Sipaydi ye Yardım lütfen

slm kızlar ,nasılsınız??
ece aldıkların çok gzel güle güle kullan ... yatak odası takımı için acele etme ev belli değilde... belki boyutlarını falan özel yaptrman gerekir...

ben bgn geldim işe dün genel merkezdeydim toplantıda .. akşam btti işim ... başım inanlmaz ağrıyo yaa hava çok soğuk üşüttüm heralde pazar günü evlencek olan kardeşimin aldıkları evi grmeye gttim şirin bi ev bu haftada eşya bakcaklar işte onada fikir veriorum bakalm nası olcak

sağol canımm
ben kendi evin haricinde özel boyut mobilyaya karşıyım
çünkü bizde işin içindeyiz illa sorun yaşanıyor dengesinde falan

bu takımlardan birini aldığım zamanda yatak odası hediye olacak bana
yemek odasına da çok komik bir rakam ödicez

sonunda geldm ya işler yoğun bide kafam çok karışmasın diye girip çıkıyorum.

Ece ; aldıkların çok şeker listene ekle mutlaka sonra ne aldım diye ilerleyen zamanlarda düşünüp durursun güle güle kullan hepsini
mobilya eklemişsin beyaz ağırlıklı sanki daha şık duruyor çok koyu kahve tonlarını sevmiyorum ben oda küçük olabiliyor basık ve karanlık durma ihtimali var 3 ve 5 güzel bana kalırsa.

brc canım kardeşin içinde hayırlısı olsun bir hızla başladı inşallah öyle de güzelce geçer biter

aklıma geldikçe ekliyorum
zaten bundan sonra bişey almıcam bi süre
çok alışveriş yaptım
mola verdim kendime

aklıma geldikçe ekliyorum
zaten bundan sonra bişey almıcam bi süre
çok alışveriş yaptım
mola verdim kendime

kendini çok borcun içine de sokma canım
son zamanlarda öyle çok para gidiyor ki kınaya eve falan derken
hatta yapabilirsen kenara para at toplu olarak alırsın canım

kendini çok borcun içine de sokma canım
son zamanlarda öyle çok para gidiyor ki kınaya eve falan derken
hatta yapabilirsen kenara para at toplu olarak alırsın canım

kenara toplu para atmak çok zor da
ben kına için alışverişi yapıcam bu ay
bursaya gidicez 12.12 de bir aksilik çıkmazsa o gün alışveriş te yapıp gelcez ne alsak kar diyoruz

sonradan başka bir şey görüp aklın kalmasın

bilmem kii :18: :18:
kınayı neye koyarak dağıtacağıma henüz karar vermedim de onu sona bırakırım sanırım

şal dağıtılcak onu
keseleri
çamaşırlar
sabunları alırım
onlarda da pek model dğeişmez sanırsam

yani hemen hemen değişmez
bide hepsii bursadan alacaksın dimi.
gitmişken almakta fayda var

Günaydın kızlar

yani hemen hemen değişmez
bide hepsii bursadan alacaksın dimi.
gitmişken almakta fayda var

evett kuzum bursadan bakıcam
zaten içime sinmezse almam sanırım

kınalık geldi dün
acele ile denedim
ipi çok kısa geldi o yüzden arkasını tam kapatamadık
onun dışında güzel oldu
resimleri çektirirken eteğini falan düzeltmemişiz onu farkettim
eteğine taş dikilecek biraz daha ışıltılı olsun diye başla bi düzenleme yapmıcaz ama
sizce nasıl olmuş
direk düşüncenizi yazın daa
zamnım çok daha belki değiştiririm

Bence gayet güzel olmuş ama benimde aklıma bir kaç fikir geldi

madem ışıltı istiyorsun taştan tek tarafına kol yapabilirsin benim gelinlikteki gibi mesela
etek kısmına dağınık taş mı yaptıracaksın sırf etek kısmına yoğun taşlama da güzel olabilir
etek kısmı bombeli duruyor resimden mi normalde de mi öyle sanki iç kısmını çekmemişsiniz gibi geldi bana..

onun dışında ben gayet beğendim resimde gördüğümden daha güzel durmuş.. yakışmış

o kol benimde aklıma geldi
hatta resim bakıyordum kol için bi tarafa tülden kol diğer tarafa da taştan askı yapılabilir

eteğini ayarlayamamışız acele ile sonradan farkedip düzelttik
arkasını ayarlayınca daha iyi durdu
sonradan arkayı da iğneyle tutturdu annem az da kilo verirsem pek güzel olacak

Son düzenleme:
evet bir tül bir taşta güzel durur halan mı yapacak ?

o zaman bundan sonra daha az yiyorsun caınım bak evlendikten sonra da alacaksın bunu da düşün ve şimdiden başla vermeye
metobolizman nasıl işler bilmiyorum ama eğer ağır kilo veriyorsa başla şimdiden ancak verirsin.. benimde vermem lazım hatta ya fazla 5 kg hala benimle duruyor

evett ben yaparım dedi sağolsun yapacak bi ara inegöl e kalmaya gelecek o zaman hallederiz dedi
onun dikiş makinası da taşınabiliyor getirecek bakalım ne çıkacak

evet yaa dikkat etmeliyim
hemde çokkk puffs
yemek yemicem artıkk

yememekle zayıflanmaz ki dikkat et bizimki akşamları yemeyerek 6 kilo verdi ama ben yapamam illa o tv karşısından tıkınıcam

aynen böyleyim işte :125::125::125::125::125::125:

Kemer Eylül ayı için bana kalırsa ideal zaman çok sıcak olmaz bizde balayında kemere gittik ama ikimizde bir daha asla gitmeyiz dedik.

seninde mesafelerine baktım otelden çıkıp gezme olanağınız yüksek bizim merkeze uzaktı gitmk bir dert gelmek ayrı dert otelden hiç çıkmamıştık. ( çok eğlendik o ayrı )

Bence gayet güzel fiyatları da çok uçuk değil deniz istemiyordunuz vazgeçtiniz sanırım

yememekle zayıflanmaz ki dikkat et bizimki akşamları yemeyerek 6 kilo verdi ama ben yapamam illa o tv karşısından tıkınıcam

aynen böyleyim işte :125::125::125::125::125::125:

benim yemicem deidğim az yemek zaten
açlığa hiç dayanamıyorum yaa
bende öyle boyuna tıkınıyorum yaa :2:
puffs patlamış mısırdan da vazgeçilmez kii

yaa denizle işimiz yok hala ama
başka da alternatif bulamadık
abant fazla sakin
kapadokya belki ilerde gidilebilir
dedik yine denizin havası ayrı
ikimizde denize girmesekte deniz havasına hayranız

o yüzden oraya gideriz hem gezeriz dedik
diğer otellerin fiyatları çok uçuk
o kadar para verince de dışarı çıkıp para harcamak zor gleirdi ama burda kafamıza göre takılrız sanırsam

siz hangi otele gitmiştiniz?

patlamış mısır yağsız ve tuzsuz ideal canım miğde suyunu çekiyormuş yiyebilirsin

yani canım iner deniz kenarında oturursunuz sohbet eder zaman geçirrisiniz olmadı kıyı da kule falan yaparsınız
çeyizinize mutlaka deniz kenarında oynanacak oyuncak takımından alın he unutmayın kova setlerinden

fantasia de luxe otel ultra herşey dahil oteldi

orayı da tarık çok beğendi
ama nette fiyatı gözükmüyor :44:
ben arıcam zaten tur şirketini bakyım ne diyecekler
belki de oraya gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…