Sipaydi ye Yardım lütfen

hayır ben bahsetmedim, çünkü o askerdeyken burayı buldum ve acayip güzel arkadaşlıklar edindim burda. Sürekli telefonlaştığım her mutluluğumu sıkıntımı paylaştığım dostlar edindim. Ama o askerdeyken anlatamadım bunları ona. Şimdi anlatırsam neden anlatmadın diye kızacak. O yüzden uygun bir zamanını kolluyorum anlatmak için. Çünkü burdaki arkadaşlarımı artık tanımasını istiyorum onun da.

:31::31: ben anlattim dün.. merakli melahat sormadi hangi forum oldugunu ama neyse sonuçta güvenir bana :1:

sende anlat bence canim :1: kizmaz heralde sonucta güzel paylasimlar yapiyoruz burda :16:

sahi sen o askerdeykende buralardaydin ya :31:

telefon eşimin elindeyken geliyor o mesajla bazen
hemen veriyor seninkiler yazıyor galiba al diye :1::1::1:

aynen o durumdayiz artik bizde :1:

ne tepki verdi peki :1:
benimkinin çok hoşuna gitmeyecektir, eminim :1:
nutella yok bende, iç çamaşırları var :23:

bisey demedi, yazin hepsine ugrayalim dedim gözlerini açti kaldi :53: saka bi yana hepinizde ayri yerlerdesiniz ya :31:

isin dogrusu ben hersene gittigimde ilkokul arkadaslarimizla toplaniriz, geçen yaz esimle gittigimizde ona bile vaktimiz olmadi ya cok üzüldüm cidden :25:
iki aile arasinda kaldigimiz için bos vaktimiz hiç olmadi :26:

vuuu iç çamasirida pek fenaymis ben sayfayi acamazdim arkamda adamlar var :9:

:31::31: ben anlattim dün.. merakli melahat sormadi hangi forum oldugunu ama neyse sonuçta güvenir bana :1:

sende anlat bence canim :1: kizmaz heralde sonucta güzel paylasimlar yapiyoruz burda :16:

sahi sen o askerdeykende buralardaydin ya :31:

aynen o durumdayiz artik bizde :1:

bisey demedi, yazin hepsine ugrayalim dedim gözlerini açti kaldi :53: saka bi yana hepinizde ayri yerlerdesiniz ya :31:

isin dogrusu ben hersene gittigimde ilkokul arkadaslarimizla toplaniriz, geçen yaz esimle gittigimizde ona bile vaktimiz olmadi ya cok üzüldüm cidden :25:
iki aile arasinda kaldigimiz için bos vaktimiz hiç olmadi :26:

vuuu iç çamasirida pek fenaymis ben sayfayi acamazdim arkamda adamlar var :9:
evet yaa asker beklerken burda ayy zaman geçer mi ayy nasıl olcak ne zaman gelcek diye ağlanıp duruyordum :9:
o hooo evlendik bile şimdi :1:
tabi sizin zor olur, kaça bölüneceksiniz yaa...

ben çıkıyorum bu arada, yarın görüşürüz kızlar, öpüldünüz :54:

evet yaa asker beklerken burda ayy zaman geçer mi ayy nasıl olcak ne zaman gelcek diye ağlanıp duruyordum :9:
o hooo evlendik bile şimdi :1:
tabi sizin zor olur, kaça bölüneceksiniz yaa...

ben çıkıyorum bu arada, yarın görüşürüz kızlar, öpüldünüz :54:

dogru canim hatirliyorum :1: saka gibi, cidden zaman nasilda hizli geciyormus evlendikten sonra özellikle..
annemle konusuyorduk geçenlerde onada dedim bundan 8 ay önce eve geliyordum yemek yiyordum hooop pc basinda film / dizi izlemeye.. yemek yedigim tabagi bile yikamazdim dogruya dogru.. ama simdi ben bile sasiyorum yaptiklarima bazen.. ve geçen sene bu zamanlar son 4 ay kaldi diyordum :53: geçmez gibi gelen son 4 aydi... evimiz bile tutulmamisti daha :27:

iyi aksamlar canim yarin görüsürüz insallah :38::38:

Son düzenleme:
speddynin eşi sağolsun buraya bile geldii :16:
selam söyle kuzum enişteye :9: :9:

yaaa işlerin yavaş olduğu zamanı özledim ben yinee

ben de bişeyler yapacağım bakalım :69:
watsup kullanmıyorum ama benim de netim kafayı yedi şuan :53::53:

hoşbuldum canım, sağol ben de iyiyim..
patronun artık size başınızın çaresine bakın demeli aslında. Madem gidişat belli, sizde size sunulan fırsatları kaçırmamış olursunuz.

