Sipaydi ye Yardım lütfen

AMİN canım inşallah..
3 yıl diyoruz ama çok mu az mı bilmiyorum artık bu süre zarfında bakıcaz duruma göre yaparız artık

amannn 3 yıl uzun bee 1 sene tamam işte

hapı bıraktın mı devam edio musun

bıraktım cnaım bu ilk ayımız henüz hastalanmadım da
önümüzdeki haftaya hastalanmam lazım..
1 yılda ne biliyim yaw. ilk nişanlandığımızda 4*5 yıl diyorduk sonra 3 yıla düştü
şimdi ise kısmet diyoruz çok yakındır

şaka bi yana Allah isteyene versin ilk senemizi atlatalım ondan sonra 2 yıl mı 3 yıl mı bakacaz

evet hatırlıyorum o muhabbeti uzunnn süre istemiodunuz ama zaman geçtikçe insan daha çok istio

ee bıraktında tekrar mı başlıcaksın anlamadım ben
başlıcaksan nie bıraktın ki ://

evet hatırlıyorum o muhabbeti uzunnn süre istemiodunuz ama zaman geçtikçe insan daha çok istio

ee bıraktında tekrar mı başlıcaksın anlamadım ben
başlıcaksan nie bıraktın ki ://

Evet canım evlendikten sonra hele çok daha fazla istiyorsun ama şuan için erken tabiki de
yine 1. yılımız dolmalı ondan sonra duruma göre bekleriz yada yaparız eee bide kredimiz var biliyorsun oda bizi engelliyor şu durumda
bıraktım canım içmiycem uzun süre sürekli unutuyorum. hap ile benim bebek daha çabuk olur :82::82:

spidi ece selamlar kızlar
spidicim geçen cevap yazamadım
iyiyim canım bende iş değiştiriyorum onun telaşı bide bayram ramazan falan hayat devam.
bebişi kısmet olursa seneye istiyoruz canım.
Allah hepimize hayırlı zamanda nasip etsinnn
ececim ne şafağı sayıyorsun?

Hayırlısı ile olsun canım biz şuanda daha hiç demedik şu zaman olsun diye. hep 3*4 yıl sonra dedim ama bakalım
iş neden değiştiriyorsun memnun değil misin ? Evlilik tazminatını alsaydın 1 yılı doldurmadn önce buna hakkın var biliyorsun dimi

asker yolu bekliorum canım
daha tam bişey olmamakla beraber öylee sayıyorum işte

kredi bitmez canım 10 yıl biliyorsun

biliorum canım ama 2 seneden sonra rahatlıyor kredi olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…