- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.801
evet aynen öyle elimden alması gerekiyor birinin kredi kartımıama şöyle bişey var ben kredi kartımdaki taksitler bitmeden alışveriş yapmam mesela belli limit koyarım aylık kendime taksit limiti mesela 150 lira ama max taksitimide 3 aylık yaparım yani ödeyebilceğim gibi şuara taksit limitimi doldurmuş bulunmaktayım 2 ay sonra yeni taksitlere başlarım anlıcagın
öyle planlı alabiliyorsan çok iyi yaa
ben bişey almaya başlayınca üst üste alırıorum
ama genelde önden parasını ayırmış oluyor çok kasmıyor taksitler beni
sende şidmilik öde dha 2 ay sonra da gerekli olanlardan alırsın yine
çok şükür yapabiliyorum ya yoksa ödeyemem zaten böyle olunca hem çok uzun vadeli ödemem olmuyor hemde rahat ödüyorum. Bende bianda üstüste alıyorum ama sonra 2 ay almıyorumgenellikle max3'e böldürüyorum büyük bişeyse 5-6 ama daha fazlası benim için sıkıntı rahat olmuyorum hiç.
pierre cardin çok pahalı
taç ta suyu hiç çekmiyor
deneyipta almak lazım
annemin ki özdilek çeyizinden hatta
yerine kaç tane aldıysa da memnun kalmadı
sende listeni eklesene neler var neler yok :))
ya kısa vadeli ya da nakit almak en iyisi
ben ilk nişanlanınca
yemek takımlarımı falan aldım evkur dan
ama o zaman madi olarak bayağı zor durumdaydım
24 taksit yaptırdım
nişanı attım faalan tee nişanı attıktan 6-7 ay sonra bitti taksitler
şimdi çok kısa vadeyle alıyorum
ya da 6 ya bölüyor bzim burda bi yer
ben yine de elime para geçtikçe götürüorum
2 ay da bitiyor
bu arada geçen netten ekmek yapma ile çaycı aldım ya
belli rakamda alışveriş yapınca ariel jel kapsül 16 lı 7 tlydi
2 tane beyazlar için 2 tane de renkliler için olandan aldım
deterjanlarım bile hazır yaniii
taçın su çekmedini ilk senden duydum benm ablamda kullanıyor yeni evlenen arkdşlarımda hepsi çok memnun hatta beni taç a yönlendirenler onlar. Ben pierre cardini gezerken gördüm çok hoşuma gitti ya taç ya pierre cardin alırım heralde hemen hemen aynı fiyatları ama genelde taç daha pahalı 300 lira onun için taksitlerimin bitmesini beklemem lazım bu ay baya taksite girdim.
özdilek bilmiyorum elimin altında oldugundan mı ne bana pek kaliteli gelmiyor, kullandığımda keçe gibi oldu belkide uzun süre kullandığım içindir şimdi değişmişse bilemem :26:
Süpermiş detarjanın bile hazır
bende küçük bi liste yaptım kendime hepsi ana şeyler öyle çok detayım yok benim burdakiler gibi, benim hiç çeyizim yoktu annemin oyaları örtüleri ve milyonlarca havluları dışında paso paramı ıvır zıvıra giyime fln harcıyodum biyandanda evlenmek istiyorum en yakın arkdşım evlenince çeyizlerini görünce kafama dank etti daha 4-5ay önce hadi dedim alıyım yavaş yavaş o gün bgndür alıyorum küçük küçük son bi kaç aydır doruklardayım sadece
şans meselesi sanıırm
bize banyo havlusu gelmişti taç
yaa işkence gibi
hevesle benim olsun demiştim havluyu ama2-3 kere denedim işe yaramayınca bıraktım
özdilekte belki şansa olabilir
ya da beklenditiyle alakalı olabilir
bende çok boşa para harcadım
aslına bakarsan hala harcıyorum
tabii bunların hepsini alcam ama
ben çok erkne alıyorum kii
düğn üstü hoşuma giden bişey olursa almaya üyüzm olsunçeyizim bitti eksiklerim bitti artk keyfe alışveriş yapcam diyebilcem inşallah
alın alın kızlar çeyizciklerinizi halledin sonra kullanması çok keyifli oluyor.
meyve ağırlıklı olmuş ama meyvede de kalori var
makarnayı süt ve süt ürünleri ile tüketme kalorisini yükseltirsin canımaklında olsun
ne de yok ki kalori su içsem hesap yapıyorum
dikkat etmek lazım ben bu sabah sağlam kahvaltı yaptım yaklaşık 500kalori kadar aldım öğlen çok toktum yemek yemedim ama şimdi acıktım yicekte bişey getirmeyi unuttum gene
afiyet olsun canım
ben kahvaltıyı hep atlıyorum ama yarına güzel bir kahvaltı yapacağım kocamla :125:
bu akşam da kv deyiz yani yine yeriz herhalde
oh yap mis gibi aslında kahvaltıyı atlamamak gerek bende kahvaltı için light ekmek arası peynir falan getirmeyi planlıyorum bundan sonra pogaça börekten daha iyi olur en azındansende yapabilirsin istersen
bende bu akşam memnekete gitcem yarın anacımlan yaparım kahvaltımı
ben ekmek yemem zaten kahvaltıda da taze ekmek yerim oda 2 dilim en fazlaekmekle aram çok yok
ne memleti canım
ne güzel bende çok aşırı yemem ekmek ama kahvaltıda yerim ya
memleket canım ailemin yanına
oooo haftasonu annen ile geçireceksin ne güzel.
biz bu hafta evdeyiz valla annemlere de gittik bu hafta onlara gitme derdimiz de yok kendimize ayırıcaz
kocanla takılın birazda
beyaz eşyalara baktımda internetten seçtiklerim 10bin ediyor çokmu pahalı normal mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?