Evet canım kimsenin ugradığı yok butaraflara
Sipaydi gene hastalandı işe gelmedi galiba yoksa 5dk olsa girerdi :26: Ecede yok ortalarda :26:
Değişiklik iyi oluyor arada ya ne güzel cesaret etmişsin ben hep aynıyım maalesef değiştiremiyorum kendimi:44:
Buarada ben çok şişmanladım ya kalçalarım bacaklarım inanılmaz oldu kocaman

sporda yapamıyorum yapabilsemde sevmiyorum spor yapmayı ya geçen bi yeri araştırdım pasif jimnastik için sen ne düşünüyosun pasif jimnastikle ilgili? biraz diyette yapsam bi iki beden incelmek istiyorum, sevgilim saçma sapan konuşmaya başladı kendince espiri yapıyor ama çok alınıyorum kilo vermekten ziyade incelmem gerek biraz

:2:
Insallah kötü biseyi yoktur sipaydinin.. :26:
crystal'de yok geçen hafta bi ara ce-e dedi kacti..
cesaretim hiç yoktu aslinda ama en kötü ihtimal 1 hafta sonra gidip kendi saç rengime boyatirim dedim...
pisman olmadim ama yaptigima cok hosuma gitti.. bide permali saclarim, hem kivircik hem kizil oldum hayallerimdeki gibi :103:
Pasif jimnastigi bilmiyordum simdi arastirdim canim ama zayiflamanin tek yolu dogru beslenmeden geçiyor.
Allah vermesin zararlida olabilir sonucta elektrik veriliyor vücuda...
Pasif jimnastikle ugrasicagina günde 30 dakika hiç mi yürüyemiyosun tempolu bi bicimde? Sabah ise gelirken yada aksam dönerkende olur?
Merdiven cikma imkanin varsa cik, bacaklarda müthis degisim oluyor en fazla 2-3 haftada inceldigini görüyosun.
Spor, spor, spor... en güzeli... sevmen için kendini ödüllendir ilk baslarda bu yemek olabilir, sinema olabilir, spor yaparken sevdigin bi müzigi dinlemek olabilir... sonra sonra bakmissin alismissin ve artik vücudun isteyecek sporu.
Bak ben iki haftadir gitmiyorum tatilden dolayi belime agrilar giriyor ara ara.. spor yaparsam hic bi agrim olmuyor... ciddi ciddi sporu ariyorum.. eksikligini hissediyorum.
Haftada 2 kez tempolu spor kiloyu korumak için ideal.
En az 3 kez ise kilo vermek için ideal.
Aksamlari agir yeme. Sinirsiz yesil salata ye, ton baligi ye, ama agir yeme.
yogurt ye aralarda aciktikca.
Tadina bak çekil yöntemi uygula. Cok az miktarlarda ye.
Ve bol su iç en önemlisi.
Inan bana ben bu dediklerimi yaptim tatilden 3 hafta boyunca ve süper inceldim..
2 küsür kilo verdim.
1ini geri aldim ama sanirim siskinliktir o spora baslayim gider iki günde...
insallah yarin öglen gidecegim sporada.. dün bugün yapamadim..