- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.301
ilk istenişte verildiniz mi kızlar hepinize soruyorum :26::26:
yazın izmir taraflarına gelirseniz banada haber verinnnnn
hatta çeşmeye ya da foçaya gelebilirsiniz çok güzel yerlersonra kuşadasına gidersiniz belki didim sonra bodrumm
mutlucum walla gerçekten boşyere stres yapıyorsun, herşey olacağına varacak.. zaten olaylar sırasıyla gerçekleşecek, boşuna sıkma kendini ve o günün tadını çıkartselam hoşgeldin
nebilim kız uyduruyorum öyle yüzük falan yok ya ortada ondan
nerde balayı resimleriniz??
yok ya nerde almadı tek taş falan daha bi evlenme teklifi bile almadım aslına bakarsanöyle gümbürtüye gidiyorum
ama tek taş baktık beraber geçen yıldönümümüzde beraber gider alırız dedi ben bilemem böyle şeyleri tek dedi ya bakalaım hayırlısı
cmt gelcekler canım ortada yüzük falan yok olsa bilirdim sevgilim hergün yanımda şurda 2 gün var o iş zor bence :44: bide bana sormadan almazlar heralde yüzüğü :44:
seni nasıl istediler peki? önce tanıştılar sonra bida gelip istediler sonra ilk istediklerinde verdimi baban??
ilk istenişte verildiniz mi kızlar hepinize soruyorum :26::26:
Ya işte zaten sorunda orda aslında babamda ne istediğini bilmiyor öyle açık açıkta konuşamıyorum babamla zaten tlfda hiç konuşulmuyor böle şeyler ben anneme söylüyorum annem babama
bende dedim ki sevgilime bence siziinkinler gelsinler istesinler öyle adettendir hesabı sonra 1-2 haftasonra tekrar adettendir hesabı isternir söz-nişan birarada olur biter dedim ama tabi bu benim düşüncem bakalım onlar ne düşünüyorlar ne yapcaklar off babam ne yapcak acaba aslında babam sevgilimle taştı biliyosunuz gayet sevdide öyle açık açık söylemesede ben bilirim babamıama ne dicek acaba nasıl olcak ki ya
önce haşlıyorsun sonra kızartıyorsun söylememişim10/15 dk haşlasanız yeter.
Ege mi benimde eşim egeli Efelerdengerçi annesi Egeli
ilk tatilimiz balayıydı işte. Kemerdeydik o sene kısa kısa tatiler yaptık.
2 tatil ise ayvalık oldu tura katıldık gezdik çınarcık tekirdağ aydın didim gezdik durduk
yani 2 dir hep otel ayarlıyoruz ultra herşey dahil otelin keyfini çıkartıyoruz güzelce deniz kum güneş bide havuz eşim havuzu çok sever
bu sene diyorum ki otele çok para bayılmayalım 2 kere adam akıllı tatil yaptık. ucuz bir otel bulalım yatacak yerimiz olsun dışarıda yiyelim içelim gezelim.
ama nereye gideriz hiç bilmiyorum
yazın izmir taraflarına gelirseniz banada haber verinnnnn
hatta çeşmeye ya da foçaya gelebilirsiniz çok güzel yerlersonra kuşadasına gidersiniz belki didim sonra bodrumm
galiba ama o bebek başka güzeldi bak yine aklıma geldi he aldılar yağızı benden
bence çocuk yokken bu senede güzel bi tatil yapin, sonuçta yine balayi, hep balayi
Tekirdaga bende gitmek isterim bakalim kismettur iyi fikir aslinda ya arastirmam lazim...
havuzu bizde severiz, hele hele kaydirakliysa
manyak gibi kaydik ya, calisanlar bizi iyi tanimislardi
normalde yasak olan her sekilde kaydik cok sükür kazaya kurban gitmedik ama
öyle deme canim yaAllahim sizede nasip etsin bi Yagiz...
