- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #33.741
oo masallah
sizde daha çok deniz olan yerleri tercih ediyorsunuz
bu sene istanbuldayken bizde belki bi yalova yada ayvalik yapicaz ayarlayabilirsek
ben daha hiç adalara da gitmedim orayada gitmek istiyorum.
geçen sene aquapark'a gidelim demistik o da kismet olmadi,
bi gün sabahin köründe evden ciktik aquaparkin otobüsüne binmek için ama hava soguktu esiyordu resmen geriye eve dönmüstük..
bu sene hepsini yapmak istiyorum çocuk olmadan
ben denizciyim eşim havuz genelde bu yüzden anlaşamıyoruz bazen ben denize o havuza gidiyoruz öğle yemeğinde buluşuyoruz.
bu yıl iki kişilik son tatilimiz yine güzel bir otel seçelim dedik bundan sonra annemler nereye biz oraya
ayvalık suyu inanılmaz soğuk ben denizi çok seven birisiyim soğuk sıcak farketmez geçen sene yine haziran sonu gittik sudan olan vucudumuz sudan yukarısı ise rüzgardan donduk hep havuzda zaman geçirdik
giderseniz otobüs terminalinde bir sürü kadın kiralık ev için dolaşıyor ve inanılmaz ucuz fiyatı olivera Resort Otelde kaldık biz herşey dahildi fiyatta çok uygundu.
Adalar için ise gezmek için büyükada deniz için heybeliada benim tercihim ama mümkünse hafta içine denk getirin ki kalabalık olmasın.
havuz ; 2 sene de çok sık gittik biz ikisi de güzel ama hafta içi sakin ev daha güzeldr. bu sene sanırm havuza gidemeyiz.
yalova çınarcık hoşuma gidiyor kumla da olabilir ikisine de gittim çınarcık daha eğlenceli
geldiğinizde haftasonu böyle organizazyon bile yapabiliriz birlikte gezmiş oluruz
bende daha çok denizciyim, tamam havuzuda severim ama favorim deniz
Antalya'nin denizi inanilmaz tuzluydu, koca bi haftada 1 kere girdik sadece gözlerimizi kipkirmizi yapmisti sabahtan öglene kadar bile durmamisizdir.
iyi valla tek takiliyosunuz, biz yapisik ikizler gibi ne yaparsak beraber yapariz.. hani deniz hosuma gitmis olsaydi esimsiz gidipte denizde vakit geçiremezdim sanirim :26:
adalarla ilgili yazdiklarini not aldim, sahi adalara beraber gidelim ne güzel olur valla hem bilen biri hemde birlikte bisey yapmis oluruz
aynen canım valla eşim sevmiyor bende havuzu sevmiyorum ama biribirimizi kırmamak için bile sevemiyoruz.
ben biraz adrenalin düşkünüyüm. denize girdim mi açılır giderim yanımda gelse bile eşim sevmediği için ayrı takılmış oluyoruz
öğle yemeğinden önce gidiyordum ben açılıyordum yüzüyordum. sonra yemekten sonra full havuzda. hatta ayvalıkta bi aile ile tanıştık 3 yaşında oğklu vardı onu şebeklikleri için havuza gidiyordum.
diğer her saniye bizde yapışık ikiz gibiyiz deniz turuna falan katıldık çok keyifli geçiyor..
Olabilir bak adalara gidebiliriz.
ooo tamam yaa kafa dengi oldugun zaten belli oluyordu adrenalin dedin tam oldu
derinlere açilmayi bende severim ama bu sene baya bi antremansizim.. 2 seneye kadar spor yerine havuza yüzmeye giderdim ama yinede hayir demem açilmaya yavasta olsa
esimle havuzda cok oynuyorduk o bana derinden yüzmeyi ögretti geçen sene, top alip voleybol oynuyorduk, birbirimizi bogmaca oynuyordukyenilen ne hikmetse hep ben oluyorum ama
adrenalin diyince aklima baska bisey geldi, istanbulda büyük lunapark tarzi bisey yok mu ya artik? geçen sene maçka'dakine baktik kapatilmisti.. bostancida var bitane ama çok kücük.. baskada bulamadik bi yerde..
