Sipaydi ye Yardım lütfen

eCe nasıl yani anlamadım. ibo bir iki sene zaman mı istiyo senden

Aslında en iyisi para biriktirip hepsini birden almakmış.
para tutabilirsen eğer. nakitte çok iyi indirimde yapıyolar çünkü.

aslı ibo ne alaka şimdi yaa konu nasıl ona geldi anlamadım
bizim iboyla olan ilişkimiz bitti tamamen

bencede para biriktirip almak çok iyi oluyor yada çok güzel bi kampanya yakalamalı

gizem bunu senmi sölüyosun çeyiz umrumda değil diye

bundan 1 ay önce desem benimkide aynı tepkiyi verirdi
o da çok fazla özeniyordu herşeye ama herşey çok erken olunca ne yapacağını bilemedi
şimdi diyo bana müsade edersen birkaç sene bende rahat rahat hazırlanırım diyo

Ece ben burda yazdığını anlamadım kime yazdın kim için yazdın

Spediiii nasılsın cnm görüşmeyeli son 3 sayfayı okudum ama bişey anlamadım pc ye bakmaktan deli gibi oldum =d çeyiz hazırlıkları anladığım kadarı ile yorucu benimde yavaş yavaş almam lazım ama hiç param kalmıyor bana üstelik hiçbir harcama yapmadğım halde allah sizlerin yardımcısı olsun.sahi düğün ne zmandı haziranmıydı bende koca buldum bizimkinler vermek istemiyor ama bakalım

Dün yazamadım Lavanta zor olmaz mı canım hemde çok zor ama güzel mutluluklar

Günaydın kızlar
hava çok soğuk ve yağmurlu sabah sabah dondu yüzüm falan Allah dışardakilere yardım etsin

inşş canım
dün koca gün netteydim yine ara ara iş yapsamda istediğim gibi çalışamadım
o yüzden eve iş götürdüm
ama kitap okumak güzel geldi evde de çalışamadım ne olacak benim sonum bilmiyorum ya:84:

:82::82: sende bendensin ne biliyim yaw bu aralar hiç çalışmak istemiyorum

aynıyız valla

şu yılbaşını hayırlısıyla atlatayımda 2 - 3 gün izin isticem bakalım vercekler mi ?

aynıyız valla

şu yılbaşını hayırlısıyla atlatayımda 2 - 3 gün izin isticem bakalım vercekler mi ?

izne çıktım mı bi daha toparlayamıyorum ben yaw,
akşam hakanlara gitmem şart oldu kalırım belkide babam yine sıkıntı yapmazsa :84:
ertesi gün öğlene kadar uyumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…