Sipaydi ye Yardım lütfen

kızlar geldim kaçıyorum ama

pazartesi ve salı günü 2 tane ihracatım var
anlayacağınız yoğunum çok

iyisinizdir umarım
sakin bi zamanda gelip geçmişi okucam

seviyorum sizi kendinize iyi bakın

Günaydınn sipaydii

naber? yorgun gördüm seni yoksa cmt 10 kişi mi ağırladın?

nasıldı, muffinin nasıl oldu, neler yaptın haftasonu en çok olay sendedir eminim

en çok olay bende heeeee

cuma akşam kuzenin doğum gününü kutladık sonra eve gittim Alman pastası yaptım yaprak sarmamı pişirdim ufak tefek odaları topladım yattım saat 2,5 falandı sanırım belki de daha geç ama yoruldum.
cumartesi 15 kişiydik 10 büyük 5 çocuk akşama kadar oturduk ( Alman pastası , Yaprak Sarma Kereviz salatası , Elmalı Pay , Kabak tatlısı , Poğaça , Kırmızı biber dolması , Peynirli Börek ) vardı. kırmızıya boyadklarımı ben yapmadım
yani çoğunu ben yapmadım diyebilirim güzel geçti çay falan işte yedik içtik akşamına da kayınvalidem ve annemler kaldı yemeğe yemek yapmadık kalanlardan yedik bi çorba yaptık işte oturduk yedik..
Pazar günü de 2 günün yoğunluğundan saat 2,5 kalktım 4 gibi arkadaşlarla tophaneye gittik 2 saat falan oturdk işte eşim evde hastaydı geri döndüm eve gel evi topla çamaşır yıka ütü yap banyo yap yat

böyle geçti haftasonıö

ohh ohh maşallahh eşine geçmiş canım buarada inş önemli bişiy yoktur.

ikramlar çok bombaymış muffin yapmamışın yıkıldım

Tophane yakın heralde evinize sürekli gidip gelebiliyosunuz :26:

bende sabahtan kalktığımdan beri ben neden çalışıyorum diye düşünüyorum bgn çok zor kalktım gene hep yorgunum çok saçma sapan bir hayatım var ya artık çok sıkıldım cidden düzenli bir hayat istiyorum

Son düzenleme:

hafta sonu yine maç yaptı sol dizi yine şişti bide halsizdi çok şükür iyi ama dr gidecek bugün bakalım ne diyecek.

ikramlar çok oldu kv annem teyzem ananem herkes bişey getirince doldu taştı millet bana n kadar hamaratsın diyor bilseler beinim yapmadığımı :2: muffini yapmadım iyi ki de yapmamışım

tophane aslında aman aman yakın değil ama ulaşım kolay bide sevdiğimiz yer olunca sık sık gidiyoruz

onu genelde bende düşünüyorum ama cevap bulamıyorum mecbur çalışıyorum işte

yine geldim yine gidiyorum

sabahtan beri bir türlü yazmaya fırsatım olmazdı
üretimde ki pc den yolluyorum bunu da word dosyası yapıp kaydettim aklıma gelenleri

cumartesi günü inegöl de gezdik 1-2 salonla görüştük
bugün de bi tanesiyle daha randevumuz var
elemeye de başladık
1-2 haftaya netleşir artık

dünde bursaya gittik
teknomarketlerin hepsine gezdik
ikea ya yemek yemeğe gittik
arabasız gittiğimiz için mahbolduk ama yolda
ordan oraya in bin

istediğim modelleri karar veridm gibi
hotpoint ariston buzdolabı ve çamaşır makinası
tv ye karar veremedik ama

ben ekmek yapma mk
fırın
fritöz
ütü beğendim
bi ara arabayla gidip alcaz onları da

müsait olduğun zamanlarda gel yarın olursun inşallah.

salonu halledin bakalım bu akşamda bakın yarın bilgi veririsin hangisi içine sinerse o olur inşallah.
hotpoint güzel marka kurutma makinesi için baktık ama şuna da bakın yetkili servisi varmı sizin o çevrede
en ufak bişey de sallamasınlar yani hızlı erişim olsun beyaz eşya cidden şans işi zaten

ekmek yapma makinesini napcaksınız ciddi ciddi ekmeğimi yaparım diyorsun yani
fırın ne baktın bizim evde dandik sinbo var ama şansımıza oda güzel çıktı harika pişiriyor ankastre istiyorum ama daha çok ileri de şimdi mümkün değil.
ütü arçelik aldık ama bana göre basit kaldı ütüm çok fazla seninde öyle olacak ise yani kumaş pant gömlek için tefale güzeldir..
fritöz de bana kalırsı ciddi yer kaybı kaç kez kullanılır.. bilemem iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…