Sipaydi ye Yardım lütfen

ilk istenişte verildiniz mi kızlar hepinize soruyorum :26::26:

Ilk tanisma oldu.
Gidip gelmeler oldu bi kaç kere daha..
Ilk tanismanin ardindan 2 ay sonra cümbür cemaat geldiler (40 kisiye yakin) + bizde vardik kalabalik...
Isteme oldu o gün, ve babam aglaya aglaya "hayirlisi olsun" dedi
Hem isteme hem sözüm oldu o gün

Babam bana hep derdi, essolu-essek vermicem seni diye ne evlenmesiymis derdi...
simdi oglum derken bidaha oglum cikiyor agzindan ikisininde...

yazın izmir taraflarına gelirseniz banada haber verinnnnn

hatta çeşmeye ya da foçaya gelebilirsiniz çok güzel yerler sonra kuşadasına gidersiniz belki didim sonra bodrumm

Çeşme olabilir oraya gelmedim hiç ama İzmire geldim köy gibi dağın tepesinde bi yere aydından trenle geldik hatta sonra arabayla aldılar bizi ama inan şimdi gel deseler gelemem çok tepede

Kedicik haşlamadan kaçış yokkk

mutlucum walla gerçekten boşyere stres yapıyorsun, herşey olacağına varacak.. zaten olaylar sırasıyla gerçekleşecek, boşuna sıkma kendini ve o günün tadını çıkart

bizde önce onun ailesi geldi ve tanıştılar bizimkilerle. babam hımm iyi insanlar fln dedi..
sonra kısa bi süre sonra istemeye geldiler, istediler babam da verdi pastalar börekler yenildi içildi, biz onlara mendil verdik gittiler. yüzük fln takmadık. ben öyle istedim, yoksa onlar takacaktı.. çünkü hala bi evlenme bile teklif etmedi diyordum ben de senin gibi içimden 11 şubatta istediler, 14 şubatta benimki tektaş almış ve evlenme teklif etti
sonra 1-1,5 yıl sonra fln nişan yaptık. Nişandan 10 ay sonra da düğün yaptık
ve evet ilk istemede verildim, ama o aşamaya gelene kadar annem babama ne diller döktü tabi

bana kalırsa açık açık sor baba nasıl düşünüyorsun gelsinler istesinler yoksa böyle böyle de düşüncelerini anlat.

Bizimde eşimde dayım abim tanıştı babam sonra pat diye beni bırakırken çıksın yukarı dedi öyle 15 dk oturdular tanıştı..
İstemeye geldiler 1 hafta sonra da söz oldu 6 ay sonra nişan 1 sene sonra düğün yani toplam 1,5 yıla yakın bekledik.

Ben babama böyle olsun şöyle olsun dedim babamda uyanı uymayanı söyledi annemle ben babam abim hep birlikte karar verdik

arada kalıyorm diye düşünme

ara sevgilini babam önce tanışmak istiyor de bitti gitti .. sonra baban der şu gün gelsinler istesinler hatta geldiklerinde bile konuşulur günü.

Son düzenleme:

bence çocuk yokken bu senede güzel bi tatil yapin, sonuçta yine balayi, hep balayi
Tekirdaga bende gitmek isterim bakalim kismet tur iyi fikir aslinda ya arastirmam lazim...
havuzu bizde severiz, hele hele kaydirakliysa
manyak gibi kaydik ya, calisanlar bizi iyi tanimislardi
normalde yasak olan her sekilde kaydik cok sükür kazaya kurban gitmedik ama

yazın izmir taraflarına gelirseniz banada haber verinnnnn

hatta çeşmeye ya da foçaya gelebilirsiniz çok güzel yerler sonra kuşadasına gidersiniz belki didim sonra bodrumm

anammm insallah canim, valla bu sene kusadasini istiyorum gerçekten, bakalim insallah buluruz uygun bi yer izmirdeee

galiba ama o bebek başka güzeldi bak yine aklıma geldi he aldılar yağızı benden

öyle deme canim ya Allahim sizede nasip etsin bi Yagiz...

