- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #29.601
Günaydınlarr
Ece baktın mı cnm tefallere, aldın mı bişeyler??
Buarada cevizli lokum mu dağıtılıyor, ilginçmişilk defa duydum güzel bişey ama
Spaydii resimlerine baktım nişanında pek güzelmiş, darısı başıma ben nişanımı evde istiyorumm, aslında o da bir sıkıntı ama bakalım hayırlısı
pudingli kurabiye nasıl bişey
buarada siz kk den mi arkadaşsınız:26:diğer arkadaşlarınıza noldu yoksa yoksaaaaa onlar sizi başka forum sitelerinde mi aladatıyorlarr
Günaydın ;
dün akşam 2 dk oturamadım ya eve gittim çorba ve dolmamı yaptım. Sonra kuzey güneyi izlerken yaprak sarma yaptım.. bulaşıkları yıkadım ve direk banyoya girdim ve sonra eşimin 2 gömleğini ütüledim.
hala evlenmek istiyor musunuz
mutlu ; sağol canım ben salonda istedim annemin ahtıydı öyle oldupudingli kurabiyemi de yaptım şimdi arkadaşlara dağıtacağım
Günaydın ;
dün akşam 2 dk oturamadım ya eve gittim çorba ve dolmamı yaptım. Sonra kuzey güneyi izlerken yaprak sarma yaptım.. bulaşıkları yıkadım ve direk banyoya girdim ve sonra eşimin 2 gömleğini ütüledim.
mutlu ; sağol canım ben salonda istedim annemin ahtıydı öyle oldupudingli kurabiyemi de yaptım şimdi arkadaşlara dağıtacağım
Günaydın ;
Aferimmmm çalışşş çalışşşşş öylee hergün topanede gezmekle olmaz
Ewt hala istiyorum ben evlenince bu kadar yemek yapsam yenmez hepsini ben yerim gene
pudingli kurabiye ilginçmiş evlenince yaparım
ece tavukkk mu yapıyonuzzo ne
Ece ;
kim gıcıktı sen mi ben mi ? uyuz uyuz konuşup beni sinir ediyordun sinri bozucu şey hadi gel kavga edelim
Moumlec midir nedir oda güzel ama bi salata yapmak için kocaman şey de yani koyacak yer bulamazsın başka ne fonksiyonları varmış reklamda görmüştüm..
Bana da onca kişi söyledi sözlendiğimden beri bende aman ne var yaparım diyordumkorkma korkma yapılıyor bir şekilde zaten evlendikten sonra bi taraflara motor takılıyor koşturup duruyorsun
ütü büyük dert benim için bide anacım öyle az falan da değil dün yine çamaşır yıkadım. ( makinenin yaptığı işleri söylemiyrum bile ) yani onlardan da ütülenecek çamaşır çıkacak cuma günü komple yapacağım.
Böcük ;
var tabi ya olmaz mı ilk 1 sene anlaşılmıyor sonra zamanla yorgunluğu çıkıyor sanki yine de ama evliliği ben şiddetle tavsiye edenlerdenim tabi doğru kişi ile olması şartı ile
resim de bu ama interneeten aldım oda kalabalık çekersem millet güler bana
Eki Görüntüle 553322
Evet büyük ihtimalle bu akşam da evdeyim hastayım hasta ne gezmesiyatıcam bu akşam dün kıçım bi yer görmedi uyuz oldum
bunları yemedik ki yaprak sarmayı cumartesi misafirim için sardım eşime vermedim yani pişirmedim de
Tavuk olayı çok güzel benim yengem de yapmıştı kına sonrası grup olarak gelip tavuk alıyorlar inanlılmaz keyifli oluyor. hele bide o adeti bilmeyince daha güzel o gece dayım saatlerce tavuk aramıştı gece 4 mü neydi buldu geldi kızarmış tavuk verdik
sipidim tşekkrler cnmm resmınıde gördum yapabılırım
kesınlıkle doğru kişi ıle evlılık cok güzel helede cocuk olunca smdık aıle oldum dersın
ececım cok değişikmiş ama cok eğlencelı benımde abım kılık değiştrmıştı erkek tarafı bılmıyoo nasıl korkmuştu kadınlar
Alllalaa ilk defa duydumm tavuk olayınıı
İlginçmiş:26:
aynen o benmde dediğim
bende üşenirim onu kullanıp yıkamaaya ama pekte güzel rengarenk yaa
hahhaha bi kere 1 nisan mıydı kavga ettiydik şaka olsun diye
hele inegöl de bütün sülaleyi geziyorlar görmen lazım kimisi de canlı tavuk veriyor
sipidim tşekkrler cnmm resmınıde gördum yapabılırım
kesınlıkle doğru kişi ıle evlılık cok güzel helede cocuk olunca smdık aıle oldum dersın
ececım cok değişikmiş ama cok eğlencelı benımde abım kılık değiştrmıştı erkek tarafı bılmıyoo nasıl korkmuştu kadınlar
aynen bana göre değil yani ben normal salata yaptığım bıçağı bile yıkarken üşeniyorum bazen
bide öyle bir makine düşünemiyorum yani ama başka işlere de yarar ise güzel olabilir
canlı tavuğu düşünemiyorum bile
Evet 1 Nİsandı ama kimse inanmamıştıonu bile beceremedik
evet çok basit misafir falan gelirse hızlıca 10 dk yapabilrsin
Ben zaten kendimi aile gibi hissetmiyorum aynı evde yaşayan 2 dost gibiyiz resmen dost hayatı yaşıyoruz işteancak çocuk olunca derslerde de işlediğimiz gibi
çekirdek aile oluyoruz şimdi olsak olsak kabak çekirdeği oluruz
kabak cekırdeklerıyız bızzz
aynen öyle işte.
herkes kaçmış nerelerede gittiler böyle konuşmayın ben yokken dedim diye kimseden çıt çıkmamış
ece nerde bılmım mutluda yemekte sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?