Sipaydi ye Yardım lütfen

özlemişim seni yaa konuştuk ama yine de yokluğun hissedildi
anlat hemmen bütünnn detayları istiyoum herr konuda

kına da öyle aman aman heycanlanmadım ben ama istediğimi de yaptım işte babamla en kıymetlim şarkısında dans ettim kına yakılırken falanda ağlamdım ama dansta tutamadım kendimi. :2::2::2::2::2:

düğünde de çıkmadan 1 kişi hadi gidiyoruz dese giderdim o dereceydim stresli hüzünlü çıkınca bişeyim kalmadı ama hatta çıkmadan oda da ağladım bile sonradaki 3 gün yine balayında bile aklıma geldikçe ağladım...

balayı enfesti resmen aşık olduk ortama denize otele ve birbirimize toplam 1800 Tane foto var

ohh bol bol resim çekinmişsiniz enn güzeli
o günlerden bi resimler kalcak
dış çekimlerini abin mi yaptı ?

cnm hayırlı uğrulu olsun ben de çok ağlamıştım insan çok duygulu anlar yaşıyor tekrarı olmayan..
her gününüz balayı tadında geçsin
resimleri merak ediorumm

hayırlı olsun canım Allah bir yastıkda kocatsın boy boy bebekleriniz olsun . herşeyin çok güzel geçmesine sevindim. bende resimlerini merak ediyorum ama göremiyorum nasıl görebilirim

tebrikler mutluluklar

hayırlı olsun canım Allah bir yastıkda kocatsın boy boy bebekleriniz olsun . herşeyin çok güzel geçmesine sevindim. bende resimlerini merak ediyorum ama göremiyorum nasıl görebilirim

tebrikler mutluluklar

teşekkür ederim canım tüm dileklerin için amin inşallah arkadaş olarak ekledim. görebilirsin

speedy eeee başka anlatacağın bişey yokmu

yok kız ne anlatıyım herşey bildiğiniz gibi. :92:

dur kzım yaa bugün bir biliyon benim kafa anca dank ediyo b,rde pazartesi sendromu yaşyorum

hımmmm bende hiç bişey yapmadım buguün akşamda yemek yer ezeli izleriz. çamaşır yıkarım bugün çok yormuycam kendimi

spit tebrik ederim canım
çok güzel olmuşun
makyajınla saçını çok beğendim
saçının arkasını da merak ettim yanii

Son düzenleme:
spit tebrik ederim canım
çok güzel olmuşun
makyajınla saçını çok beğendim
saçının arkasını da merak ettim yanii

DUR 1 tane de arkadan resim eklerim
aslında elimde resim çok ama eklemekle bitmez yaaaa

kızım direk soramıyoz sende anla bizi be yaa
reha muhtar gibi mi sorayım
acı var mı acı

yok be kuzum yaaa gayet normal. korkulacak düşünülecek bişey deil rahat olun

yeni gelin gelmis, hosgelmis...
herseyin cok güzel gecmesine cok sevindim...
umarim mutlulugun hergün daha da artarak devam etsin...
darisi bizim basimiza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…