- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #29.621
Ece de kesin işlere dalmıştır
olabılır
benımde ortı geldı çıkablırım heran
Burada olan herkes köle canım hepimiz yoğun tempo çalışıyoruz
evet ama kk yazmaktanda geri kalmıyoruz
Günaydınn kızlar
Size dün olanları anlatmazsam çatlarım, dün sevgilimle buluştuk gezdik,bişeyler yedik sonra sevgilimin bir iş arkadaşıyla karşılaştık ama kendinden yaşça büyük, sevgilimin değer verdiği bir insan bende tanıyorum ama sadece bir kaç kere karşılaştık pek bir muhabbetimiz yok. Ayaküstü konuştuk işte sonra sizin evlilik nezaman düşünceniz var mı yakın zamanda dedi sevgilim ne dese kışa nişan yapcaz yaza yetişirse düğün yapcaz yetiştiremezsek gelcek kışa düğün kısmetse dedi ben ŞOK sustum pustum kaldım içimden keşke banada haber verseydin dedimama öylee mutlu oldum kii yani bunu söylemesi düşünmesi bile beni inanılmazz mutlu etti
Sonra adam gidince tabi ben bi süre etkisinden çıkamadım ne var aşkım zaten böyle düşünmüyomuyduk dediay çok mutlu oldumm ya
Ben uzun zamandır artık bıkmıştım evlilik lafını bile ağzıma almıyodum böyle konuşmasına öyle sevindim öyle şaşırdım ki anlatamam görende konuşup planlamışız sanar hiç öyle oturup yaza evleniriz yok yetişmezse kışa demedik ben kendim böyle düşünüyodum sadece
Bana dua edin yaa hakkımızda hayırlısı olsun
Uyuz sevgilim evlenme teklifide etmedi bana etmezde kesin galyana getiriyo beni
Senin adına sevindim. ama bu kararı ikinizin aynı zaman da vermesi gerekmez mi ?
Bu konu da kesinlikle tepkini belli etseydin inşallah herşey istediğin gibi olur
Evet haklısın beraber vermeliyiz ki öylede olacak tek başına evlenebiliyorsa buyursun
Sevgilim öyle çok aşırı baskın, dediğim dedik biri değildir. Bişey yaparken bana da sorar bişey sölediğimde kızsa bile dikkate alır çok şükürondan pek takmadım bu dediğini keşke heyyt ulenn evleniyoruz yaza dese canıma minnet
Geçenlerde bir arkadaşımla tlfda konuşuyoduk arkadaşımın yaza düğünü var sevgilimde yanımdaydı düğünüyle ilgili konuşuyoduk ben olsam bende bu yaza evlenmek isterdim bilemedin kışa diye ne güzel diye iç geçirmiştim acaba ondan mı öyle dedi
Belki de canım.
neyse sonuçta ikiniz içinde güzel bir karar herşey istediğin gibi olsun inşallah 2013 te 2 gelin olacak desenize
amin inşallah
Ay hayal gibi gelin olmakama işte yazın evlenebilmemiz için düğün tarihimizin şimdiden belli olması gerekki salonlar dolmasın erkek işte düşünemiyor bunları hemen olurmuş bu işler kolaymış gibi geliyor, stresi bana işte hepsinin daha sözümüz bile yok ama hiçbişey söylemicem ben yoksa kavga ediyoz zaten şuan bişey sölesem bile boşa nişanı beklemem gerek aileler bakalım ne dicek bu işe düşünceler değişcek mi :44: Allah'ım inşallah herşey güzel olur
Ozaman kadar bana zam yapsalar bari de azcık çeyiz alsam
KESİNLİKLE. ama böyle bir karar verdiyseniz canım mutlaka birlikte kara vermelisiniz yani evlenmeyi birlikte karar verdiyseniz günü de birlikte belirleyeceksiniz.
hatta söz nişan düğün bu tarihleri genelde kız tarafı belirler eşim hiç ağzını bile açmamıştı. ben günleri kendi başıma belirledim fikir sordum sadce ona kalsa 3 günde evlenirdi.hemen olsun diye
tabi ki cnmm birlikte veririz ama işte bizim ailelerimiz ayrı ayrı yerlerde biz ayrı yerlerde olduğumuz için ailelerinde görüşleri çok önemli bakalım belki 2 yerde düğün yaparız nasıl olcak hiçbişey belli değil ki önce şu söz,nişan işi bir hallolsun
Erkekler kolay sanıyolar işte herşeyi ha dedin mi hallolcak sanıyolar
Biraz ağırdan sat kendini kendisi karar verdi mi herşey olacak zannetmesin ...
tamam sözünü dinlicemm, ağırdan satcam kendimi
bu alttaki imzan ne bacum 5 ay hadi hayırlısı
dinle valla o haziran diyorsa sen bi bahane bul başka zaman söyle anlasın senin istediğinin olacağınıerkeklerin iplerini elde tutmak lazım..
o cetvel biraz saçma ama eşimin sınav tarihi 24 kasımda bir sınava girecek sonra da 28 nisan da moral olsun biraz diye öylesine ekledim işte bi umut işte
ne istiyorsun söyle yapıyım ben sana
24 kasımda ziraatın sınavı var 28inde şeflik sınavı demihadi hayırlısıysa olsun inşallah
ayy yaparmısın ben 23.01.2010 çıkmaya başladımız günü istiyomm
evet canım bakalım hayırlısı diyoruz bekliyoruz..
bizim de 23.01.2011 söz günümüz.. yapıyorum eklerim az sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?