Sipaydi ye Yardım lütfen

yine de kolaylanmış yaa bayrama kadar biter ( kendi evine yapıosun ya en güzel tarafı o ilerde sefasını sürceksin

eee evlendikten sonra nasıl geçiyor hiç anlamıyorsun bizim 2,5 ay oldu 2 gün gibi sanki ama geçiyor.. alıştın mı bari evliliğe düzene

alıştım evliliğede düzen kuramadım hala.... evimde de kalamıyorum ramazan malum kayınvalidem yemek yapıo orda yiyoruz sahura kalkamıyorum orda kalıyouz falan:s alışıım zamanla herhalde

2,5 ay mıııı
anam şoklandım yaaa ne çabuk geçti

akannehirim olsaydı tam olcaktı ama yokk depresyona girdim bak şimdi
jeyyar da yok (
hahah vallahi ya bizde öyleyiz işte

yine de kolaylanmış yaa bayrama kadar biter ( kendi evine yapıosun ya en güzel tarafı o ilerde sefasını sürceksin

inşallah sürebiliriz yaaa sıkıldım çünkü artık

alıştım evliliğede düzen kuramadım hala.... evimde de kalamıyorum ramazan malum kayınvalidem yemek yapıo orda yiyoruz sahura kalkamıyorum orda kalıyouz falan:s alışıım zamanla herhalde

anladım canım. ramazandan sonra daha kolay adapte olursun

günlüğe gittim geldim

hemen sıkılma sende bee az kaldı bitcek yakında
sonra rahat etcen
ilerde yaptırsaydın daha kötü olurdu öyle olsaydı

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bizim resimlerrrrr masaj koltugunuda koysaydın ya

çok güzel çıkmışşsınız ikiniz de gömleklerle de pek uyumlusunuz

gizemcim ben öle giyinmiştim ayagımda topuklu ayakkabı var die ece ye ugradık eee eve gitmişken oda beyaz gömlek giydi cıktık :)

sağol gizoşum

bencede eklemiyim kuzum atarım bi ara sana ben :))
ekle bakiim merak ettim
alıştı zaten çocuk enteresan şeylere şaşırmıodur artık bende çıkarttım ojelerimi sürcem fırsat bulamadım
neon olanı sürcem

bende yukardan elyaf sünger bişi bulursam cıkartıcam tekrar başka sürcem

aseton lazımsa yollayabilirim büyük olanı da yanımda getirdim

relaxx ol güzel geçicek bu akşam :)) kumaş pant giy daha güzel olur

aseton lazımsa yollayabilirim büyük olanı da yanımda getirdim

relaxx ol güzel geçicek bu akşam :)) kumaş pant giy daha güzel olur

kumaş pantln giysem :S üstüne öleee giyebileceğim bişey yok :S eve gidip acilinden bakmalıyım valla aseton yollarsan süper olur burda bıraktıgım dibinde anca 2 tırnagımı cıkartır eee kart okuyucuyuda yollayabilirsin onun yanında:d

:)) beyaz vardı ya senin bi tane askılı hani bölee kat kat çok güzeldi o onu giysen olmaz mı ki ? ?

tamam ikisini birden yollarım sana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…