Sipaydi ye Yardım lütfen

Slm Sipidi giremiyodum ne zamandır ne zaman düğünün kısmetse? bak ben evlendim 6 ay oldu bile darısı hep isteyenlerin başına inşallah...Balayına Fethiyeye gittik 5 yıldızlı bi otele süperdi erken rezervasyon yaptırdık biz 1.100 e falan geldi...

evlilik güzel olduğu kadar çok da zormuş iki farklı insan aynı çatı altında 5 yıldır tanıdığım adamı 6 ayda tanıdım sanki :78:

spedy selam canım naber? ne zamandır nete giremiyorum. bugün oğluşu uyutup anneme bırakıp kendimi dışarı attım. ne zamandır çıkmıyordum. çok bunaldım evde. albümde resimlerimiz var bakabilirsin.

ecoş napıyor mesaj attım geçende albüme resim ekledim kızlara haber ver dedim. ama cevap yazmadı.
hepinizi çok özledim pandoş napıyor? hepiniz özledim. bana özel mesaj yazabilirsiniz arada gelicem nete ama akşam bu sattlerde girerim.
oğluş gündüz pek uyumadığında anca gece çıkabilirim. hepiniz çok öpüyorum.

canım arada böyle gelmene çok seviniyorum unutmaman çok güzel
evlendin evet Allah hep huzurlu bi yuvan olmasını nasip etsin...
benimde işte 5 haziranda kısmetse şafak sayıyoruz :123:
bazen heycanlı oluyor bazende stresli ama inşallah bitecek balayımızı da hallettik kemere gidiyoruz

canım hepimiz iyiyiz çok şükür devamlı geldiğin bi zamanda dedikodu yaparuz :90::90:
oğlun çok çirkin söyleyim şaka bi yana bayıldım tuğra bebeğe ne çabuk oldu doğdu büyüdü maşallah
özlettin ama kendini heeee
uyku düzeni çok sorunlu inşallah en kısa sürede düzene girer rahat edersin sende

tmm cnm saoll bakalm biz nası yapıcaz

inşallah kolay halledersiniz

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
hafta sonu çok güzel geçti çok eğlendik

şimdi işlerimi toparlıyım biraz gelicem sonra yine
sizde var mı gelişme

meloşum mesajını aldım canım ama kusura bakma işim vardı cevap veremedim sonrasında da unutmuşum
resimlere bakamıyorum bn albüm gözüküyo ama içndeki hiçbir resim açılmıyo
ama bakıcam ilk fırsata başka pc den

ohhh iyi eğlenmişsin canım
bende cuma günü bi gittim. gece1 de kayınvalideme
ertesi gün görümceme pazar akşam geldik.ç yoruldum ama değdi de :89:

ohhh sefan olsun

evet canım benim..
3*4 gün oldu cuma günü yazdım sanırım. sen yoktun
sen napuyosun almışsın yeni bişeyler kadehlerin çok hoşuma gitti

Cuma günü yoğundum nete pek giremedim.
hafta sonu farkettim. ozamanda yazmak nasip olmadı :)
ohh iyi büyük bi işi daha halletmiş oldunuz.

evet vallahi şimdi inanılmaz heycanlanıyorum
sanki sadece balayı var.. ama tatili düşünmek çok güzel

bencede çok güzel :))
İki üç g ündür kabus görüyorum.
devamlı aynı rüya.
düğüne iki gün var. Ve ne gelinlik ne kına kıyafetim hazır.
kına gününün sabahı annemle son umut çarşıya çıkıyoruz.
ama bişi bulamıyorum. evden kotumu giyiyorum bide tşört öle yapıyorum kına gecesini.
düğün günüde uyanıyorum.

aaaaa kabuslar başlamış heee
relax canım. çık bak başla bence kına kıyafeti falan filan...
kına yerini ayarla mesela canım. en önemlisi şuanda bu canım..
kıyafet işi daha basite geliyr

inşallah özge. Daha 4,5 ay var
Ama zaman su gibi akıp gidiyor. Bundan 9-10 ay önce nasıl geçicek diye düşünürken
şimdi bakıyorum 4,5 ay kalmış.

sizin yine ne güzel genişş genişşş zamanınız var :) istediğiniz gibi yaya yaya hazırlanabiliyosunuz
benimki çok sıkışık zamana gelmişti
kabus görmeye bile vaktim yoktu

ben geldim kızlarr

ya cumartesi günü halama kahvaltıya gittik kuzenimle
orda kahve yaptılar kahveyi içince kuzenim fal bakayım dedi
kapattım fincanı
öyle bir oldu ki şoka girdim resmen
bana dedi ki
iş yerinde birisiyle karşılıklı oturup konuşacaksın büyük ihtimalle terfi alacaksın dedi (gerçektende geen gün patronum dedi ki şimdi ayrılcak diğeri seninle yeni iş paylaşımı hakkında konuşmamız lazım ama biraz bekliceksin dedi ) kuzenimin haberi yoktu bundan net bişey olmadığı için anlatmamıştım
sonra istanbulla ilgili bir düşüncen var senin ama yarısı gözükmüyor dedi
net değil büyük ihtimalle olmıcak ama dedi (biliyosun ben istanbul fuarına gelmek istiyorum ama hakikatende net bişey yok olma ihtimali de çok az )
sonra rüyanda birisini görmüşsün sen çok etkilemiş bu rüya seni dedi
sen bu insanla kısa zaman içinde görüşeceksin dedi
uzunn bir süre hiç bişey olmıcak ama sonunda o insanla çok mutlu olacaksın evlilik gözüküyor sana dedi
bu insanla sen çok benziyosun o da esmer falan diye bir güzel tarif etti bana çocuğu (gördüğüm rüyaları zaten az çok biliyosunuz )

çok fena etkiledi beni yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…