Sipaydi ye Yardım lütfen

cumartesi günü
bende kendime şans kolyesi aldım
bilekliğim vardı
ona takım oldu :17: :17:

birde annemler bana düğünde taksın diye kolye aldık yine
sarı altın o
zinciri ve kolye ucu 920 ye geldi
ön tarafında allah yazıyor
arkasında da Allah'ın 99 adı yazılı
çok hoşuma gitti

bilezikde sordum
24 gr 2090 tl dedi :26: :26:

güle güle kullan cnm
ama onu takarken dıkkat etmelısın wc ye falan gırılmemesı lazım:17:

bekarken alıp koymak cok akıllıca bende üçlü burma almıştım 650 tl annemlere takmıştı onun dışında 1 bıleklık ve 2 kelepçe takmışlardı
şuan aynı altın dedığın gıbı 2000 kusur ahh ahh

güle güle kullan cnm
ama onu takarken dıkkat etmelısın wc ye falan gırılmemesı lazım:17:

bekarken alıp koymak cok akıllıca bende üçlü burma almıştım 650 tl annemlere takmıştı onun dışında 1 bıleklık ve 2 kelepçe takmışlardı
şuan aynı altın dedığın gıbı 2000 kusur ahh ahh

bende şimdilik 2 cumhuriyet var
düğüne kadar
ne biriktirebilirsem artık
kv lerin aldığı bileziğin aynısından alcam onu takacaklar
zaten çok bişey takmalarına gerek yok bence

onca çeyiz aldık yeter :1:

cumartesi günü
bende kendime şans kolyesi aldım
bilekliğim vardı
ona takım oldu :17: :17:

birde annemler bana düğünde taksın diye kolye aldık yine
sarı altın o
zinciri ve kolye ucu 920 ye geldi
ön tarafında allah yazıyor
arkasında da Allah'ın 99 adı yazılı
çok hoşuma gitti

bilezikde sordum
24 gr 2090 tl dedi :26: :26:

güle güle kullan canımmm :34:

h bulduk tatlım

ınşallah zaten öle heycanla cabuk gecıyorkı ınan bişi anlamıyorsun önemlı olan kırgınlık olmadan atlatmak
ınanılmaz kabalaıktı ya sıra vardı bıde ben aynı model alıyorum cok yardımcıda oluyolar sağolsunlar beklemek zorundaydım

cnm evın için bıle harcasam eşmin haberı olmadığı için ablamın derım sonra alcaz hesabıyla alır gene koyarım kenara yoksa eşime ben desem böle her zaman kenardakını hesap eder olmasa bıle erkekler böle:)

ben 1900 küsüre aldım cnm bıde çeyrek aldım

evet doğru sölüyosun valla erkekler öyle bende küçük küçük koyuyodum hesaba TL olarak çokta deil şuara bişiy koyamadım gerçi neyse sevgilim öğrendi ikide bir ne kadar oldu diye sorup duruyor kötü anlamda sormuyor heveslendi biriktirelim diye ama bida sorarsa harcadım dicem çünkü ona güvenmesin kendide biriktirsin istiyorum yarın bugün düğün dernek işine başlayınca çok gider daha şimdiden hiçbişey almamama rağmen sadece bu ay sevgilime bohça için aldıklarım 300lira tuttu bide Allah'tan indirim vardı heryerde

Son düzenleme:
evet doğru sölüyosun valla erkekler öyle bende küçük küçük koyuyodum hesaba TL olarak çokta deil şuara bişiy koyamadım gerçi neyse sevgilim öğrendi ikide bir ne kadar oldu diye sorup duruyor kötü anlamda sormuyor heveslendi biriktirelim diye ama bida sorarsa harcadım dicem çünkü ona güvenmesin kendide biriktirsin istiyorum yarın bugün düğün dernek işine başlayınca çok gider daha şimdiden hiçbişey almamama rağmen sadece bu ay sevgilime bohça için aldıklarım 300lira tuttu bide Allah'tan indirim vardı heryerde

kesınlıkle bılmesın onlar:1:mümkünse belkı kötü maksatı olmaz ama çoğu ona güvenır ve gn gelır olmaaz yok dersın gene ınanmazlar:31:

cok masraflı düğün işi cnm bılıyorum Allah herkesın yardımcısı olsun ben 3 yılda bıtrdım işte:9:düğün borçlarını

amin cnm amin
kapı kapı dolaştım gece yarıları eve döndum kocede yok bekar gıbı gezdım durdum süperdı:69:

