- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #33.421
evet canm birlikte bişiyler yapmak daha kolay oluyor
bak bana hiç çizgimden şaşmam kim ne yiyorsa azmediyorum gaza geliyorum 3 katını yiyorum
hatta kendi kendimede çalışmalarımı bırakmayıp boş buldukça yiyorumm
yanlız gidişatım hiç iyi değil karnım hiç doymuyor sürekli canım bişiy istiyorum galiba midem genişledi bide kendimi pskolojık olarakta etkiliyorum ben galiba acıkırım acıkcam falan diye
GİDECEKTİM ama gitmiyorum.
geldi yedim valla kendime geldim heeee
selam kızlar
yenı işimden yazıyorum sıze
kurufasülye pilav salata yoğurt geldi
1 tabağa hepsini yanyana koydum öyle yedim
afiyet seker olsunnn
ya patatesli börek yapmak istiyorum tarif bakiyordum.. bugün patatesten gidiyoruz hayirdir insallah
kremalı patates yap bide tamamdır
selam kızlar
yenı işimden yazıyorum sıze
bi yerden baslamak lazim artik, yeterince gaza gelmedin sen ondan yiyip duruyosun
gel sende katil gruplara
afiyet olsun canimne yemek vardi?
hayirli olsun :) yani simdi cumartesileri calismicak misin bu isinde?
-- spora gitsemmi gitmesemmi derkeeen, gitmiyorum acayip soguk disari icerde bile donuyorum..
kurufasülye pilav salata yoğurt geldi
1 tabağa hepsini yanyana koydum öyle yedim
afiyet seker olsunnn
ya patatesli börek yapmak istiyorum tarif bakiyordum.. bugün patatesten gidiyoruz hayirdir insallah
kremalı patates yap bide tamamdır
o yeni bitti sayilir 1 hafta önce yedi.. neyse simdi börekleri kimse yemez biraz dursun yaparsam ben yerim
fabrikada yapılıyor canım. toplam 2000 kişiye yemek yapılıyor bir kısmı bize gliyor burada 50 kişi falan vardır işte
dışardan söylesem asla kurufasülye söylemem herhalde
nebilim belki canın istemiştir die düşündüm
yok kız
böcük yeni işine başlamış bugün. facede gördüm.
mutlu canim ya alinti yaptim saniyodum bos sayfa cikti karsima üsendim geriye dönüp alintilamaya
bak ögleni gecistirme, düzgün ye ki aksama cok acikma canim
pff o havalari banada gönderin kar ve soguk bi arada yine burda.. ne kar yagdi arkadas bu sene ya ben böyle bisey görmedim
tarif için tesekkür ederim canim havucun olmasi sasirtti beni ama eminim coook lezzetlidir
yazdim hemen, cok güzel anlatmissin
yok kız
böcük yeni işine başlamış bugün. facede gördüm.
aslında öğlenleri genelde yiyorum çok fazla geçiştirmiyorum zeytinyağlı hafif yemekler yiyorum ama bazen sabah pogaça börek fln yersem öğleye tok oluyorum yiyemiyorum akşamüstü çok acıkıyorum buseferde gözüm dönüyor
senin en çok sabah conflex yemen hoşuma gitti aslında bende evden çıkmadan yersem o beni tutar böylelikle öğlen düzgünce yiyebilirim yanımdada elma fln alırsam akşama çılgın gibi acıkmamış olurum biara yapıyordum böyel ama devamlılığım çok olmuyor maalesef bi rayına oturtsam süper olcak neyse akşamdan itibaren salatayla hemen başlıyorum
hıhıyazdım faceye sabah burayada yazdım sen görmedın zaar cok mutluyum yoruldum ama mutluyum
ctesı olsada yatsam
artık cumartesi günleri evdesin şimdiden keyfini çıkartmaya bakhayırlı olsun yeni işin.
bende akşama sebze mi haşlasam diye düşünüyordum bayılıyorum sebze haşlamasına
dört gözle onu beklıyorumyazda gelıo gezerım durmadan ınşallah dıyelımde aksılık cıkmasın
bendede yemek yok kocem balık yıyelım mı dedı ama cuma günü yedık daha hafta başındada hıc yıyesım yok bakarz artık olmadı pattes kızarttır yerız cok yorgunum en basıt ne ıse onu yaparım
h sonu kıtap aldım ama hıc araştrmadan gıttım annemle o da cok yorulmuştu hemen 2 kıtap aldım bırı ayşe kulın adı aylın sanırım sipidim sen okumuştun demi,yoksa boranın kıtabını mı okumuştun
diğerıde tarıh kıtabı ama yazarıda aklımda değil adıda
bizde buğulama istedik dün ama akşama yemeğim var çarşamba yada perşembe yaparım artık evde çok pis kokuyor ama tadını seviyorum bi çaresine bakacağım artık :125:
Adı Aylini okudum canım Ayşe Kulin ilk okuduğum kitabıydı hattaBoranın Kitabını da okudum. ikisi de harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?