- Konu Sahibi mahsunmenekse
-
çok uzun zaman olmuş ama ben yinede yazmak istedim. bahçelievlerde asya kuaför var, dilek abla süperdir. hiç anlamazsın bile nasıl yaptığını senelerdir gidiyorum...incirli metrobüs durağının orada.
ankara'da bi yer tavsiye edebilecek olan var mı?
ben ankarada maltepe daha doğrusu demirtepe de bir yere gidiyorum ve gayette memmunum bayan sadece ağda yapıyo yani kuaför deil elide çok hafif komple ağdam 20-25 dk sürüyo :)
tamam o zaman biraz daha bekliyim, belki bana bi yer oneren olur. gitmeden temiz mi nasil bilemiycem cunku. tesekkurler cevap icin.bence denk gelen yerden değilde temiz hijyenik yer olsun ayrıca alırken dikkat etsin kollar hemen sivilce oluypr
Tamam, olmadi gozume iyi gozukmezse temiz gozukmuyo, vazgectim deyip cikarim. Ben internetten gozume kestirdigim birkac yeri foruma tekrar sorucam sanirim, orayi bilenler varsa en azindan icim rahat etsin.kullandıkları malzemeden belli olur çarşaf kıyafetten belli oluyor
Gittiginde nerene sir yaptirmak istedigini soylemezsen farkedilmez bence, sonucta belki bacaklarina yaptiracaksin yani nerden bilsinler ki :)Kuaförü şu yönden istemiyorum erkek çalışanlar var hoş onlar ağda yapmıcak ama sonuçta oraya gitme amacım belli ne bileyim işte
aynen öylede ne bileyim kaşımı bile kendim alıyorum kuaföre gitmeyi sevmiyorum anlamadım tek saç kestirmek için gittiğim doğrudur :)Tamam, olmadi gozume iyi gozukmezse temiz gozukmuyo, vazgectim deyip cikarim. Ben internetten gozume kestirdigim birkac yeri foruma tekrar sorucam sanirim, orayi bilenler varsa en azindan icim rahat etsin.
Gittiginde nerene sir yaptirmak istedigini soylemezsen farkedilmez bence, sonucta belki bacaklarina yaptiracaksin yani nerden bilsinler ki :)
aynen öylede ne bileyim kaşımı bile kendim alıyorum kuaföre gitmeyi sevmiyorum anlamadım tek saç kestirmek için gittiğim doğrudur :)
Valla yillardir bildigim bi yer var engenligimden beri oraya giderim 10yil olmustur.cok rahat 10dakika suruyo hic bisicik anlamiyosun:)
inşallah bende iyi yer bulurumValla yillardir bildigim bi yer var engenligimden beri oraya giderim 10yil olmustur.cok rahat 10dakika suruyo hic bisicik anlamiyosun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?