ınşallah cnm karadenız daha güzel ınan ordada dınlenırsın cnm:38:ben cok merak edıyorum bıde herkes cok merak edıyomuş benı hergun bırınde kalırz artık bıde eşimin işinden gıdemezsek gıdemeyız bı tek ona hıc tatıl yok yazın:ssz:

ınşallah cnm aslında bu yıl sonu düşünüyordum bebek:17:ama bı aksılık oldu maddı olarak ertelemek zorunda kaldım tabı Allah kısmet edersede hayır denmez
bıde bana sankı hala 1 yıllık falan olmuş gıbı gelıoo
dün gıttığımablamla bekarken görüşmştuk en son 4 yıl olmuş o bıle ınanamıyo sen değişmemışsın ama dedı şımardım:27:

evet canım bizimde 2 yıl olmasına az kaldı ama malesef işte sanki az olmuş gibi geliyor :17:

kesınlıkle bılmesın onlar:1:mümkünse belkı kötü maksatı olmaz ama çoğu ona güvenır ve gn gelır olmaaz yok dersın gene ınanmazlar:31:

cok masraflı düğün işi cnm bılıyorum Allah herkesın yardımcısı olsun ben 3 yılda bıtrdım işte:9:düğün borçlarını

Bitmiş sonunda boşver gözün aydın :34:
Amin, inşallah cnmm :34:

hoşgedin tatlımm :34:

ay ne güzel maşallah eşinee :nazar::nazar: benim sevgilimde biraz sürtünsün ona belki biraz bulaşırda ilerde lazım olur :1:

yogun bi haftasonu geçirmişsin aman güzel olsunda :34:

cookiesleri nasıl yaptın :44: tarifsiz olmaz ama biliyosunnn :1:

:1::1::1: canim ya inan sevgiliyken hayatta tahmin edemezdim bunlari yapabilcegini, hâlâ cok sasirtiyor beni bu yönde..
Onun için belki seninkide ilerde süprizlerini gösterir, simdiden anlayamazsin :23:
Tarifi yazayim hemen ayipsin: ama dene mutlaka cok lezzetli oldu:

Cookies:

Malzemeler:
200 gr margarin
1 su bardağı toz şeker (170 gr)
2,5 su bardağı un (275 gr)
1 adet yumurta
1 paket kabartma tozu (10gr)
8 yemek kaşığı damla çikolata
Yapılışı:
1- Margarini ve toz şekeri çırpma kabına alın. Mikser kullanarak margarin ile
şekeri pürüz kalmayacak ve krema gibi oluncaya kadar çırpın.
2- Krema haline gelen karışıma 1 adet yumurtayı ekleyerek çırpmaya devam
edin.
3- Yumurta tamamen karışınca unu, kabartma tozunu ve damla çikolatayı
ekleyerek spatula yardımıyla karıştırın.
4- Kurabiyeleri varsa dondurma kaşığı yoksa yemek kaşığı ile 3-4 santim
aralıklarla silpat ya da yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin. 165 derece
fırında yaklaşık 15-20 dakika pişirin.
5- Fırından çıkan kukileri oda sıcaklığına gelinceye kadar dinlendirin ve servis
yapın.

* Unu ekledikten sonra kesinlikle mikser ile karıştırmamanız gerekiyor. Mikser ile karıştırırsanız istediğimiz kıyır kıyırlığı alamazsınız.

