• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi ye Yardım lütfen

gerek yok kiiiiiiiiiiii 100 mesaja :9: :9: :9:

benim beceriksizliğimden gözükmüyormuş :52: :52: :52: :51: :51:

AFERİM halletmişsin :34::34::34:

Sipaydii yarın tartılırsın boşverver bacumm :34: benimde bi tartı almam lazım ya tartım bilen yok :1:

röflelimmmm olsunn biz seni röflesizz seviozz ama çok yaratıcısın hakkını yiyemem, dün göz musafiri oldumda diğer topikte ordan biliom durumu :27::27:

aşağıda yük tartmak için tartı var bi ara onda tartılırım :7::7:

yine yoğunum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:1::1::1: DİKKAT et artık yavrum hızlı kilo vermekten se yavaş yavaş vermek en güzeli.

dün telefonu biraz inceledim çok güzel egzersiz uygulamaları falan var bayıldım :34::34::34: inceleyip onları indireceğim :34::34:

ben vereceğime alıyorum resmenn ağlamak istiyorummm

spor salonlarıyla görüştüm saatler uymuyor 1 tanesi kaldı görüşemediğim

aaaaaa nasıl inio ki
benimkine iner mi acaba

Günaydinnn :16:

atılır mı demi bugun sercem bı tanesını:23::23:

tmm cnm not al sen dedığın gıbı belkıde uğrarsn ınan cok ekonomık adı kültür bu arada tatlım

çok şükür dün bıttı ömür gıdıo aslında bgunde sımdıden susadım töbe:37:neyse Rabbım yardımcım olur
ablam baya tutcak bebek var dıye tutamadı sonra emzırıo derken onun cok o da başladı dıom ona sen ramazanada kadar ancak bıtırrısın tut tut:1:
aslında ınsan ömründe 61 gün tutmalıymış kefaret orucu yanı yaşadığın ömrünce kendının bılmedığı bozulduğu tutamadığına kefaret oluyormuş keşke tutabılsek annem başlıycaktı aslında annemlere yakın olsam anneme bakar gaza gelırımde ylnız bişide yıyemıyorumkı

bu arada günaydın kaçım ben:10:

Tmm canim cok tesekkür ederim kültürü de not ettim :54:

haklisin aslinda 61 gün kefareti tutsak cok cok iyi olur.. tek basina kendi kendini motive etmekte zor oluyor :(

heh güle güle kullan nevresimini :12:

Günaydınlarrr :3::3:

olabilir olabilir, hep destek tam destek http://www.kadinlarkulubu.com/site-icin-onerileriniz/588747-pembe-kk.html

:9::9:

ben hep sap tarçın kullanırım ilk defa duydum bu faydasını iyi bişiy yapıyomuşum çok sevindim :1:

tam bu yorumu okurken aklıma geldi aa ben diyet yapıyodum diye elimde bi simit yanında çay :31:

röflelii kedi hoşgeldinn röfleni yeni mi yaptırdın :34: çok tanıdık geldinn yoksa yoksa yoksaaaaa :53:

ece nerde:9:

tesekkür ederim destegin icin canim :1:

ben azcik fransiz kaldim röfleli kedi kimsin sen :1: ikinci bi kedi mi geldi topige :9:

mutluluk demin aceleyle yazdim simdi rahat yazayim

tarçin cubuklarida cok iyi.. annem o çubuklari kaynatip suyunu içerdi onunla 5 kilo vermisti ama ne kadar süreydi bilmiyorum..

çayla simit he :31: afiyet olsun :21:

kızlarrr ben öğlen hayvan gibi yedim gene :ssz:

Ya ayın 23ünde yıldönümüz hiçbişey almadım, yapmadımda boş boş oturuyorum öyle kesin sevgilimde bişey yapmaz, almazda bende hiç bişey almıcam.

Çok odunuz ya :31:

Birde bişiy sorcam bugün aveaya gittim faturam çok geliyor ya tarifemi değiştirmek istiyorum ne kullanıyorsunuz var mı tavsiyeniz??

bizimde 23 ocak söz günümüz ama hiç bir planım da yok :1: haftasonuna kadar maaşım yatar inşallah haftasonu sinemaya gideceğiz celal ile ceren artık kredi kartı kullanmamaya karar verdik nakit harcayacağız. :13:

Avea için ise ben faturasız kullanıyorum. tarifelere int bakabilirsin hem mesaj hem int hem konuşma olanlar var :34: şirket hattım ücretsiz bana yetiyor

bizimde 23 ocak söz günümüz ama hiç bir planım da yok :1: haftasonuna kadar maaşım yatar inşallah haftasonu sinemaya gideceğiz celal ile ceren artık kredi kartı kullanmamaya karar verdik nakit harcayacağız. :13:

Avea için ise ben faturasız kullanıyorum. tarifelere int bakabilirsin hem mesaj hem int hem konuşma olanlar var :34: şirket hattım ücretsiz bana yetiyor

:34::34::34: sizin çok gününüz var tanışma, söz, nişan, düğün :) bizim tek günümüz bugün henüz :35: bizde dün cemyılmaza gittik çok komikti yanlız bütün espirileer bel altı :34:

bişey yapsam mı ki kararsızım:44: yapcaksam ne yapsam? acaba benimki bişiy yapar mı belki yemege gideriz beraber :44:

Son düzenleme:
:34::34::34: sizin çok gününüz var tanışma, söz, nişan, düğün :) bizim tek günümüz bugün henüz :35: bizde dün cemyılmaza gittik çok komikti yanlız bütün espirileer bel altı :34:

bişey yapsam mı ki kararsızım:44: yapcaksam ne yapsam? acaba benimki bişiy yapar mı belki yemege gideriz beraber :44:

aynen cem yılmaz güzeldi. bahattin abi :46::46::46:

gömlek süeter gibi bişey alabilirsin canım kçük bir hediye o yapmasa bile sen ver utansın :52:

aynen cem yılmaz güzeldi. bahattin abi :46::46::46:

gömlek süeter gibi bişey alabilirsin canım kçük bir hediye o yapmasa bile sen ver utansın :52:

aman ne utancak nerdeee kalas anam benimki :1: alır gene bana kesin bişiy ama sonradan alır süpriz yapmaz yani :34:

ya aslında öyle bişiy yapmak istiyorum ki bana süpriz yapsın ama maalesef bulamıyorum:41: ya da sorsam mı ne ihtiyacın var yıldönümü hediyesi alcam sana die belki aklına gelir :44:

röfleliiiii nerdesin kızz sence napıım :8::8:

Son düzenleme:
aman ne utancak nerdeee kalas anam benimki :1: alır gene bana kesin bişiy ama sonradan alır süpriz yapmaz yani :34:

ya aslında öyle bişiy yapmak istiyorum ki bana süpriz yapsın ama maalesef bulamıyorum:41: ya da sorsam mı ne ihtiyacın var yıldönümü hediyesi alcam sana die belki aklına gelir :44:

röfleliiiii nerdesin kızz sence napıım :8::8:

:1::1::1::1::1:

Back
X