Sipaydi ye Yardım lütfen

bilmem :80: haftasonuna hallet ama canım mutlaka pazartesi yollarız hepimiz :87::87:

ay buakşam alacagımm ama kararsızım bi kaç şeydeee nyse bakıcmm umarım begenr genelde kıme ne alsam begendı buzamana kadar amaa umarım bu arkadaşıda memnun ederimmm salı günü elmzde olacak zatennn

valla iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum çünkü şuanda acayip kötüyüm tam bu durumdaym

cnm bnm üzülme yaa her işte bı hyr vardırr kendını harab etme yeter ayakta dur dimdikk agla içinede atma ama kendını de fazla yıpratma bılıorum diceksnşmdi size söylemesi kolay bide bana sorun diceksnde hangimizin başına gelmedi ki hepimz ilk istedklerımzle mi evlenıoruz sankii HAYIRR..! hyrlısı olan la evlenıcez senınde hakkında daha iisi ve hyrlısı vardr bunu unutmaa bebeğimm

sea sağolasın canım
aslında bugüne kadar iyi idare ettiğimi sanıyordum ama
o videolarla karşılaşmam kötü oldu
hiç farketmemişim onları o kadarda baktığım halde bugüne kadar
bugün görünce ne diye izledim nişan videosu olacağı aklıma bile gelmedi

ece boşver be kuzum.
az kaldı çıkışa eve gidince güzel bi komedi filmi izle.

Sipit. Cuma günü yasini aramışlar düğün salonundan.
Gelin sözleşmeyi yapalım sözleşmeler geldi diye.
Yasin maaşını aldığı zaman gidicek sanırım haftaya filan...

hımmm evet bizimkini de aramışlar ama ne zaman olduğunu bilmiyorum dinlemedim bile
Çarşamba gidecek babası havalar düzeliyormuş o güne giderim falan dedi :76: herhalde halleder.
artık bitsin bu eziyette :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…