Sipaydi ye Yardım lütfen

Bende çıkıyım artık eve gidiyim bu akşam evdeyim gider gitmez yemek yapıcam

* Çorba
* Kuru Patlıcan Dolması zeytinyağlı

Pudignli Kurabiye yaparım belki yarın işe getiririrm

sonrasın da da ütü yaparken kuzey güney izlerim

Günaydınlarr

Ece baktın mı cnm tefallere, aldın mı bişeyler??

Buarada cevizli lokum mu dağıtılıyor, ilginçmiş ilk defa duydum güzel bişey ama

Spaydii resimlerine baktım nişanında pek güzelmiş, darısı başıma ben nişanımı evde istiyorumm, aslında o da bir sıkıntı ama bakalım hayırlısı

pudingli kurabiye nasıl bişey

buarada siz kk den mi arkadaşsınız:26: diğer arkadaşlarınıza noldu yoksa yoksaaaaa onlar sizi başka forum sitelerinde mi aladatıyorlarr

Son düzenleme:
Günaydın ;

dün akşam 2 dk oturamadım ya eve gittim çorba ve dolmamı yaptım. Sonra kuzey güneyi izlerken yaprak sarma yaptım.. bulaşıkları yıkadım ve direk banyoya girdim ve sonra eşimin 2 gömleğini ütüledim.

hala evlenmek istiyor musunuz

mutlu ; sağol canım ben salonda istedim annemin ahtıydı öyle oldu pudingli kurabiyemi de yaptım şimdi arkadaşlara dağıtacağım

Pudingli Kurabiye hem çok basit hemde lezzetli bu 2. yapışım

1 pkt. kakaolu puding

1 adet yumurta

1 çay bardağı sıvıyağ

100 gr. margarin(yumuşak)

1 paket kabartma tozu

Aldığı kadar un

Pudingli Kurabiye Hazırlanışı:

MArgarini, sıvıyağı ve yumurtayı karıştırıyoruz.

Üzerine kakaolu pudingi kabartma tozunu ekleyip karıştırmaya devam ediyoruz.

Azar Azar un ekleyip kulak memesi yumuşaklığında hamur elde ediyoruz.

Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlak şekiller veriyoruz.

200 dereceli fırında pişiriyoruz.

Soğuyunca servis ediyoruz.

Afiyet olsun..

baktım canım bi çaycı vardıı bana uyan onunda renk seçeneği yoktu
birde molunıex de kampanya varmış ben onun o renkli rendesinden istiyordum belki onu alırım
nişanlım da bursaya gideriz ordan bakarız alma dedi teredütte kaldım

evet bizde adettir cevizli lokum dağıtılır bir de çerez :) kınadan sonra da tavuk alma yaparız

biz burda arkadaş değilde kardeş olduk bu baştan pek gıcık bişeydi sonra çekilişler sohbet muhabbet derkeneeee

günaydınnn
allah razı olsun korkuma korku kattın

ben bu kadar işin altından kalkamam kii yaaaa

allahtan ütü işim olmıcak benim :18: :18:

o kadar olsa daha nelerı var evlılığın demi sipidimmama bunlar hala ısterler emınımmmm

pudıng nasıl oluyor dıycektım yazmışsın resmi yok mu:26:

Aferimmmm çalışşş çalışşşşş öylee hergün topanede gezmekle olmaz

Ewt hala istiyorum ben evlenince bu kadar yemek yapsam yenmez hepsini ben yerim gene

pudingli kurabiye ilginçmiş evlenince yaparım

ece tavukkk mu yapıyonuzz o ne

Ece ;

kim gıcıktı sen mi ben mi ? uyuz uyuz konuşup beni sinir ediyordun sinri bozucu şey hadi gel kavga edelim

Moumlec midir nedir oda güzel ama bi salata yapmak için kocaman şey de yani koyacak yer bulamazsın başka ne fonksiyonları varmış reklamda görmüştüm..