Kedicik haşlamadan kaçış yokkk
tatil mi konuşuyorsunuz
birileri tatil planları yapıyor sanırım
keşke şimdiden zamanlamayı yapabilsek de biz de erken rezervasyon filan baksak :26:
Off Offfff denizin tuzu kokusu, havuzun klor kokusu fln sanki burnuma geldi, kaydıraklar rengarenk gözümün önüne geldi
ben de tatil istiyorum, ben de deniz kum güneş havuz istiyorummmm
bu arada biz de balayına kemere gitmiştik sipaydim
şu an kardeşim o otelde ygs kampındalarEvet yapıyoruz ama öylesine..
Bizimde haziran sonu gibi olur sanırım erken rez. yararlansak keşke.
hangi otel fantasia de luxe bizim
camları kapıları aç madem, zaten 10 dk yetiyormuş bakpis kokuyor ya
mutlu canim benim stres yapma babam ne dicek diye..
"bende dedim ki sevgilime bence siziinkinler gelsinler istesinler öyle adettendir hesabı sonra 1-2 haftasonra tekrar adettendir hesabı isternir söz-nişan birarada olur biter dedim" en dogrusunu demissin bak burda.. onlar istesinler adettendir ama babanda bi düsünelim dersede bu yola bas koyduysa sevgilinin ailesi git-gel yapacaklardir
grand haber biziimki, mecburiyetten, başka hiç biyerde yer bulamadık. zaten ben kemer de istemiyordum, kıbrıs istiyordum, antalya civarında da belek istiyordum.. ama olmadı.. şimdi de fethiye istiyorumhangi otel fantasia de luxe bizim
konuya fransız kaldım benn
bi sürü konuşmuşunuz
tatil için erken rez. çok iyi oluyor
biz 1100 e anlaştık
şimdi 1700 tl olmuş
kedicikk siz ne zaman geleceksiniz bu taraflara
bizim balayına denk getirin görüşelimmm
Off Offfff denizin tuzu kokusu, havuzun klor kokusu fln sanki burnuma geldi, kaydıraklar rengarenk gözümün önüne geldi
ben de tatil istiyorum, ben de deniz kum güneş havuz istiyorummmm
bu arada biz de balayına kemere gitmiştik sipaydim
şu an kardeşim o otelde ygs kampındalar
bizim her şey eşime bağlı bna kalsa belli olsa şimdiden phukete ucuz uçak bileti bakmaya başlamıştım bile
erken rezervasyonda 72 saate kadar iptallerde para iadesi yapan yerler varmış bu konu hakkında bilginiz var mı?
camları kapıları aç madem, zaten 10 dk yetiyormuş bak
evet kız alması o kadar kolay mı, gel git yapsınlar azcık di mi
biz yaptırmadık, mutlu yaptırsın
grand haber biziimki, mecburiyetten, başka hiç biyerde yer bulamadık. zaten ben kemer de istemiyordum, kıbrıs istiyordum, antalya civarında da belek istiyordum.. ama olmadı.. şimdi de fethiye istiyorumkıbrıs da istiyorum yunan adalarını da istiyorum istiyorum da istiyorum işte bana ne
camları kapıları aç madem, zaten 10 dk yetiyormuş bak
evet kız alması o kadar kolay mı, gel git yapsınlar azcık di mi
biz yaptırmadık, mutlu yaptırsın
grand haber biziimki, mecburiyetten, başka hiç biyerde yer bulamadık. zaten ben kemer de istemiyordum, kıbrıs istiyordum, antalya civarında da belek istiyordum.. ama olmadı.. şimdi de fethiye istiyorumkıbrıs da istiyorum yunan adalarını da istiyorum istiyorum da istiyorum işte bana ne
evet istiyorum devommm yaaaoyy oyy devooomm tatılmı ıştıomuşşşşkanka şana leğene şu koyar içine koyarızzz olmammııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?