ayy gene geldım ben

ama gtcemm öğle molası verdım 10 dk onunda 5 dk sını sızı okuyarak bıtrdım yemek yıyesım yok beğenmedım zaten döner söyledım
ne yazacağımı unttum yaa
sipidim kına elbısene bakamadım kırmızı olan mıydı bence senın abıyelerın var almazsın başka bı ıhtıyacın olur ona harcarsın
benımde eşimle fazla farkımız yok ama topuklu gıysemde sanırım ancak o kadar olur belkıde yetışeme sipidim gıbı ama hayatta gıyemem yaa evdede dolu görümcek sağolsun hep getırıyo bende başkalrına dağıtıyomm ablamlara yengemlere falan
ben denedığımde bıle yürümekten değil ama alışık olmadığımdan hemen ayaklarım su topluyo cok rahatsız edıo
sadece düğünde gıydım onuda gene görumcekın kocası yapmıştı cok rahattı ama sonrasında zaten converse gymıştım
bu arad bende rüyamda süreklı hamıleyım ya

hıc düşünmuyrum bıle erken daha ama nedense hep öle
dün gece gene hamışım 4 aylık falanmışım ama 7 aylık karnı gıbı koca karnım var sonra bırı gelıo bana bı kutu verıo o kutuyu acınca kucuk kucuk yılanlar üstüme hucüm edıo

öle korkuyomkı sonra bırı yardım edıo yılanları ayıklıoz ama yavru yılan bı bakıom hala hıssedıyom üzerımde gezınmelerını ayy nasıl korkunç hatta bı tanesını alırken elımı ısırdı ve ben hıssettım yanı

:18::18:sınra uydum gene hamışım dıomkı 4 aylık olmuş ama nıye ben cınsıyetını öğrenmemışımkı dıyorumm cok garıp yaa