Sipaydi ye Yardım lütfen

tatlıkedii 1 sene 5 ayda 25gün burasıda çok iyi bence

ilk işinde çok iyimiş ama kısmet boşver

ben yaza 1. senemi doldurmuş oluyorum daha çok şükür bende iş aramadım mezun oldum 2 hafta sora işe girdim ama sıkıldım işte keşke biraz yatıp yuvarlansaymışım

ben yemege çıkıyorum kızlarr öpüyorumm hepinizi gelince görüşürüzz

ölme eşşeğim ölme yani daha çocuk sen evlendirdin.
seneye yine gideriz ama otel falan olmaz. ailecek gideceğiz çok yazlık var öyle plan yaparız

dimi yaaa daha çok var tekrar basbasa kalmaya
o yüzden bu zamanlarimizi iyi degerlendirelim
evet ailecek daha bi güzel olur sankim tatiller hayirlisiyla insallah o günleride görürüz

canim burda standart herkesin tatil izni 25'tir.. Anca 10 seneden sonra +1 mi +2 mi ne ekleniyor..
Ama bazi sirketler ayda 1 gün izinde verir, mesela esimin var o +10 izni.. bende yok malesef

hahah yatip yuvarlanmakta güzel olurdu ama Allah aratmasin issizlikte kötüdü ya bulamasaydin, bunada sükür de

hadi afiyet olsun kizlar bende kaçicam spora

işte yabancılar insan kıymeti biliolar ne güzel köle gibi kullanmıyorlar ekonomileride o yüzden daha iyi bizde herkes köle amele gibi çalışıyoruz ama verimsiz tabi hiç dinlenmeden çaslışınca sonra hangi bölümden mezun oluyorsun hangi işleri yapıyorsun belli değil

eşinin nasıl toplamda yıllık izni mi 35gün maşalllah diyorumm başkada bişiy demiyorum

tabi cnm işsizlik çok kötü gerçekten Allah korusun

Son düzenleme:

haklisin canim bitek o yönden iyi burasi..
ya iste esimin sirketi ayda bi gün izin veren sirketlerden.. benimki yapmiyor öyle.. o yüzdende onun izni benden daha cok..
ama elimizdekilerede çok sükür, memnunum bu ara isimden... iyiki cekip gitmemisim ocak ayindaki teklife kanip

sizde gönlünüze göre olani bulursunuz umarim

GÜNAYDIN ;

keyfim yok benim bugün müdür geldi neşe denilen bişey kalmadı bende

böcük yeni işinde epey yoğunsun, kolay gelsin herkese

Günaydin kizlar

speedy moralini düzeltmeye calis canim yaa
bosver müdürü

naptiniz dün aksam? Maçi iyi seyrettiniz mi

Biz radyodan dinledik, internetten canli skora bakmaya calistim arada bide.. Yaaaa o son gol nasil biseydi yaaa

ELİMDEN geleni yapıyorum canımı sıkmayacağım işler için diyorum ama telefonla bi arıyor içimden o anda ona saydırasım geliyor
adam müdür ama inanın yakından uzaktan alakası yok cahil yönetim nedir bilmez :18:

biz tophanede izledik canım dün 8 de gittik kalktığımızda saat 12 ye geliyordu. eve geldim bloğa bişeyler karaladım hemen yattık.
sabah alarmı ertelemişim hatırlamıyorum bile 10 dakika geç kaldım

hi hi de gitsin adama, heryerde var o tip cahil insanlardan bi halttan anladiklari yok yönetmeye calisiyorlar...
dedigin gibi degmez is icin canini sıkmaya

baya geç kalkmissiniz aksamda sabah ayni olay bende de oldu, alarm ne ara kapandi da geri uyuyakaldim anlamadim :26:
ikimizinkide ayni saatte ayni dakikada caliyor uyandigimda alarmlar coktan kapanmisti benimkinide esim kapatti sandim ama ben kapatmis geri yatmisim

