Sipaydi ye Yardım lütfen

yok ya ne yemeği iş yapıyodum kabak çekirdekleriii patron başımdaydıda

of bnmde hiç iş yapasım yok bitmiyo hiç boynum ağrıdı bilg başında

bir gün izin alıp evde oturcam akşama kadar kk yazışcam çok özeniom

bizde çalışmayan varmı acep:26:

Günaydınn kızlar

Size dün olanları anlatmazsam çatlarım, dün sevgilimle buluştuk gezdik,bişeyler yedik sonra sevgilimin bir iş arkadaşıyla karşılaştık ama kendinden yaşça büyük, sevgilimin değer verdiği bir insan bende tanıyorum ama sadece bir kaç kere karşılaştık pek bir muhabbetimiz yok. Ayaküstü konuştuk işte sonra sizin evlilik nezaman düşünceniz var mı yakın zamanda dedi sevgilim ne dese kışa nişan yapcaz yaza yetişirse düğün yapcaz yetiştiremezsek gelcek kışa düğün kısmetse dedi ben ŞOK sustum pustum kaldım içimden keşke banada haber verseydin dedim ama öylee mutlu oldum kii yani bunu söylemesi düşünmesi bile beni inanılmazz mutlu etti

Sonra adam gidince tabi ben bi süre etkisinden çıkamadım ne var aşkım zaten böyle düşünmüyomuyduk dedi çok mutlu oldumm ya

Ben uzun zamandır artık bıkmıştım evlilik lafını bile ağzıma almıyodum böyle konuşmasına öyle sevindim öyle şaşırdım ki anlatamam görende konuşup planlamışız sanar hiç öyle oturup yaza evleniriz yok yetişmezse kışa demedik ben kendim böyle düşünüyodum sadece

Bana dua edin yaa hakkımızda hayırlısı olsun

Uyuz sevgilim evlenme teklifide etmedi bana etmezde kesin galyana getiriyo beni

Son düzenleme:

Senin adına sevindim. ama bu kararı ikinizin aynı zaman da vermesi gerekmez mi ?

Bu konu da kesinlikle tepkini belli etseydin inşallah herşey istediğin gibi olur

Senin adına sevindim. ama bu kararı ikinizin aynı zaman da vermesi gerekmez mi ?

Bu konu da kesinlikle tepkini belli etseydin inşallah herşey istediğin gibi olur

Evet haklısın beraber vermeliyiz ki öylede olacak tek başına evlenebiliyorsa buyursun

Sevgilim öyle çok aşırı baskın, dediğim dedik biri değildir. Bişey yaparken bana da sorar bişey sölediğimde kızsa bile dikkate alır çok şükür ondan pek takmadım bu dediğini keşke heyyt ulenn evleniyoruz yaza dese canıma minnet

Geçenlerde bir arkadaşımla tlfda konuşuyoduk arkadaşımın yaza düğünü var sevgilimde yanımdaydı düğünüyle ilgili konuşuyoduk ben olsam bende bu yaza evlenmek isterdim bilemedin kışa ne güzel diye iç geçirmiştim acaba ondan mı öyle dedi

Son düzenleme:

Belki de canım.

neyse sonuçta ikiniz içinde güzel bir karar herşey istediğin gibi olsun inşallah 2013 te 2 gelin olacak desenize

Belki de canım.

neyse sonuçta ikiniz içinde güzel bir karar herşey istediğin gibi olsun inşallah 2013 te 2 gelin olacak desenize

amin inşallah

Ay hayal gibi gelin olmak ama işte yazın evlenebilmemiz için düğün tarihimizin şimdiden belli olması gerekki salonlar dolmasın erkek işte düşünemiyor bunları hemen olurmuş bu işler kolaymış gibi geliyor, stresi bana işte hepsinin daha sözümüz bile yok ama hiçbişey söylemicem ben yoksa kavga ediyoz zaten şuan bişey sölesem bile boşa nişanı beklemem gerek aileler bakalım ne dicek bu işe düşünceler değişcek mi :44: Allah'ım inşallah herşey güzel olur

Ozaman kadar bana zam yapsalar bari de azcık çeyiz alsam

Son düzenleme:

KESİNLİKLE. ama böyle bir karar verdiyseniz canım mutlaka birlikte kara vermelisiniz yani evlenmeyi birlikte karar verdiyseniz günü de birlikte belirleyeceksiniz.

hatta söz nişan düğün bu tarihleri genelde kız tarafı belirler eşim hiç ağzını bile açmamıştı. ben günleri kendi başıma belirledim fikir sordum sadce ona kalsa 3 günde evlenirdi.hemen olsun diye

tabi ki cnmm birlikte veririz ama işte bizim ailelerimiz ayrı ayrı yerlerde biz ayrı yerlerde olduğumuz için ailelerinde görüşleri çok önemli bakalım belki 2 yerde düğün yaparız nasıl olcak hiçbişey belli değil ki önce şu söz,nişan işi bir hallolsun

Erkekler kolay sanıyolar işte herşeyi ha dedin mi hallolcak sanıyolar

Biraz ağırdan sat kendini kendisi karar verdi mi herşey olacak zannetmesin ...

tamam sözünü dinlicemm, ağırdan satcam kendimi

bu alttaki imzan ne bacum 5 ay hadi hayırlısı

dinle valla o haziran diyorsa sen bi bahane bul başka zaman söyle anlasın senin istediğinin olacağını erkeklerin iplerini elde tutmak lazım..

o cetvel biraz saçma ama eşimin sınav tarihi 24 kasımda bir sınava girecek sonra da 28 nisan da moral olsun biraz diye öylesine ekledim işte bi umut işte

ne istiyorsun söyle yapıyım ben sana

Son düzenleme:

24 kasımda ziraatın sınavı var 28inde şeflik sınavı demi hadi hayırlısıysa olsun inşallah

ayy yaparmısın ben çıkmaya başladımız günü istiyomm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…