Sipaydi ye Yardım lütfen

ptt yi aradım yok dedi
yurtiçini aradım kargo var ama şikete var sana yok dedi
mng yi aradım o dediki varr

ben beğeneceğime eminimm

ayy ayy inş.... bnde begenırım öle begenmeme gibi şeylerm yoktur yaaa heleki bı hedıyeyi daha cok begenırım benn wallaa zaten speed bilir hiç bişey istemedm sölemedm gerek yok hediye sonuçtee ben begenırım zaten kımın gönlnden ne koparsaa kabulumdurrr bı havlu bıle olsaaa

real marketlerinde çift kişilik nev. takımı var 22 TL gri-kırmızılı
kayınvalidemin evinde gördüm o almş çok güzel :44::44: bana da alacak

hee ama sorun var kız orda ben beğendim kaç kere kabul etmedi sonradan etti falan cins bişey
zaten o sayfaya bi daha girilmiyo isim soyad falan istiyo :S

benimde yoktur valla seacım özneip beni düşünerek alması yeterde artar bile =)

özge ara tabi ya kafanda kalmasın

gizoşum iyi günlerde kullan şimdiden :)

real marketlerinde çift kişilik nev. takımı var 22 TL gri-kırmızılı
kayınvalidemin evinde gördüm o almş çok güzel :44::44: bana da alacak

ayy ahdii yaaa süpermş fiyattt wallaa kumaşı nasıl acaba pamuklumu ben hafta sonu aldım kzlarr taç ve altınbaşak marka 2 si 100 tele 2 taksıt yaptım :) ama çok guseller yahuuuu bnde bırsru var ama görnce dayanamıorum bnde nevresım hastalıgı var zaten haftada 2 kere kndı yatagmdakını deiştrtiorum anneme evlenınce kndımı düşünemıorum artk bolbol olacakya hergun bı tane takarım tabii takatım kalırsaa :))

ay özge büyük yerde olunca haklısın şube çok
bizim burda aras mng ptt 1 şubesi var
yurtiçininde 2 tane var ama bizim çalıştığımız belli

ohh speddy pamuk satenler güzel oluyo benimde çok hoşuma gidiyo ama alır mıyım ya da ne zaman alırım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…