Sipaydi ye Yardım lütfen

günaydın canımm buralardaym şimdilik :))

hoşgeldin... napuyosun bakalım.. elimden 2 tane iş var ama hiç yapasım yok yaw..
bu akşam anneme yemeğe gidiyoruz kurnazlık yaptım dün çağırmıştı dün evde yemek var diye gitmedim
bugün evde de yemek yok gidip yemek yiyelim hem kaynaklarımı çıkartıcam akşama

uyanıksın sen yaa :))
benimde işim var ama yapasım yok ne hikmetse

kaynaklarını nie çıkartcan daha ynei taktırdın

neden sıkılmış olmana şaşırmadım acaba
bu arada kendi saçlarında uzamıştır zatn bayağı

düğnde yengen mi yaptı saçını ? ?

neden sıkılmış olmana şaşırmadım acaba
bu arada kendi saçlarında uzamıştır zatn bayağı

düğnde yengen mi yaptı saçını ? ?

aman ne biliyim sıkıldım işte devamlı rapunzel gibi uzun
uzadı yaaa epey ilk zaman alışmak zor gelecek ama kendi saçımız gibiis yok yaaa... belki rengini bile değiştiririm. sonra hakan eve almaz
yengem makyajımı yaptı mert saçımı beklediğimden çok çok daha güzel yaptı ama

vayyy birde sinir oluyodun çocuğa :))
hakkatende güzel olmuş saçın ben çok beğendim
bindallı da acayip yakışmış sana yaa böle kafandaki o pullarla falan süper olmuşsun :))

vayyy birde sinir oluyodun çocuğa :))
hakkatende güzel olmuş saçın ben çok beğendim
bindallı da acayip yakışmış sana yaa böle kafandaki o pullarla falan süper olmuşsun :))

korkudan olsa gerek vallahi hakkını yiyemem güzel yaptı ama ve kısa süre de
bindallı da aynen çok beğenerek aldım aksesuarlarını öyle ce duruyor evde sıkıldıkça giyerim artık :44:

pery hoşgeldin

Son düzenleme:

hoşbulduk cnm... bende gördüm resminiii çok beğendim ne kadar güzel olmuşsun maşallah:d

hahhahh allah iyiliğini versin emi :)) sakla ben evlenirken bana yollarsın

yollarım tabi şekerim ni demek işe yarar beee ben giyerim evin içinde anı tazeleriz falan işte
gelinlik provaları da başlamış demek hadi hayırlısı yeni resimler ekledim bak sözde kucağımızda olan bebekler ile yine resmimiz var

hoşbulduk cnm... bende gördüm resminiii çok beğendim ne kadar güzel olmuşsun maşallah:d

teşekkür ederim darısı sana inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…