* Son olarak fırından alırken kurabiyelerinizin hafifçe yumuşak olması gerekiyor yani parmağınız ile bastırdığınızda elinize yumuşak gelmeli.

Tam 14-15 tane çikiyor, bende damla çikolata yoktu çikolata rendeledim, keske kirip kirip atsaymisim diyorum simdi ama yinede lezzetliydi :56:

tabiki buyur gel tanıt bakalım kendini.

bilmiyorum artık bunalıma girdim valla salonda

bende denerim bi ara kurabiye yapmayı çok sevmiyorum ama denemekte fayda var yaptığımda da kavanoz koyuyorum.
misaif falan geldiğind harika oluyor. bayatlamıyor.
12 falandı eve geldiğimizde c.tesi çalışanlar olduğu için böyle yapmış sanırım. bizim düğünde Pazar olmuştu cumartesi sıkıntı olabiliyor.
pazar günü biraz daha iyiyidim:nazar:

Kavanoz alcam canim bnde bayatlamamasi avantajli gerçekten çat kapi misafirler için birebir olabilir :16:
Dogru cumartesi calisanlari unutuyorum canim ya :31: neyse yarina dinlenirsin insallah :31:

canım genel olarka çevremde gördüklerimden yola çıkarak
bişey söylicem

sen gelinsin o senin görümcen
keza kayınvalidenle de öyle
arkadaş dost vs olmanız imkansız gibi bişey
her zaman aranızca duvar olacak

kayınvalidenin adı büyük
elti görümcede öyle

çocukluğumuzdan beri
etrafımızdan duymuşuz bişeyler
hep önyargılıyız

o yüzden ilerde sorun yaşamamak için
baştan belli mesafeyi araya koymak laızm

çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş

:46::46::46: kesinlikle katiliyorum canim

benim görümcemin birisi benden 5 yaş büyül diğeri 2 yaş küçük ama aramızda hiç öyle %100 samimiyet olmadı hem %30 mesafe vardır.
onlar yerini bilecek bende yerimi bileceğim. eşim en büyükleir olduğu için sağolsunlar saygıları sonsuzdur.
samimi olmak çift taraflı canım eğer karşındaki kişi samimiyetini suistimal ediyor ise hiç samimi olmamak en iyisi bunu sen gözlemleyeceksin :34:

:46::46::46: ayni sekilde sanada katiliyorum

mutluluk; bastan mesafeni koy canim sonra sonra zamanla oda aliscak abisiyle evlendigin fikrine ve yavas yavas samimiyetiniz geliscektir.. yani insallah :34:

böcük; hosgeldin canim sevindim haftasonunun güzel geçtigine :31:

evet canım sıkı kapaklı güzel bi kavanoz al canım

Su türler hosuma gidiyor :1:
Bulamadim ama bi türlü :31:

$karýþýk-008-1024x681.webp

ilk kez gördüm böyle bişey ama güzelmiş.

iyiyz sen nasılsın bakalım
ben de iyiyim çok şükür, biraz uyku bastırdı:51:
çok güzel olmuşsun canım nişanda, makyajı kendin mi yaptın bu arada? :nazar:

Selam canim hosgeldin :54:
iyilik güzellik valla pis patron beni engellemeseydi su an spordaydim ama kismet degilmis :31:
yemege cikmadiniz mi siz ya bu arada :31:

sen nasilsin naptin hediye buldun mu cumartesi?
hoşbuldum tatlım :54:
ben 12 de gittim geldim yemekten :1:
hediye aldım canım, çok az zamanım vardı, koştur koştur :26: güzel bir triko kazak aldım. aklımdan geçenler çok farklıydı ama, şartlar el vermedi maalesef, seneye artık:31:
süs malzemeleri fln aldım, süpriz hazırlayacağım :1:

selam tatlım hoşgeldin naber :34:

hayırdır bu saatte ne sporu :26:
hoşbuldum canım, iyiyim senden naber? nasıl gidiyor hazırlıklar? zaman azaldı

Back
X