Sipaydi ye Yardım lütfen

kızlar günaydınnn

sahurdan sonra nerdeyse hiç uyumadım yaa ://
bir dönem hep aynı rüyayı görüyordum ya
yine aynı rüyayı gördüm gece kaç kere :S
ve birşeyi farkettim rüyamda gördüğüm kişiyi tanıyorum diodum ya aslında onu tanımıyomuşum :S
o tanıdğıma çok benziyormuş
aslında ben o gördüğüm kişiyle sonradan tanışmışım

ben daha nişanlıyken bi ara rüya görüyordum hatırlıo musunuz
o dönemde de çok etkilenmiştim hatta o rüyamda gördüğümü de tanıdğım için daha kötü oldu diyordum
dün gece aynı rüyayı yine gördüm
rüyayı da anlatiim

sabah uyanıyorum çok mutluyum başucumda bir resim var o kadar güzel o kadar mutlu bir resim ki anlatamam
resme bakıyorum ve çok mutlu oluyorum
sonra yatıp tekrar kalkıyorum
hamileyim doğumhanenin kapısındayım o resimdeki elimi tutuyor geliyor bebeğimiz diyo
bebeğim erkek olursa göbek adını ibrahim koycam diyorum
yani ondan ayrıldığımı da farkındayım

rüya buuu
ve ben dün gece bu gördüğüm kişinin sandığım kişi olmadığını anladımm ://

eee peki sandığın kişi kimmiş dedin ya tanımıyordum ama şimdi tanıyorum falan diye

msn ye gel bak resim atıcam :// acaba benzemiolarda bana mı öyle geldi koca gece uyumadım yaa
çok saçma ya da bilinçaltı bilmiorum

yaa dediğim kadar var dimi
hele ki aradığım resimleri bulamadım aynılar yaa şoklan düş bayıl yani

kolaylandı bayağı yaa
boyadan sonra bitio o zaman

bencede gri güzel olur başka renk boğaz zaten
bitince resim istiyorummmmmm

sen dayanamazsın 1 hafta
öyle dağınık durursa bilemiorum ama herkesin burnundan getirirsin

pazar artık eline beline sağlık toparlarsın

yaa bekar olmakta böle bişey işte temizlik derdi yokk :76: ev toplama derdi yokk

Zaten Tek başıma altından kalkamam annemler yardım eder komple daha gardolap baştan kurulacak
bu haftasonu yapamam herhalde ama haftaiçine yavaştan başlarım
aynenm bekarlığın en güzel yanları ama ne biliyim evlendikten sonra bi anda değişiyorsun sanki yıllardır bunları yapıyor gibi oluyorsun

dolabı kurmak için ben gelebilerim :)) bu eve taşındığımızda karyolaları falan berke tuttu ben kurdum erkek fatma dioalr ama napiim çok seviorum
en sonda geçen gün portmantonun askısı kırılmış gittim aldım onları matkapla sıkıodum berke geldi abla yok artık yaaa aştın kendini dio

yaa o olay çok enteresan zaten
evdeyken suyu bile ayağına gelenler evlendikten sonra
bütün bir evi çekip çeviriyor nasıl olduğunu bilmirum ama çokkk güzel bir duygudur eminimm

nannn bak yine gaza geldim çok pis evlenesim var yine

Bende o işleri yapmayı severdim ama artık sevmiyorum bide o işin altna girmek istemiyorum erkekler yapsın yahu...

Aynen öyle oluyor evlenmeden 1 gün önce bile evde tavuklu pilav yapılırken yan gelip yatıyordum sonrasıdaki halime bakınca annem bile diyore.
senin içindeki cevheri bilsem evlendirmez ben kullanırdım

şimdi işten çıkıyorum eve gidiyorum 3 çeşit yemeğimi yapıyrm tatlı mı yetiştiriyorum inan ben kendime hiç inanmıyorum

Çok pis evlenesim var değişti çok pis doğurasım var olacak

ayy annenin söylediğine koptum yaa haklı kaıdn nie sonradan ortaya çıkıo bu duygu acaba
evdeyken tembeliz işte hep nazımız annelerimize zaten

valla helal olsun sana

doğur bacım doğur teyze olalım bizde

Aynen canım. yaaa.
ne doğurması bazen öyle çok istiyorum ki hele dün kkdan arkadaşımın bebeğini gördüm aşkitonun ayh nazar değmesin ama yok böyle bi güzellik
sonra eve gittim işler temizlik yemek görünce yok anam yapmam dedim

ben bebekleri karşıdan çok seviyorum
birde başkasının bebeğini svmenin enn güzel tarafı ağlayınca annesine verebilmen
daha çok erken biraz daha zaman geçsin seninde dünyalarrr güzeli bir bebişin olur inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…