- Emoji Skoru
- 4.466
- Puanlar
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #31.581
Günaydınnnn![]()
![]()
![]()
bizde dün gittik celal ile ceren e ama
ben şahanı sevmiyorum bir umutla bundan keyif alırız diye gittik![]()
![]()
bir ilk sahne güzeldi birde evlilik teklifi onun dışında hiç gülmedik desem yeridir
bi süre sinemaya gitmeyiz sanırım![]()
![]()
bayağı işkence oldu bize
speddyimm helalll sana
eniştede iyi bari ders çalıştıysa
şurda 3 ay kaldı sınava
biz epey güldük çok belden aşağıydı ama keyifliydi.
bide artık belden aşağı muhabbetine daha fazla eğleniyoruz gibi geldi.
bi yorum da okudum sevgiliyle izlenecek film değil diyordu cidden öyle ketcaba yatırdım diyordu ya
resmen ikimizde kahkaha attık.
ilgi çeken konu evlilik teklifi olmuş nedense
zaten diyorum ders çalıştığın için yardım istemiyorum nisandan sonra bahar temizliği var
Günaydin kizlar
bugün benim dogum günümmmm
ilk defa bi pazartesiyi seviyorum
speedy, ne iyi yapmissiniz valla kiralamakla.. bende kiralik istiyordum ama kayinvalidem falan al dediler illaki bende aldim.. ama en mantiklisi kiralamak bencede...
hamarat speedy iyi yapmissin oh mis gibi simdi evin
celal ile ceren'i seveniniz olmus sevmeyeniniz, biz gitmedik bu haftasonu yeni cikti ya cok kalabalik olur diye gitmedik.. haftaya belkim bende derim sevip sevmedigimi
dün aksam esimin dizinde uyuyakaldim, hadi yatalim dedim yatmadi bende kivrildim dizine.. Amaci gece 12yi bekleyip ilk kutlayan olmak istemis dogum günümü kutlayarak uyandirdi tam 12'de![]()
İyi Seneler canım iyiki doğmuşsun akşama birlikte kutlarsınız artık
Valla bana göre iyiydi sonra maç izlemeye gittik tophaneye cumartesi çok gezdik ya yine
kiralamak kesinlikle en güzeli normal abiye elbiseyi hep giyersin ama kabarık olunca gereksz oluyor nişanlığımı uygun aldık ama gelinliğim için 3500 *4000 TL para isteyince zaten asla satın almazdım
mutlu ; sen diyince farkettim 3 gün sonra bizim de isteme günümüz 30 ocak söz günümüz
yarın Lazere gidiyorum akşam ertelemeye çalıştım ama günü çok ileri attılar