aynen canım ama bu sene olurda hamile olursam bizimki belime ip bağlar kıyıdan azcık ilerledim mi geri çeker gibi geliyır
ama güzel yanı da var havuz yasak yani oda mecbur denize girecek
öyle büyük maltepe de var ama bende hiç gitmedim. eşim hiç sevmez bide feshane de bişey var oda süper bizim eve yakın feshane
cidden hamile olursan artik adrenalin yasaklanicak
olsun bebis icin deger herseye
temizlik acisindan mi havuz yasak ? mantigi ne anlamadim :44:
maltepe cok uzak yahuneyse bisey olmaz ondan burdada var, olmayan seylerden faydalanmak lazim.. deniz gibi
malesef yasak canım dikkat etmek lazım.
havuz pis olduğu için klorlansa bile genital bölgeden çok kötü hastalıklara davetiye çıkartırsın
uzak malsef en iyisi denize gidin bol bol
Allah korusun canim ya :18::18:
sen gitmeden iyi bi tahlil falan yapip bakman lazim bebis var mi yok mu, hareketlerinde ona göre rahat olursun..
tabi canım kısmet artık. önümüzde nisan mayıs haziran 3 ayımız var olursam o zamana çıkar zatenç
Günaydın herkese ;
artık google da bloğum gözüküyor galiba
günaydın cnm
blogun adı nedır bzde bakalım
dün amma tatılden bahsetmışsınız ben atladım oralarıtatıl dıye bişi yaşamıyoruz bız kocamla hem maddı açıdan hemde çalışma saatlerınden
planda yok
bu yıl 2 hafta tatıl yapabılırsem artvın e gtmeyıde düşünüyorum 1 hafta kendı köyümde 1 hafta orda ama uçak fobım nolcak onu hıc bılmıyoum
cekirdekaile0506 bloğum. daha yeni açtım. pek bişey yok.
İnşallah istediğiniz gibi bir tatil yaparsınız sizde.
tatil bünyemin tek ihtiyacı valla 1 yıl köle gibi çalışınca verdiğim paraya acımıyorum
Günaydın herkese ;
artık google da bloğum gözüküyor galiba
günaydın cnm
blogun adı nedır bzde bakalım
dün amma tatılden bahsetmışsınız ben atladım oralarıtatıl dıye bişi yaşamıyoruz bız kocamla hem maddı açıdan hemde çalışma saatlerınden
planda yok
bu yıl 2 hafta tatıl yapabılırsem artvın e gtmeyıde düşünüyorum 1 hafta kendı köyümde 1 hafta orda ama uçak fobım nolcak onu hıc bılmıyoum
günaydin böcükcüm, insallah sizde gönlünüze göre tatil yapabilirsiniz..
istanbulda olmakta basli basina bir tatil benceal kocani aksam isten cikinca cikin sahil kenarinda bi cay bi deniz yeter mis gibi
ınş cnm acelesı yok şimdilikyaşlanınca bıle tatıl yaapabılırız onunla tek sorun o olsun kı ben hıc sorun yapmam
ıstanbul kalabalık ama her semtte ayrı güzellıkler saklı bı vapur turu yap ohh mis alsana tatıl
kesinlikle haklisin her semti ayri güzel
birde yaz gelsin, al çantani git plaja tamamdir
ben denizden tırsıyom bıdeçünkü yüzme bılmıyorum nevşehırde denız vardıda ben mı gtmedım hesabı şaka bı yana tabı ama yüzme bılmedığım şaka değil ayaklarımı sokarım bende
eşimde benım tersım cok ıyı yüzüyor dalgıç zaten mesleğı:18:
nevsehirde kozaklida havuz var orda ögrenseydin keske
hemde yenilediler bi kaç sene önce, disarida ve içeridede var artik
olsun güneslenmekte yeter bi suya girip cikarsin sonra kumlara uzanirsin...
ayyyy devam ettiremicem calismam lazim hayallere daliyorum sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?