demıyor bişi ama ben içinde olduğundan gıdışat kötü bakalım maaş ne zmn aksar ıse o zaman derım borcum var ksuura bakmayın dıye
ama yakındır dıye düşnüyorum
bugun oturdum hıc bı iş etmedım sımdı cıkcamm cok sıkıcı beyın olarakta yorgunluk var
kımsede çalışma iştahı yok ınan herkes mutsuz:ssz:

sipidi neree gıdıon gene:1::38:gezgun garu senı
sipidim ıle bızde buluştuk 2:38:

Günaydsın ;

böcük kv me gittim dün :34: bugün evdeyim kısmetse eşimin maçı var :10::10:

dün zayıflama aleti diye aldığımız şey masaj aleti çıktı bugün geri iade edeceğiz doğrusunu sipariş edeceğiz bakalım ama güzeldi.
akşam bi güzel masaj yaptık:51::51:

Günaydsın ;

böcük kv me gittim dün :34: bugün evdeyim kısmetse eşimin maçı var :10::10:

dün zayıflama aleti diye aldığımız şey masaj aleti çıktı bugün geri iade edeceğiz doğrusunu sipariş edeceğiz bakalım ama güzeldi.
akşam bi güzel masaj yaptık:51::51:

günaydın cnm
bugün dınlenırsın artık:1:
bende duş aldım yemek yaptım çamaşırları yıkadım yattım:ssz:bugun daha 2 makına daha var kocemde arayıp duruo yıkadın mı yıkadın mı sankı başka gycek yok:22:

he bu arada ben sevgılıler günü hedıyesınden kurtuldummm:52:sabah patron bı poşet verdı anam yok yok valla
este laadurlar kremler lancome farlar rujlar bı sürü maskara ruj parfumler hepsıde marka
onada o işi yapan bırı vermış hepsı testır ama hepsı orjınal boyunda :52::52:cok mutlu oldum valla 1000 tl versem alamazdım onları

günaydın cnm
bugün dınlenırsın artık:1:
bende duş aldım yemek yaptım çamaşırları yıkadım yattım:ssz:bugun daha 2 makına daha var kocemde arayıp duruo yıkadın mı yıkadın mı sankı başka gycek yok:22:

he bu arada ben sevgılıler günü hedıyesınden kurtuldummm:52:sabah patron bı poşet verdı anam yok yok valla
este laadurlar kremler lancome farlar rujlar bı sürü maskara ruj parfumler hepsıde marka
onada o işi yapan bırı vermış hepsı testır ama hepsı orjınal boyunda :52::52:cok mutlu oldum valla 1000 tl versem alamazdım onları

Benim evde işim yok bi toplarım yeter iş yapasımda yok haftasonu hallettim. ayaklarımı uzatıp dinlenme modundayım :121:

maaşının karşılığı olmasın 1000 TL hediye çeki gibi. güle güle kullanın hepsini canım. biz kutlamayız büyük ihtimalle ne hediye baktım nede hediye bakma gibi niyetim var..

Benim evde işim yok bi toplarım yeter iş yapasımda yok haftasonu hallettim. ayaklarımı uzatıp dinlenme modundayım :121:

maaşının karşılığı olmasın 1000 TL hediye çeki gibi. güle güle kullanın hepsini canım. biz kutlamayız büyük ihtimalle ne hediye baktım nede hediye bakma gibi niyetim var..

h sonu gezdığımdem evı mok göturuyoo:27:aman yaparım yavaş yavaş cumada süpürür ctesı görumceklerı çağırırım:6:bu hafta

yok cnm ben haftalık alıyorum ve sabah onuda verdı dünde unutmuşum bende almasam bunu kutlamazdım herhal:32:

h sonu gezdığımdem evı mok göturuyoo:27:aman yaparım yavaş yavaş cumada süpürür ctesı görumceklerı çağırırım:6:bu hafta

yok cnm ben haftalık alıyorum ve sabah onuda verdı dünde unutmuşum bende almasam bunu kutlamazdım herhal:32:

halledersin gez tabi bidaha bu yaşına gelemezsin evi temizlemeyeceğin günler geldiğinde de bu enerjin olmaz.

şuanda gezme eğlenme zamanı keyfini çıkart

günaydınnnnn :16: :16:

sabah sürüne sürünee geldim :1: :1:

speddy
titreşim kemeri alacaksanız saunalı olanlardan alın
bende normal kemerlerden var faydası var gibi ama saunalılar daha iyimiş

Back
X