Sipaydi ye Yardım lütfen

Günaydın kızlar...

Rüyan hayır olsun sipit.

Özge çok az kaldı ya. Düşününce bana heycan basıyor.

Bende dün tabak takımlarımı aldım. Çatal kaşık aldım =)

sea hoşgeldin ayın 20sinde hediyemizi yollamış olacağız unutma
bende daha bişey alamadım. aldığımda söylerim zaten :127:

yok canım unuturmuyum hiçç 21 aralkta elimzde olacak hediyelerimzzz alan sölesın burdan :) ececim nerelerde kzlarrr kardeşimm gtttiiii dün askere şmdiden özledm vallaa haftayada aşkım gidioo ((

sea Hayırlı teskereler ikisi birden gidiyor demek ama dönüşü muhteşem olacak
Ece hala gelmedi işleri falan vardır belki gelir biraz sonra
Aynen 21 Aralıkta elimizde olacak inşallah

Son düzenleme:
pandominciğim çok güsellerr hyrlı güsel mutlu günlerde kullanmanı dilerim çok şıklar kolay kolay herseyı begenmem ama senınkıleri begendm wallaa :))

sea Hayırlı teskereler ikisi birden gidiyor demek ama dönüşü muhteşem olacak
Ece hala gelmedi işleri falan vardır belki gelir biraz sonra
Aynen 21 Aralıkta elimizde olacak inşallah

evet aşkımın döünüşü harbiden muhteşem olacakk geldkten 40 gün snraa baş belasına kavuşacak yanii banaaa :)))

hepimizin gönlüne göre versin allah speedicim hafta sonu allah kısmet ederse gelnlkçiye gdicez bzde bakalım bı konuşalım cihan askere gdeceği için kadın ocak gibi başlarız demşti bana mayısa kadar itinayla acele etmeden yaparıs demştii cıhan geldgnde btmiş olur gelnliğim bide onunla ugraşmam haberdar ederim sizi yine gelşmelerden

istediğini almışşın pandomim hayırlı olsun :123: güle güle kullan inşallah bunların altına gümüş supla da alabilirsin

Teşekkür ederim canım.
Doğru diyosun gümüş güzel olur

yok canım unuturmuyum hiçç 21 aralkta elimzde olacak hediyelerimzzz alan sölesın burdan :) ececim nerelerde kzlarrr kardeşimm gtttiiii dün askere şmdiden özledm vallaa haftayada aşkım gidioo ((

pandominciğim çok güsellerr hyrlı güsel mutlu günlerde kullanmanı dilerim çok şıklar kolay kolay herseyı begenmem ama senınkıleri begendm wallaa :))

Allah kavuştursun sea cığım. Güle güle gitsin gelsin kardeşin.
Teşekkür ederim. Daha güzelleri isteyenlerin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…