şu gezmeler olmasa çoktan bir yağız yapmıştım zaten ama hala gezme tatil birlikte geçirdiğimiz vakitler bana hoş geliyo

Havuzu ben sevmem ancak kaydırak olursa eğlenirim ben giricem denize gittikçe gidicem açılıcam

tatil mi konuşuyorsunuz

birileri tatil planları yapıyor sanırım

keşke şimdiden zamanlamayı yapabilsek de biz de erken rezervasyon filan baksak :26:

Off Offfff denizin tuzu kokusu, havuzun klor kokusu fln sanki burnuma geldi, kaydıraklar rengarenk gözümün önüne geldi
ben de tatil istiyorum, ben de deniz kum güneş havuz istiyorummmm
bu arada biz de balayına kemere gitmiştik sipaydim

Kedicik haşlamadan kaçış yokkk

pis kokuyor ya

mutlu canim benim stres yapma babam ne dicek diye..

"bende dedim ki sevgilime bence siziinkinler gelsinler istesinler öyle adettendir hesabı sonra 1-2 haftasonra tekrar adettendir hesabı isternir söz-nişan birarada olur biter dedim" en dogrusunu demissin bak burda.. onlar istesinler adettendir ama babanda bi düsünelim dersede bu yola bas koyduysa sevgilinin ailesi git-gel yapacaklardir

tatil mi konuşuyorsunuz

birileri tatil planları yapıyor sanırım

keşke şimdiden zamanlamayı yapabilsek de biz de erken rezervasyon filan baksak :26:

Evet yapıyoruz ama öylesine..

Bizimde haziran sonu gibi olur sanırım erken rez. yararlansak keşke.

hangi otel fantasia de luxe bizim

konuya fransız kaldım benn
bi sürü konuşmuşunuz

tatil için erken rez. çok iyi oluyor
biz 1100 e anlaştık
şimdi 1700 tl olmuş

kedicikk siz ne zaman geleceksiniz bu taraflara
bizim balayına denk getirin görüşelimmm

Evet yapıyoruz ama öylesine..

Bizimde haziran sonu gibi olur sanırım erken rez. yararlansak keşke.

şu an kardeşim o otelde ygs kampındalar

bizim her şey eşime bağlı bna kalsa belli olsa şimdiden phukete ucuz uçak bileti bakmaya başlamıştım bile

erken rezervasyonda 72 saate kadar iptallerde para iadesi yapan yerler varmış bu konu hakkında bilginiz var mı?

camları kapıları aç madem, zaten 10 dk yetiyormuş bak
evet kız alması o kadar kolay mı, gel git yapsınlar azcık di mi
biz yaptırmadık, mutlu yaptırsın

grand haber biziimki, mecburiyetten, başka hiç biyerde yer bulamadık. zaten ben kemer de istemiyordum, kıbrıs istiyordum, antalya civarında da belek istiyordum.. ama olmadı.. şimdi de fethiye istiyorum kıbrıs da istiyorum yunan adalarını da istiyorum istiyorum da istiyorum işte bana ne

kk adasim, normal olarak 19-26 agustos arasi otelde oluruz ama nerde inan bilmiyorum simdilik..
Egeyi istiyoruz bu sene ama kismet bakalim
siz balayinda nereye gidiyordunuz ?
erken rezervasyon kesinlikle cok iyi! iyi yapmissiniz valla o günü iyi hatirliyorum tek basina hallettim demistin

oyy oyy devooomm tatılmı ıştıomuşşşş kanka şana leğene şu koyar içine koyarızzz olmammııııııııııııııııııııı

etstur 20 TL fazla ödersen iptal edebiliyorsun.

olsun geldi geçti

ya tazminatımı hesapladım 17 bin TL ediyor. keşke 1 yılım dolunca işten çıksaydım tazminatımı alabiliyordum başka da yolu yok dimi bunun işten çıkartılmanın

yaparsam açarim kapiyi pencereyi artik :)

biz yaptirdik ya tanismadan 2 ay sonra isteme oldu, o 2 ayda az gelmediler
bide babanelerinin dedelerinin türkiyeden gelmesini beklediler, onlar istesin diye...
cok sükür bugünümüze
kendini sikma mutlucum hayirlisiyla olacak nasilsa insallah! bu güzel günlerinden sadece heyecani hatirla ilerde.. stresi degil..

ne çok istiyorsun Deryaw yunan adalari fena degilmis ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…