Benimde makine öncesi küçük odamdaydı çamaşırlık ama fenalık geliyordu bize sürekli misafir geliyor haydi oradan oraya çek falan döküntü geliyordu gözüme odayı kullanmıyoruz ama
misafir çocuklarını atıyorduk o odaya.
bende ilk başta asla almam diyordum ama almaktaki 1. nedenimiz evdeki rutubet kokusu evde kuruyan çamaşır insan vucudunda kemikleri eritiyormuş..
odanın kapısını kapatıyordum cam açıyordum ama yine de çok sıkıntı yap küf oldu hatta bi ara. neyseki kurtulduk.
yıkama kurutma 3 saat sonra çıkmış oluyor. benim gibi çok gezen içinde harika ötesi eve gel yıka as falan filan zor iş oluyordu şimdi 1 günümü yıkamaya ayırıyorum hemen ütüleri yapıyorum.
yani ütüyü yapıp bekletmiyorum, ütü yapacağım günü yıkıyorum rahat oluyor

1 günde yıkama ütüsü bitiyor o arada evimi toplayıp temizliyorum.
Bide kurutma makinesinden çıkan pisliği bi görseniz alırken adam anlattı da ben inanmamıştım. evde kurutulan çamaşırlarda bile dışarıdan taşınan pislik oluyor diyordu satmak için falan söylüyor diyordum.
kuruttuktan sonra bir sürü pislik çıkıyor üstünden toz olarak bide dışarıda kurutulduğunu düşünsenize onu giyiyoruz üzerimize..
kapı arkasında toz olur ya kurutma makinesini aldığımdan beri artık yok çok şükür