- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #24.801
ya blmıorum aşkım gidicek ya hafta sonu askere artk günler yaklaşıo ben onu smdıden çok özlüorummmece nereye gidio anlayamadım ben pek okudum ama veda etme vakti geldi falan yazmşş ne olduu ???
evet dün hava berbattı ve nişanlımın amca kızınında düğünü vardıı gelin kapalıydı allahtan hiç üşümemştr biz olsaydık donardık
nişanlısı ile ilgili problemleri vardı onlar tatlım. şimdilik yorum yapılacak konular değil ama
hayırlısı olsun gitsin işte canım gitsin bi an önce sonra gelsin siz gelinlik bakıcaktınmız ne oldu
bu arada pazar günü hava berbattı özge naptı acaba o soğukta
evet dün hava berbattı ve nişanlımın amca kızınında düğünü vardıı gelin kapalıydı allahtan hiç üşümemştr biz olsaydık donardıkayrılmadılar dimi canım eceler umarım hersey yoluna girer birbirini seven iki kişinin ne problemi olabilirki yaa ailevi dir kesin aileviyse inş.çabuk atlatrlar ne diyelm hyrlısı
bende daha hediye almadım ama çok begenecegi bişi alıcammm benn
aslı hiç tavsiye etmem bi ara doreyi satıyodum ben
illa sorun çıkıyo :S
speddy bana da yardımcı olsana nann ne alayım arkadaşa
sana olamam işte tanımıyorum arkadaşı
Pandomim yine eminönü diycem ama bu modellerin çok daha farklıları ve güzelleri var 1 kavonoza 20 yada 25 bence çok fazla.benim aldıklarım vardı ya hasır onlar 4 TL mi ne idi çok güzel değil belki ama
ilerde değiştirmek istediğimde yine başka modellerini alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?