Sipaydi ye Yardım lütfen

Benim bugün pek yoğunluğum yok.
Öğlen metro city e gittim.
kahvaltı takımlarına baktım.
hiç bişi içime sinmiyo hala.
of çok sık dokuyup ince eliyorum galiba
Karacadan beyaz kendim set yapıcam heraled.

modellere genelde mağazalardan bakıyorsun ya ondan kısıtlanıyor.
aslında çok fazla modeller bide desenden ziyade renk ve fiyat önemli benim için.
mor istiyordum mor olanların desenlerine baktım içime sineni aldım öyle yapabilirsin sende :89:

Bende beyaz kırmızı bakıyorum.
Mercanda bitane beğendim shaferın modeliydi. olmazsa onu alıcam.
yoksa düz beyaz yapıcam. :)

yaw abiye yarışmasında Yeminimsin Sen diye bi kız resmimi alıp profil fotosu yapmış :S
kıza mail attım sielrmisin diye

Yuhhh yaa. şikayet et oske.
link at. bizde şikayet edelim. sahte profil sonuçta

bende bunu yazmk için girdim sıpaydi biri sanırım senin fotonla yarısmaya katılmıs emine adı vermiş sanırım biride bu sipaydı deilmi demiş istersen bir ilgilen eger se deilsen

know geri gelse de merak ettim en iyisi özel mesaj atmak :83:

canım sana mesaj attım ama yazayım sendin yani evde oynuosun üzerinde beyaz bolero var herkes igrenc fln yazmıstı biride girip emine hanım bu siz deilsiniz sipidi yazmıstı yani senin adını yazmıstı burda yazmak istemiom ama yarısmadan 200 oy alamayan fotolar silinmiş sabahtan beri onu arıyorum bence o grubun yöneticisiyle iletişime geç

hatta banada amonra göstermişti bak neler yazmışlar diye ama baktım senin tanıdıgmız birini yorumu yok anladım senin eklemedigini

şimdi bir mesajını gördumde burdaki bir konuda sanırım onu sen eklemişsin altına farklı seyler yazmıslardıda ondan sen olmayacagını dusundum :26:

benim resmi çalan kişiye msj atmıştım kaldırdı resmimi diyokş arkadaş olarak eklesemde resimlerine baksam hayy allahım yaa ne manyaklar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…