Sipaydi ye Yardım lütfen

bu aldığım nevresim takımım pamuk saten yanında çift kişilk yorgan ve 2 tane yastık hediyeli böylelikle uyku setinden vazgeçtim

Bu koyduklarımda begendiğim pierre cardin bornoz setleri taksitim bitince alcam inş

buda taç ın

öyle planlı alabiliyorsan çok iyi yaa
ben bişey almaya başlayınca üst üste alırıorum
ama genelde önden parasını ayırmış oluyor çok kasmıyor taksitler beni

sende şidmilik öde dha 2 ay sonra da gerekli olanlardan alırsın yine

çok şükür yapabiliyorum ya yoksa ödeyemem zaten böyle olunca hem çok uzun vadeli ödemem olmuyor hemde rahat ödüyorum. Bende bianda üstüste alıyorum ama sonra 2 ay almıyorum genellikle max3'e böldürüyorum büyük bişeyse 5-6 ama daha fazlası benim için sıkıntı rahat olmuyorum hiç.

sende listeni eklesene neler var neler yok :))
ya kısa vadeli ya da nakit almak en iyisi

ben ilk nişanlanınca
yemek takımlarımı falan aldım evkur dan
ama o zaman madi olarak bayağı zor durumdaydım
24 taksit yaptırdım
nişanı attım faalan tee nişanı attıktan 6-7 ay sonra bitti taksitler

şimdi çok kısa vadeyle alıyorum
ya da 6 ya bölüyor bzim burda bi yer
ben yine de elime para geçtikçe götürüorum
2 ay da bitiyor

bu arada geçen netten ekmek yapma ile çaycı aldım ya
belli rakamda alışveriş yapınca ariel jel kapsül 16 lı 7 tlydi
2 tane beyazlar için 2 tane de renkliler için olandan aldım
deterjanlarım bile hazır yaniii

pierre cardin çok pahalı
taç ta suyu hiç çekmiyor
deneyipta almak lazım
annemin ki özdilek çeyizinden hatta
yerine kaç tane aldıysa da memnun kalmadı

taçın su çekmedini ilk senden duydum benm ablamda kullanıyor yeni evlenen arkdşlarımda hepsi çok memnun hatta beni taç a yönlendirenler onlar. Ben pierre cardini gezerken gördüm çok hoşuma gitti ya taç ya pierre cardin alırım heralde hemen hemen aynı fiyatları ama genelde taç daha pahalı 300 lira onun için taksitlerimin bitmesini beklemem lazım bu ay baya taksite girdim.

özdilek bilmiyorum elimin altında oldugundan mı ne bana pek kaliteli gelmiyor, kullandığımda keçe gibi oldu belkide uzun süre kullandığım içindir şimdi değişmişse bilemem :26:

Süpermiş detarjanın bile hazır

bende küçük bi liste yaptım kendime hepsi ana şeyler öyle çok detayım yok benim burdakiler gibi, benim hiç çeyizim yoktu annemin oyaları örtüleri ve milyonlarca havluları dışında paso paramı ıvır zıvıra giyime fln harcıyodum biyandanda evlenmek istiyorum en yakın arkdşım evlenince çeyizlerini görünce kafama dank etti daha 4-5ay önce hadi dedim alıyım yavaş yavaş o gün bgndür alıyorum küçük küçük son bi kaç aydır doruklardayım sadece

Son düzenleme:

şans meselesi sanıırm
bize banyo havlusu gelmişti taç
yaa işkence gibi
hevesle benim olsun demiştim havluyu ama 2-3 kere denedim işe yaramayınca bıraktım

özdilekte belki şansa olabilir
ya da beklenditiyle alakalı olabilir

bende çok boşa para harcadım
aslına bakarsan hala harcıyorum
tabii bunların hepsini alcam ama
ben çok erkne alıyorum kii
düğn üstü hoşuma giden bişey olursa almaya üyüzm olsun çeyizim bitti eksiklerim bitti artk keyfe alışveriş yapcam diyebilcem inşallah

inşallah canım en mantıklısı bencede düğünden önce kafan rahat olur mis gibi

bende eksiklerimi yapabildiğim kadar tamamlamaya çalışıyorum daha erken diyolar ama ben sıfırdan başladım ve nişandan sonra beyaz eşyalarımızı almak istiyoruz nasipse düğüne kadar onlar aradan çıksın istiyoruz beyaz eşya işine girincede çok alamam sıkışırım diye şimdi alabildiğimi kar biliyorum hatta son bikaç aydır taksit limitimi yükselttim

Buarada sipaydii yazmayı unuttum dün akşam 3-4 kaşık zeytinyaglı barbunya yedim 320 kalori yanında yogurtlu haşlanmış makarna yedim oda çok deildi 3-4 kaşık kadar 200kalori sonra 1 tane portakal 1 tane mandalin ikisi 100kalori sonra tarçınlı yeşil çay içtim yattım yani 620kalori akşam aldım 680de gündüz yemiştim 1300kaloriyle günü tamamladım bu az yemiş halim

Son düzenleme:
meyve ağırlıklı olmuş ama meyvede de kalori var

makarnayı süt ve süt ürünleri ile tüketme kalorisini yükseltirsin canım aklında olsun

ne de yok ki kalori su içsem hesap yapıyorum

dikkat etmek lazım ben bu sabah sağlam kahvaltı yaptım yaklaşık 500kalori kadar aldım öğlen çok toktum yemek yemedim ama şimdi acıktım yicekte bişey getirmeyi unuttum gene

afiyet olsun canım

ben kahvaltıyı hep atlıyorum ama yarına güzel bir kahvaltı yapacağım kocamla :125:

bu akşam da kv deyiz yani yine yeriz herhalde

afiyet olsun canım

ben kahvaltıyı hep atlıyorum ama yarına güzel bir kahvaltı yapacağım kocamla :125:

bu akşam da kv deyiz yani yine yeriz herhalde

oh yap mis gibi aslında kahvaltıyı atlamamak gerek bende kahvaltı için light ekmek arası peynir falan getirmeyi planlıyorum bundan sonra pogaça börekten daha iyi olur en azından sende yapabilirsin istersen

bende bu akşam memleket gitcem yarın anacımlan yaparım kahvaltımı

Son düzenleme:

ben ekmek yemem zaten kahvaltıda da taze ekmek yerim oda 2 dilim en fazla ekmekle aram çok yok

ne memleti canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…