Sipaydi ye Yardım lütfen

ya blmıorum aşkım gidicek ya hafta sonu askere artk günler yaklaşıo ben onu smdıden çok özlüorummm ece nereye gidio anlayamadım ben pek okudum ama veda etme vakti geldi falan yazmşş ne olduu ???

nişanlısı ile ilgili problemleri vardı onlar tatlım. şimdilik yorum yapılacak konular değil ama
hayırlısı olsun gitsin işte canım gitsin bi an önce sonra gelsin siz gelinlik bakıcaktınmız ne oldu

bu arada pazar günü hava berbattı özge naptı acaba o soğukta

evet dün hava berbattı ve nişanlımın amca kızınında düğünü vardıı gelin kapalıydı allahtan hiç üşümemştr biz olsaydık donardık ayrılmadılar dimi canım eceler umarım hersey yoluna girer birbirini seven iki kişinin ne problemi olabilirki yaa ailevi dir kesin aileviyse inş.çabuk atlatrlar ne diyelm hyrlısı

aklıma geldi sürekli inşallah onu fazla etkilememiştir gerçi çekim için falan da fazla planı yoktu,
yılbaşı içinde hediyesi hazır olan var mı kızlar.. sea,ece
ben daha bakmadım da almadım da ama bu haftaiçi bakarım bu akşam kaşlarımı yaptırıyorum

hayırlısı olsun

inşş aslım

benim hazır değil daha bırak hazırlamayı
henüz karar bile veremedim ne alacağıma

benimde yok ama halletmem lazım
bide kargo ile yolllayacağım için kutu içine falan koyalım kızlar.
kırılacak şey yollayacak isek dikkat edelim. karşımızdakinin beğeneceği şeyleri alalım. eğer tanımıyorsak soralım
yani alan kişi bu muydu demesin isteyen fikir almak isterse daha önceki yılbaşı çekilişinin topiğini verebilirim

Kızlar bunlar nasıl sizce? Bu ay beyazı indirimdeymiş. Çok şık çok hoşuma gitti benim.
Fiyatıda indirimli olursa uygun sanırım. Bernardo baktım hatta çok beğendim ama bitanesi 25 liraydı.

Ben siyahı almayı düşünüyorum indirime girerse =)

aslı hiç tavsiye etmem bi ara doreyi satıyodum ben
illa sorun çıkıyo :S

Nasıl sorun ececim. Tek endişem bulaşık makinesinde veya elde yıkanırken o siyahlı beyazlı yerlerin çıkması.
Sence yıkamada onlar çıkarmı biliyomusun canım.

Sipit 89 olursa almam zaten. İndirime o siyahları girerse alabilirim.
Çok beğendim.
Bide bernardoda gördüm dün süperlerdi. Oyuncak çocuk şeklinde matruşkayıda andırıyodu.
tanesi 25 lira dediler ya =(

speddy bana da yardımcı olsana nann ne alayım arkadaşa

sana olamam işte tanımıyorum arkadaşı

Pandomim yine eminönü diycem ama bu modellerin çok daha farklıları ve güzelleri var 1 kavonoza 20 yada 25 bence çok fazla. benim aldıklarım vardı ya hasır onlar 4 TL mi ne idi çok güzel değil belki ama
ilerde değiştirmek istediğimde yine başka modellerini alırım

aslı çizikler çatlaklar oluyo genelinde
ee bütün olayı deseni olduğu için en ufak bir çizik çok çirkin duruyo :S

Senin aldığın hasırlarda çok güzel.
Geçen annemle dışarı çıktığımızda alayımmı falan diye kararsız kaldım.
Annem caydırdı. Yıkayamazsın filan diye. Hasırları yapışıktı çünkü.
Krem dolaplar ya hasırlarda hoş olur aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…