Allah tamamına erdirsin inşallah =)
Bizde birbirimizi bulduk =)
İlk görüşte aşk oldu sonra

Sağol canım, inşallah artık olsun istiyorum, hayatım değişsin istiyorum
Bizimki ilk görüşte aşk olmadı, ilk arkadaşça başladı, sonra bişeyler gelişti aramızda, aklıma girende ilk o oldu.

Canm bende İstanbulda yaşıcam
Yarın kına gecem
5 Aralıktada düğün var

Öylemi canım, sende gurbete gelin gidiyorsun desene, nasıl zorlanıyormusun? işini, aileni bırakıp gitmek insanı üzer demi, offf bende üzülüyorum aklıma geldikçe, ama ne yapalım ne demişler, hem ağlarım hemde giderim diye
Sana şimdiden mutluluklar dilerim canım, fırsat buldukça gel, yaz emi:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…