- Emoji Skoru
- 1.109
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #31.521
evet canım benim fotodakikına gecem
gelinlikli olan da gelin alıcıdan önceydi, ağlamıştım da zaten o yüzden gözlerim fln kızarıktı
ben 8-17:30 çalışıyorum tatlım, öğle aram da yarım saat fln anca..
ama haftasonum tatil işte, o güzel oluo![]()
nasil oldu kina gecen? danscilar mi vardi ?
güzel degisik bisey olmusa benziyor burdan
haftasonun varsa o iyi iste canim.. 5 bucukta bitirmende büyük bi avantaj gerçekten
Sorun değil tatlım
evet borçsuz olsun demek istedim
buarada canım iyice sıkıldı bilginç müdürümden laf yedim bi belge hazırladım bi yazmayı atlamışım, gözümden kaçmış belgeyide kendisi yolladı hiç kontrolde etmemiş geldi yanıma açtı agzını yumdu gözünü yok efendim nebiçim iş yapıyormuşumda yarım yamalakmış,(sadece tek bi yazı eksik ve ilk defa böyle bişey yapıyorum!!) dikkatsizmişimde, benim bunu elli kere kontrol etmem lazımmışta böyle olursa işim zormuş falan öyle çok uzattı öyle çok konuştu ki sinir oldum yani bende insanım gözümden kaçmış olabilir herzaman herşeyi 4 4lük yapamayabilirim ya sinirimden ağlıcaktım resmen zor tuttum kendimi, geçen gene laf etmişti gelip benim bilgisayarımdan bi dosyaya baktı diyo ki yok çok düzensizmiş bunlar ayrı ayrı olmalıymış yok şöyle dosyalar ayarlamalıymışım çok sinir oluyorum ya onun söylediği gibi bana düzensiz geliyor ben böyle alışkınım onun bilgda bana karışık geliyor bugün arada gene sıkıştırdı bunu zaten o bilgsayarını bi düzelt diye ama çok uzatıyor ya bu kadar uzatılmaz saatlerce insan gibi söylemiyor çemkiriyor resmen![]()
böyle yaklasarak seni stres yapmaktan baska eline bisey gecmiyor, ne var sanki adam gibi dogru düzgün ögretici bir dille söylese pis adam
sinir olurum bosu bosuna cemkirenlere ya.. cok ayip etmis