• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sipermiyogram testi için kaç gün cinsel perhiz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

AslIhannnnnnnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
568
298
103
34
Eşim hastaneyi arayıp sormuş iki hafta demişler bu işte bir yanlışlık var 3-5 gün arası olması gerekiyor die biliyorum bilgisi olan var mı ?

Dediğin gibi 3-5 gün arası canım .2 haftayı ya onlar yanlış anlamış , ya da eşin yanlış anlamıştır .2 haftada hareketlilik felan çok azalır

Dediğin gibi 3-5 gün arası canım .2 haftayı ya onlar yanlış anlamış , ya da eşin yanlış anlamıştır .2 haftada hareketlilik felan çok azalır
Aynen bn de öyle düşünüyorum canım eminim diyor ama zor ikna ettim zaten test için aramadı da aradım mı dedi bana acaba. siz hangi değerleri yaptırdınız sayı hız morfoloji şekil Haricinde hangilerini yaptırmamız gerekiyor DNA hasar testi de içinde mi oluyor

Aynen bn de öyle düşünüyorum canım eminim diyor ama zor ikna ettim zaten test için aramadı da aradım mı dedi bana acaba. siz hangi değerleri yaptırdınız sayı hız morfoloji şekil Haricinde hangilerini yaptırmamız gerekiyor DNA hasar testi de içinde mi oluyor
Hepsine bakılır canım .Hız, sayı , morfoloji spermiyogram testinde bakılır .Sadece DNA hasarı ayrı bir test.Heryerde yapılmıyor zaten , Daha öasraflı

Back
X