10 dakikaciktan bisey olmaz heralde kimse farketmemistir bile

biz sürekli birlikte çalışıyoruz artık tahammül sınırını aşıyor fazlasıyla böyle sıkıldıkça aklıma tazminatım geliyor :26: hala ses seda yok diye fabrika da biraz karışmış inşallah sıkıntı olmaz

ben erteliyorum ama bu kez hiç duymamışım erteledikten sonra. sabah kimse anlamadı bile sıkıntı olmuyor
ona laf etmezler ama akşam normal mesai saatimizde çıkmamıza sürekli laf ediyorlar bende bunu anlamıyorum

patronlarin belki o sıkıntıyla ugrastiklarindan sana dönememistir tazminat için...
tazminatini düsünerek rahatla, olmadi Allah izin verirse hamile kalirsan bol bol izin kullanarak kendini attirirsin yine tazminatin olur ne seytaniz ya bu is konusunda
is veren olmakta kolay degildir

mesai saatinde cikmandan dogal ne olabilir ya ne saçma sanki orda yaticaksin, evin barkin yok sanki ilgilenmen gereken

Günaydın kızlarrr

Sipaydimm boşver salla bunlar anca morel bozar

Aynı dert bendede var dün tiksindim resmen ya ben sabahları 5dk geç kalsam dillerden düşmez her fırsatta laf sokar çok şükür uzun zamandır ciddi anlamda geç kalmıyorum (geçen hafta bi 5dk geç kalmıştım ama patron görmedi o görmesin yeter bana)hatta erken bile geliyorum ama ne fayda bu seferde patron yok hep geç geliyor artık şansıma işte
akşamları artık o kadar uyuz oluyorum ki anlatamam biliyorsunuz mesai bitiminde çıkarsam zaten çok erkencisin diyor o yüzden 10-15 dk bekliyorum ama gerek kalmıyor artık dün gene aynı şey fixs ya hergün aynı inadına yapılıyor artık eminim saat 5 bçk bi iş yükledi bana sinirimden patladım 6 gibi çıktı kendisi bende bıraktım çıktım yapmadım daralıyorum artık bu son dakkalardan

al karsina konus canim sende bundan sonra...
mesai saatim 5 buçuk ve ben 5 buçuktan sonra çikarim kusura bakmayin bundan sonra mesai saatimi geçirmemem gerekiyor de gitsin..
eger isini zamaninda yapiosan yetistiriyorsan yani senin icin rahatsa adamla bu konuda boyle konus yoksa cok ezilceksin

konuşamıyorum ya garantilesem kendimi konuşurum belki ama şuan riske atamam sağı solu belli olmuyor çünkü

bazen çok geliyorlar ama tutuyorum kendimi

Son düzenleme:

İNŞALLAH öyledir telefonla konuştuğum kadın ay sonuna falan dedi ama oda asistan ne kadar bilir bilmiorum. kadını sürekli aramak istemiyorum da

bu akşam kalmayı düşünmüyorum zaten. 18.00. dedin mi bi aksilik olmazsa çıkacağım. hamile kalırsam zaten var ya burunlarından getirmeyi planlıyorum
bu yaptıklarını ödeteceğim....

sallıyorum ama bazen fena patlak veriyor.

birazdan aşağıya ineceğim mesela işleri kontrol edecğiz akşama kadar aşağıda olurum büyük ihtimalle

GÜNAYDIN ;

keyfim yok benim bugün müdür geldi neşe denilen bişey kalmadı bende

böcük yeni işinde epey yoğunsun, kolay gelsin herkese

biraz öle cnm ama iş olsunda mühim değil:)bazende dışarı cıkıyoruz yemeğe bazen tahsılata falan havalarda güzel cok ıyı oluoo

bu arada anlamadım ne tazmınatı ne haberı:26:
maçı ızlemedım ama tebrıkler

patrondan tazminatımı istedim okey dedi ama sonra son onay için fabrikaya gitti şimdi oradan haber bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…