Bana da onca kişi söyledi sözlendiğimden beri bende aman ne var yaparım diyordum korkma korkma yapılıyor bir şekilde zaten evlendikten sonra bi taraflara motor takılıyor koşturup duruyorsun

ütü büyük dert benim için bide anacım öyle az falan da değil dün yine çamaşır yıkadım. ( makinenin yaptığı işleri söylemiyrum bile ) yani onlardan da ütülenecek çamaşır çıkacak cuma günü komple yapacağım.

Böcük ;

var tabi ya olmaz mı ilk 1 sene anlaşılmıyor sonra zamanla yorgunluğu çıkıyor sanki yine de ama evliliği ben şiddetle tavsiye edenlerdenim tabi doğru kişi ile olması şartı ile

resim de bu ama interneeten aldım oda kalabalık çekersem millet güler bana

Eki Görüntüle 553322

Evet büyük ihtimalle bu akşam da evdeyim hastayım hasta ne gezmesi yatıcam bu akşam dün kıçım bi yer görmedi uyuz oldum

bunları yemedik ki yaprak sarmayı cumartesi misafirim için sardım eşime vermedim yani pişirmedim de

Tavuk olayı çok güzel benim yengem de yapmıştı kına sonrası grup olarak gelip tavuk alıyorlar inanlılmaz keyifli oluyor. hele bide o adeti bilmeyince daha güzel o gece dayım saatlerce tavuk aramıştı gece 4 mü neydi buldu geldi kızarmış tavuk verdik

Patronumun bebeği olmuş gece
çok sevindim yaa
manevi abim o benim Rabbim sağlıklı uzun ömür verir inş hayırlı evlat olur...

mutlu tavuk alma deriz biz
kına bitince eve gider iki tarafta
sonra darbukalarla falan kız tarafı erkek evine gider
orda oynanır çalınır söylenir en son da maniler söyleyip tavuk istenir
onlarda tavuk pilav kola falan verirler

hatta bazen gelinin arkadaşları falan kılık değiştirirler bak resimlerde bu

sonra kız tarafı evine dönerr
peşine de erkek evi gelir bu sefer yine çalgı türkü
onlarda tatlı isterler kız tarafından

eğlenceli oluyor güzel oluyor yaa ben seviyorum

bizim kv demişti tatlı almaya gelicez diye.

bende tamam sen yap 2 tepsi baklava birsini gelir alırsınız diyince bir daha söyleyemedi

ben gidiyorum müşteriye çok konuşmayın öptüm

aynen o benmde dediğim

bende üşenirim onu kullanıp yıkamaaya ama pekte güzel rengarenk yaa

hahhaha bi kere 1 nisan mıydı kavga ettiydik şaka olsun diye

hele inegöl de bütün sülaleyi geziyorlar görmen lazım kimisi de canlı tavuk veriyor

sipidim tşekkrler cnmm resmınıde gördum yapabılırım
kesınlıkle doğru kişi ıle evlılık cok güzel helede cocuk olunca smdık aıle oldum dersın

ececım cok değişikmiş ama cok eğlencelı benımde abım kılık değiştrmıştı erkek tarafı bılmıyoo nasıl korkmuştu kadınlar

evet çok güzel
benimkinde de kızlar kılık değiştmek istiyorlar ama görcez

Alllalaa ilk defa duydumm tavuk olayınıı

İlginçmiş:26:

çok ilginç ama güzel fırsatın olursa gelmeni beklerim

aynen bana göre değil yani ben normal salata yaptığım bıçağı bile yıkarken üşeniyorum bazen
bide öyle bir makine düşünemiyorum yani ama başka işlere de yarar ise güzel olabilir

canlı tavuğu düşünemiyorum bile

Evet 1 Nİsandı ama kimse inanmamıştı onu bile beceremedik

evet çok basit misafir falan gelirse hızlıca 10 dk yapabilrsin

Ben zaten kendimi aile gibi hissetmiyorum aynı evde yaşayan 2 dost gibiyiz resmen dost hayatı yaşıyoruz işte ancak çocuk olunca derslerde de işlediğimiz gibi
çekirdek aile oluyoruz şimdi olsak olsak kabak çekirdeği oluruz

kabak cekırdeklerıyız bızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…